Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83951) netpeti98 válasza zsamiatt (#83948) üzenetére


netpeti98
addikt

A nem támogatott készülékekre csak a TH2-t lehetett felrakni, az új Skype minimum RS1-et (évfordulós frissítés) követel meg. Szóval hiába raktad fel a régi készülékekre, új Skype kliensed akkor se lesz.

[ Szerkesztve ]

(#83952) RZozo


RZozo
aktív tag

Április óta küzdök egy vásárolt Lumia 550-es készülékkel, rajta W10M-el. Gondoltam, hogy lesz olyan jó, mint az 520-as telefonom, amit az MS fiókommal, Ondrive-val jól össze lehetett hangolni, A plusz a ledes vaku, jobb kamera új oprendszer, nagyobb kijelző jelent majd annyit, hogy megértje a váltást.
Nagyon sok hibával szembesültem azóta (újraindulások, fagyások, net eldobás stb.) . Egy részük firmware frissítéssel eltűnt. Legutóbb a 14393.5 builddel azt hittem, hogy végre használható állapotba kerül. De jelenleg nem hajlandó wifin-n maradni. wifi-re csatlakozást követően pár perc múlva eldobja a netet a telefon. További hiba talán emiatt, hogy Onedrive-ra nem szinkronizálja a kamerával készített képeket, videókat, azokat manuálisan kell feltöltenem.
Vártam az évfordulós frissítést mint a messiást, hátha az megoldja a problémákat.
Néhány napja megörültem, hogy a telefon frissítést talált a 14393.67 build formájában. Gondoltam, hogy leszedem, hátha javítva van benne az, hogy hajlandó lesz végre a telefon wifi-n maradni. A wifi ledobálás miatt ugyan problémásan, de beindult a letöltése, de aztán 11%-on megállt, onnan semerre. Hiába indítom újra a wifi-t manuálisan 5 percenként, akkor sem hajlandó továbbmenni.
Őszintén szólva itt ennél a pontnál váltam tanácstalanná, hogy érdemes-e tovább szenvednem ezzel vagy keresek egy normális Androidos telefont, amire még a normális appok közül is lehet válogatni.

(#83953) netpeti98 válasza RZozo (#83952) üzenetére


netpeti98
addikt

Lehet hardveres hiba, vidd el szervizbe.

(#83954) starr válasza RZozo (#83952) üzenetére


starr
őstag

Ha van benne SD, vedd ki egy napra, hátha azzal küzd a képfeltöltésnél. Aztán próbálj meg egy recovery-s teljes újrahúzást, hátha...

(#83955) ΞΔGLΞ válasza tomboy0013 (#83949) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Egyetértek, csak tényleg a vak nem látja, hogy szépen lassan kinyírják az egészet.
Néha olyan érzésem van, hogy az egész frissítési procedúra egy kicseszett nagy átverés és a háttérben a folyamatos leépítés a lényeg. Pont emiatt, mintha befagyasztották volna, hogy a market legalább egy. vagy két valamire való minőségi applikációval bővüljön, helyette inkább szűnnek meg, vagy nem is lesz fejlesztés rá. Frissítünk hétről-hétre, napról-napra, való igaz, hogy az RS sokat javult pörgőségben, de szinte alig valamit, amitől valakinek is hanyatt kellene vágnia magát, aki 8.1-ről tért át. Használtam én is, sőt használják a családban többen is a 8.1-et, de a 10 nem világrengető dolog, inkább sok bosszúság okozója, sok felhasználónak napi szinten.

A 8.1 rendszer alól IS? kilövik a skype-ot? Ezek nem őskövület készülékek még, de ha még az lenne, akkor is egy utolsó elcseszett, szemét döntés. Konkrétan a legtöbb ismerősnek 8.1 telefonja van, nem is akar frissíteni 10-re, de nem is akar helyette "vacapp" és társait, mert ez szokta meg. De nem is ez a lényeg, a saját rendszerük alól, a kevés applikációk között valóban jól használható, szintén SAJÁT programjuk támogatását szüntetik meg, úgy, hogy régi hulladék "négypotvalahányas" droidos telefonra is érkezik frissítés...??? O_o

Nem beszélve, hogy 5-6-os rendszerű droidos telefonokra, talán már van heti kettő is néha a frissítés, főleg skype-ra (ezt gondolom te is tapasztalod a nexus készülékeddel) már-már a tökéletességig csiszolva és nem csak a skype-ot, hanem szinte mindegyik MS applikációt. Pontosan ez a válasz arra, hogy házon belül pedig szépen, fokozatosan kinyírják, kinyírnak mindent.

