Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84995) leslie23 válasza junior11 (#84981) üzenetére


leslie23
tag

egészen biztos, hogy nem. :)
elképzelhető, hogy évekkel ezelőtt mindenhol így volt (ahogy chipesz írta), jómagam kb. 1,5 éve használok újra Androidot (tableten), időnként Spotify-t is, soha nem találkoztam semmilyen korlátozással (leszámítva persze a 45 mp-es reklámokat, de az természetesen a free account velejárója).

(#84994) iwroteapoem: annyira azért nem meglepő, hogy a Spotify nem akar UWP fejlesztésre költeni. :) minek? desktopon 20% körül van a Win10-es gépek aránya, ráadásul ha lenne is UWP, még ennek a 20%-nak is a java inkább a Win32-es klienst preferálná. érdemes körbekérdezni a ismerősöket, hogy hányan használnak a gépükön UWP-s appokat. jelenleg annyira gyermeteg az a platform, hogy esélye sincs a Win32-nek alternatívát állítani.

((amúgy ilyet is csak az MS tud, hogy Win8 elhozza a platformváltást (WindowsRunTime), majd a következő verzión csavarnak egyet, és megint új API jön. :DDD ))

vannak olyan szoftverek, amelyek rendelkeznek UWP változattal is (pl.: VLC, WinZip), a különbség ég és föld, nincs értelme jelenleg desktopon az UWP-nek. a mobilos <1% miatt pedig senki nem fog UWP-t írni. :) szerintem az MS mobilos hátrálása is ezért van, úgy látják, hogy néhány éves távlatban már egészen biztosan elbukták a mobilpiacot, aminek fő oka az appgap, ebben pedig nem lesz javulás.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.