Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69725) Dale válasza angyall (#69724) üzenetére


Dale
aktív tag

A MiBand-et nem ismerem, de ha ez segít, én Fitbitet használok (igaz nem a karperecet hanem Zip-et már 3 éve) és WP-vel tökéletesen megy minden, a Fitbit app jó, van MyFitnessPal integráció, mi kell még... A karperecek is biztos mennek rendesen, olyan mondjuk csak a feleségemnek van de most váltott Apple Watchra és különben sem WP-zik. :)

Egy dolog viszont gond lehet: úgy vettem észre hogy ha az állandó bluetooth sync be van kapcsolva, akkor erősen merül a fitbit. Ez a karperecnél nem feltétlen gond mert úgyis töltöd pár naponta, max 1 nappal kevesebbet bír, de a Zip-nél elég gáz ha nem fél évente, hanem 1-2 havonta kell elemet cserélni. (Sőt nálam a helyzet még rosszabb volt.) Miután rászoktam hogy a bluetoothot csak akkor kapcsolom be ha sync-elni akarok, aztán meg ki, azóta nem volt gond az elemmel már vagy fél éve.

Tudom hogy a Fitbit appban van kapcsoló a folyamatos sync-re, ez ki van kapcsolva, és így (is) merül ha a BT megy, szóval ez nem megoldás.

Ugyanakkor azóta volt pár update, lehet hogy valami javult ezzel kapcsolatban. Ettől függetlenül a Fitbitet nagyon ajánlom, menni fog, tetszeni fog. :)

https://enginedesigns.net

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.