Tehát nem az a lényeg, hogy van helyette más, hanem az, hogy miért történik ez?
Tehát a válasz ott van, vagyis szerintem már a legelvakultabb hívők (köztük valamikor én is) tudják/juk és értjük.
Ezek a telefonok nem sokára már csak egyvalamire lesznek jók. Simán csak telefonálni, az alapfunkciókkal kiegészítve, e-mail, fényképezés, zenehallgatás, egy kis net... SMART-ot mondani rá, egyre jobban távolabbinak tűnik...

[ Szerkesztve ]

(#83956) Bogyó bá' válasza ΞΔGLΞ (#83955) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

De miért ölnének munkát a saját rendszerük megölésébe? Nem jönnének ki új készülékek, új oprendszer, és csók. Ami van, az kidöglene magától is... :F

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#83957) ΞΔGLΞ válasza Bogyó bá' (#83956) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Hirtelen megszüntetni valamit? Az világégés lenne, nevezzük így (azért használják a rendszert, vagy 200-300 millióan...elméletileg). Fokozatos elterelés, minden így működik a világban, és csak így működik.

Nagy valószinűséggel a mobilos részlegük már nagyon durva veszteségeket generál (amit idáig röhögve benyeltek a máshonnét jött szintén brutális nyereségből), hogy emiatt alakul így az egész. Ez eddig is így volt, nem is volt titok, hogy a WM veszteséges, mint eddig semmi, de azt gondolom, hogy ez sokszorosára ugrott és növekedik jelentősen szinte már napi szinten.

[ Szerkesztve ]

(#83958) Pearce válasza ΞΔGLΞ (#83957) üzenetére


Pearce
aktív tag

"Nagy valószinűséggel a mobilos részlegük már nagyon durva veszteségeket generál"

Tényleg? Főleg most, amikor a mobil os pár kivételtő eltekintve az asztali os-nek felel meg és minimális a költsége?

(#83959) ΞΔGLΞ válasza Pearce (#83958) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ahhha! Kösz az "infót"!

[ Szerkesztve ]

(#83960) tomboy0013 válasza Pearce (#83958) üzenetére


tomboy0013
veterán

És mennyi készüléket adtak el eddig W10-zel? Attól, hogy olcsóbb a fejlesztés még nem lesz bevételük, maximum kevesebb a veszteség.

(#83961) Pearce válasza tomboy0013 (#83960) üzenetére


Pearce
aktív tag

Hogy jön ide az, hogy mennyit adtak el?

[ Szerkesztve ]

(#83962) Nooeca


Nooeca
senior tag

A skype úgy néz ki elvileg hogy októbertől 2017 elejéig korlátozottan utána egyáltalán nem érhető el.

Hogy mi ez a "korlátozás" az jókérdés.

(#83963) tomboy0013 válasza Pearce (#83961) üzenetére


tomboy0013
veterán

Olvasd tovább amit írtam.

(#83964) Pearce válasza tomboy0013 (#83963) üzenetére


Pearce
aktív tag

Várom a magyarázatot. :U

(#83965) Bogyó bá' válasza Nooeca (#83962) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

RS hivatalos mikor? De most már "Istenbizonyra!"

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#83966) tomboy0013 válasza Pearce (#83964) üzenetére


tomboy0013
veterán

"Attól, hogy olcsóbb a fejlesztés még nem lesz bevételük, maximum kevesebb a veszteség."
Ezt látod ha tovább olvasod amit írtam. Vagy most mit nem értesz? :U Te beszéltél a költségekről. Én csak odaírtam hozzá ezt, mivel a W10M-ről beszéltél, a W10-es telefonokon meg az van, tulajdonképpen más telón nincs is W10M ez ugye értelem szerű. Nem értem milyen magyarázatra vársz ezzel kapcsolatban, szerintem ez egy elég egyszerű magyar mondat volt.

[ Szerkesztve ]

(#83967) Pearce válasza tomboy0013 (#83966) üzenetére


Pearce
aktív tag

Tehát nincs magyarázat, szuper. Szerintem legközelebb gyere olyannal , aminek van is köze ahhoz, amiről éppen folyt a beszélgetés. De persze csak ha nem nehéz...nehogy erőlködés legyen belőle.

[ Szerkesztve ]

(#83968) tomboy0013 válasza Pearce (#83967) üzenetére


tomboy0013
veterán

Mflex írta amire te is reagáltál: "Nagy valószinűséggel a mobilos részlegük már nagyon durva veszteségeket generál ".

Szóval szerinted a mobilos részlegnek nincs köze a W10-es telefon eladásokhoz. Értelek. Mesélj még kérlek a beszélgetésről. :C

(#83969) zsamiatt válasza tomboy0013 (#83968) üzenetére


zsamiatt
őstag

Szerintem meg már baromira unalmas, hogy így nyírják ki meg úgy nyírják ki. Valahol határokat kell húzni. Ha jobban fog működni a szolgáltatás akkor inkább arra fokuszáljanak mint, hogy a régit próbáljak toldozni foltozni. 2-3 évente a legtöbb ember lecseréli a telefonját. Ez a piaci tapasztalat. A 8.1 -s rendszerrel szerelt telők is lassan de biztosan kihullanak vagy korlátázottan lesznek használhatóak. Megnyugtatlak nekünk is van 520, 620, 920 is. Egyébként a 620 nekünk egész tűrhető a 10-zel. Persze nem irreális elvárásokkal. De alap használatra jó. Nyilván nagyobb optimalizáció kéne, de kérdés érdemes e bele több energiát rakni amikor az emberek nagyrészt hamarosan dobja mert 3-4 éves készülék lesz.
Az android meg IOS frissítés politikákkal nagyon nem kéne példálózni. Mennyi ideig volt, hogy nagyon sok andoridos telefon nem kapott frissítést miközben a gugli már rég kiadta? Van az irodában is néhány teszt készülék ami nem kapott frissítést. Az apple telefonok meg minden frissítéssel lassabbak lettek, hogy vegyél újat. Nem én mondom hanem apple fanok. A 4 széria gyakorlatilag már csak vánszorog az eredetihez képest. És beszélünk egy újonnan 300e ért megvett telefonról.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#83970) ΞΔGLΞ válasza Pearce (#83967) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nem kell ezt meg, vagy túlmagyarázni ennél jobban, ha Te úgy gondolod, hogy házon belül egy OS-t évek alatt nem tudnak normálisan megcsinálni, hogy legalább 10 emberből 8-nál működjön stabilan, frissítési halmokkal egyetemben,......
Ha évek alatt nem fejleszt senki a market-ra, inkább lelépnek, de még maga az MS sem képes erre, de nem is akar!
Ha szinte még újnak mondható, sőt nagyon sok helyen árulnak 8.1 készülékeket és már most bejelentik, hogy nem támogatják jövőre, de addig is korlátozottan és itt a saját "dolgukról", amit dollár milliárdokért felvásárolt sykpe-ról beszélünk, nem mástól átvett és sok pénzbe kerülő cset programról van szó, hanem sajátja... elveszik azoktól, akik talán főleg emiatt használják a készülékeiket, hozzáteszem én is nagyon sokszor használom és Te abban a hitben vagy, hogy a mobil részleg már szinte semmibe nem kerül, akkor legyél ebben :-)
Még itt az MA-n is volt róla cikk, hogy a jelentős veszteségeket, a máshonnan befolyó (főleg office) fedezik, és ez még évekkel ezelőtt volt, amikor 2.5 körül volt a részesedése, abból a bizonyos tortából, most meg talán 1 körül tanyáznak, ugyan mi a francból lenne már ebből pénzük, hiszen folyamatosan lépnek le tőlük a csalódott felhasználok. Nincs bevétel, csak folyamatos veszteség, ami egyre nagyobb és nagyobb. Talán a Phonearena-n olvastam, hogy dollármilliárdokba került ez a w10 fejlesztés, ami ablakon kidobott pénznek minősül? Bár nem tudom, hogy az infóikat honnan szedik, de ők nem igazán szoktak hasraütésszerűen cikkeket írni, de mindegy is...
Nincs ezzel semmi gond, csak én, meg más is már másképp látja. 650 és 950 XL is van nekem, télen bejelentik, hogy csak az SP-on lesz elérhető a skype?

Már ezen sem lennék meglepve...de már kezd egyre jobban nem érdekelni ez az egész katyvasz, ami mobil szinten folyik ennél az elfuserált cégnél. Részemről, ez a véleményem, többet nem tudok hozzátenni, mert nem látom a javulást...Még az RS frissítést is képtelenek voltak megoldani, eltolták 1 héttel, aztán az eltoltat is eltolták :DDD , kedden elfogják tolni újból? Már a pontos időt sem tudják, csak azt, hogy valamikor...

Részemről close.

[ Szerkesztve ]

(#83971) tomboy0013 válasza zsamiatt (#83969) üzenetére


tomboy0013
veterán

"Az android meg IOS frissítés politikákkal nagyon nem kéne példálózni. Mennyi ideig volt, hogy nagyon sok andoridos telefon nem kapott frissítést miközben a gugli már rég kiadta?"

Egy dolgot nem veszel figyelembe. A rendszerfrissítés hiányától droidon még használhatók maradnak az alkalmazások a régebbi főverziókon is, azaz okostelefonként tudod továbbra is éveken keresztül használni (amellett hogy alapból okosíthatsz egy 4-es droiddal rendelkező telefont appokkal úgy ahogy egy Windows telót sose fogsz tudni). Ez a skype-os dolog is tökéletes példa erre. Windows-on meg ahogy új főverzió jön egyből el is kezd halálozni a régi rendszer. Nagyon korrekt dolog. Főleg hogy anyám másfél éve vette a 630-as Lumiáját és kapott összesen egy rendszerfrissítést meg most a skype is bedöglik rajta. Ha neked ez elfogadható akkor pénzeld tovább a MS-ot telefonvásárlással. Én meguntam, hogy hülyének nézik az ügyfelüket. Ráadásul a rendszerfrissítésekkel itt se nagyon példálóznék már mert ami a 8.1-nél még működött azt a 10-zel ki is végezték: a jó támogatást. Rendszer optimalizálás helyett inkább kitalálták az utolsó percbe hogy csak a készülékek töredéke kapja meg az új rendszert...

(#83972) zsamiatt válasza tomboy0013 (#83971) üzenetére


zsamiatt
őstag

A 630 2014 áprilisában jelent meg. Akár honnan nézzük 3 éves készülék lesz mire lejár a skype támogatás. Tényleg szeretnél róla beszélni, hogy miért kellene bárkinek is 3 éves eszközre fejlesztenie? Azt meg el ne hidd már, hogy androidon minden új program működik egy 3 éves készüléken ugyan azzal a teljesítménnyel. Ott is vannak megkötések. De ezen kár vitatkozni. Én már nagyon unom, hogy egy topic arról szól, hogy miért hagyja abba. Ha nem tetszik veszel mást. A választás a tied.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#83973) busman


busman
addikt

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#83974) zsamiatt válasza busman (#83973) üzenetére


zsamiatt
őstag

:C :R

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#83975) tomboy0013 válasza zsamiatt (#83972) üzenetére


tomboy0013
veterán

Kit érdekel hány éves készülék ha hivatalos helyen másfél éve is még lehetett venni. A skype-os példa pedig tökéletesen mutatja hogy a legújabb app is ott van egy több mint négy éves rendszeren. Itt meg egy 1%-os piaci részesedéssel rendelkező rendszer fejlesztője megengedheti magának hogy folyamatosan hátrányos helyzetbe hozza a saját vásárlóit. Ha neked ez oké akkor fizetsz a továbbiakban is. Ennyi a sztori. De ne magyaráz már meg hogy ez korrekt dolog.

(#83976) Bogyó bá' válasza tomboy0013 (#83975) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Nézd: mi mindannyian félrevezetett hülyék vagyunk, hiszen itt vagyunk a WP-s topikban, nem? Az eddigi tapasztalataink után is. :F

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#83977) turbulencia8 válasza Bogyó bá' (#83976) üzenetére


turbulencia8
őstag

Irok durvabbat: nekem bejon a Continuum, es kimondottan tetszik a WP10.

(#83978) Bogyó bá' válasza turbulencia8 (#83977) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Nekem még continuumom sincs, mégis WP-fan vagyok már 5 éve, mert nekem is tetszik. Mondjuk jelenleg egy kicsit türelmetlen az RS késése miatt. (Insidereztem egy hónappal ezelőttig, tehát azért valamennyi fogalmam van az újdonságairól).

szerk: egyébként iPhone-t vennék, ha lenne rá pénzem (úgy egyébként semmilyen telefonért nem adnék 200k-t, az új SE viszont beleférne épphogy, de nem ér annyit számomra), az android az piszokul idegen világ nekem.

szerk2: ha a Cortana tudna magyarul, akkor meg végtelenül elégedett lennék a windowssal, a csekély appkínálat ellenére is. Akkor tényleg "okostelefon" volna számomra.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#83979) jksx válasza Bogyó bá' (#83976) üzenetére


jksx
senior tag

Igen, úgy van.
tomboy0013 és mflex kollégák kivállóan leírták, hogy mi a probléma. Hiába kapsz rendszer frissítést, ha az app kínálat szép lassan megszűnik. Ha valakit nem borít ki, hogy az MS a saját plattformján megszünteti az appjainak támogatását, használhatatlanná teszi a 8.1-es rendszeren azokat, miközben a másik platformokon tökéletesen futnak az alkalmazásai, amiket rendszeresen frissít, az tényleg wp fan és támogassa továbbra is az MS-t vásárlásokkal.

(#83980) turbulencia8 válasza Bogyó bá' (#83978) üzenetére


turbulencia8
őstag

En az iphone SE helyett a Lumia 950-et valasztottam (hasonlo arban volt a 16 gigas). Egyaltalan nem bantam meg, pedig 14 napon belul visszavihettem volna a Telekomnak. Szamomra teljesen uj a rendszer, es eddig nem tapasztaltam semmi egetvero hibat.

[ Szerkesztve ]

(#83981) busman válasza jksx (#83979) üzenetére


busman
addikt

Csak windows phone-ra szűnik meg a támogatás.....andoridra ios-re nem.😁
Hozzá tartozik az is ,hogy gyakorlatilag minden MS alkalmazás jobban működik a fentebb említett platformokon.
Nah ez a szög a koporsóba...

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#83982) jksx válasza busman (#83981) üzenetére


jksx
senior tag

Igen, és úgy tűnik, hogy az MS ezt tudatosan teszi.

(#83983) zsoltzsolt


zsoltzsolt
addikt

Ez így csak hangulatkeltés, példát írnál?

(#83984) busman válasza zsoltzsolt (#83983) üzenetére


busman
addikt

Sorolom,onedrive,térképeknek hívott korcs,office alkalmazások,viber...jah,fészbúkk,microsot billentyűzet(elvileg swype de lehet nem,nah ennyi.)

[ Szerkesztve ]

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#83985) turbulencia8 válasza busman (#83984) üzenetére


turbulencia8
őstag

Droidon melyik jobb? Van egy otthoni droidos tabletem, azon eleg gagyi a viber, fb, stb... Meg a Here sem jobb.

[ Szerkesztve ]

(#83986) 313313 válasza turbulencia8 (#83985) üzenetére


313313
addikt

Azért a Facebook beta app is elég gyengus... Rengeteget homoórázik (lumia 930), és 18-23 órásak a legfrissebb hozzászólások rajta... azok is erősen foghíjasok...
Böngészővel valamivel jobb, de van, hogy ott is ahányszor frissítek, annyiszor dob be más hírfolyamot...

HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB

(#83987) hroberto válasza 313313 (#83986) üzenetére


hroberto
veterán

Az UWP Facebook Beta-ra gondolsz? Mert az a lassú induláson kívül teljesen jól működik.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#83988) 313313 válasza hroberto (#83987) üzenetére


313313
addikt

Ami marketen Facebook Beta cimen fut, arra gondolok...

Arról nem is beszélve, hogy Stravás és egyéb megosztások mellett nincs kép, leírás, mint gépen vagy más plattformon...
Rengetegszer nem látok a hozzászólások mellett képeket...

[ Szerkesztve ]

HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB

(#83989) Clemi válasza turbulencia8 (#83985) üzenetére


Clemi
veterán

Én most csak egy példát mutatok erre, igaz nem MS alkalmazás, de tuti az MS korlátozásai miatt korlátozott ennyire az alkalmazás.

(#83990) hroberto válasza 313313 (#83988) üzenetére


hroberto
veterán

Én meg [erre].

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#83991) mukibuci válasza Clemi (#83989) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

komolyan, az ms megengedi, hogy mérd a pulzusod, de azt már nem hogy szinekkel jelöld, hogy mikor mennyi? vagy a grafikonok vannak letiltva? vagy az időjárás? :DDD :N

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#83992) Pearce válasza Clemi (#83989) üzenetére


Pearce
aktív tag

Ezek szerint az iPhone pedig úgy korlátozza, hogy ott nincs "Earth View"? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#83993) 313313 válasza hroberto (#83990) üzenetére


313313
addikt

Az a LOL, hogy egy másik win10m Facebook beta app van fent...
De letöltöm ezt is, rálesek erre is :D

Telepítettem ezt is, nem rossz, mutatja a dolgokat, csak olyan mintha laggolna...

[ Szerkesztve ]

HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB

(#83994) Bogyó bá' válasza mukibuci (#83991) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Kemény világ ez, Maci! ;]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#83995) Clemi válasza mukibuci (#83991) üzenetére


Clemi
veterán

Mondjuk mindegy ki nem engedi, de botrányos, hogy a platformok között ennyi eltérés van ugyanannál az alkalmazásnál.

(#83996) mukibuci válasza Clemi (#83995) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

arra akartunk itt célozni, hogy a runtasticnál nem engedés kérdése, hanem akarás :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#83997) zsoltzsolt válasza Clemi (#83989) üzenetére


zsoltzsolt
addikt


Szerintem az már nem jó táblázat.
Mint látható időjárás adat van, a többit még nem néztem, de ezen itt látható, hogy pulzust is jelezne, de olyan kütyüm nincs .

(#83998) zsoltzsolt válasza busman (#83984) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Ez sem elég, :D ezeken belül miben tud az androidos változat? Tényleg érdekel, ha váltanék, akkor okot keresek,

(#83999) turbulencia8


turbulencia8
őstag

Minden (egyelore csak masoktol olvasott) rosszban van valami jo, pl. szamomra pozitiv, hogy szepen esik a Lumia 950 ara - meg a vegen apamnak is veszek egyet. (A skype-pal kapcsolatos eszrevetelek jogosak, de kis gyakorlatiassaggal viszonylag konnyen athidalhatok, nyugatabbra a whatsapp joval elterjedteb, es szerencsere WP-n is atomstabil).

[ Szerkesztve ]

(#84000) Nooeca válasza Bogyó bá' (#83965) üzenetére


Nooeca
senior tag

Nem hétvégén jön az biztos. Csütörtökön megkezdték az importot, szóval már elvileg minden készen áll a frissítésre... gondolom várni akarnak vele keddig, mert valamiért bevett szokás az MS-nél hogy mindig minden kedden jön, ami hivatalos.

Logikusabb lett volna, ha rögtön ahogy kész vannak kiadják mondjuk Péntek este, csak nem teszik, hiszen bevett szabály hogy hivatalos build előtt és után legyen 1 munkanap... előtte azért, hogy felkészüljenek a frissítésre, utána azért, hogy ügyeletben legyenek.

Péntek este mint tudjuk ez így nem megoldott.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.