Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
Van esetleg valakinek ötlete flash lejátszós böngészőre?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
-
spider80
őstag
Hivatalosan nincs androidra sem már. Maximum egy régebbi flash playert lehet rátenni,ami 1-2 böngészővel működik,de nem minddel. Gyári állapotú IOS-en pedig szerintem soha nem is volt flash.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
đe$|re
senior tag
válasz MasterMark #69595 üzenetére
Nálam sincs gond a gyárival.
-
félisten
Üdv!
Szeretnék belakni az új Lumia 635-ösömet, és lenne néhány kérdésem!
Lehet, hogy OFF, de nem találtam más, vonatkozó topikot.Szóval szeretnék több Outlook fiókot futtatni egymással párhuzamosan, és kérdéseim lennének:
- csak az alias-okkal lehetséges ez?
- ha az egyik alias-fiókomba betörnek, akkor a többi is veszélyben lesz?
- ha hagyományosan akarok több fiókot egymás mellett, akkor baj, ha ugyanazokat a személyes adatokat adom meg, vagy esetleg azonnal összekapcsolják a két fiókot? Vagy találjak ki kamu adatokat?Köszi!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bukk900
őstag
válasz MasterMark #69612 üzenetére
-
Bukk900
őstag
válasz MasterMark #69614 üzenetére
Ez csak a pc-s Foobar2000 remote app, de ősszel már mindezt pc nélkül szeretném megoldani.
tyan: a HR a rajta lévő rendszert állítja alaphelyzetbe, a Recovery Tool pedig a legfrissebb elérhetőt teszi fel.
[ Szerkesztve ]
-
tyan
senior tag
A HR a teljes rendszert újratelepíti a legújabb verzióra , úgy mintha Recovery Toolal raknám újra a rendszert?
-
Mr Karel
csendes tag
válasz AxBattler #69610 üzenetére
Üdv!
a 3. bejegyzésre talán tudok segiteni a válaszadásban.
"ha hagyományosan akarok több fiókot egymás mellett, akkor baj, ha ugyanazokat a személyes adatokat adom meg, vagy esetleg azonnal összekapcsolják a két fiókot? Vagy találjak ki kamu adatokat?"saját tapasztalataim alapján egy már meg lévő outlok fiokhoz vagy éppen más egyéb fiokhoz bármilyen más személyes adatokat hozzá lehet csatolni pl:
rá megyek a névre alul a fel ajánlott ikonok közül a középsöt meg nyomom és rá megyek a névjegy kiválasztására ezután össze kapcsolt profilként fogja kezelni és egyben jelennek meg a személyes adatok.
Remélem segitettem valamit
üdv: TamásA közösségért vagyok!! Nem a közösség értem!!.....:-D
-
Clemi
veterán
válasz pprod94 #69598 üzenetére
Nekem meg pont az a legnagyobb bajom, hogy mivel tárolt zenét egyáltalán nem hallgatok, csak a Spotify listáimat, az meg állandóan kilép 3-4 perc után, ha megállítom, így a fejhallgatóról nem lehet a lejátszást folytatni, hanem elő kell venni a telefont, feloldani, megnyitni a programot és ott megvárni míg visszatölti magát és a programon belül lehet a lejátszást elindítani. Na tegyen valaki igazságot
-
Zolly444
aktív tag
válasz Bandi8bácsi #69597 üzenetére
Van rá app
-
b.daniel
senior tag
W10-en van valami lehetőség saját értesítési hang beállítására? Értsd ,zene vagy abból kivágott részlet stb.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Olyankor mi a teendő, hogy ha a phone backup 97 %-ig eljut, majd hibára hivatkozva nem megy tovább?
Előre is köszi a helpet srácok!
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
zojjektum
senior tag
válasz pprod94 #69627 üzenetére
http://www.windowsphone.com/s?appid=382b5330-9e68-433e-a365-8616c3c51382
Tedd fel ezt a programot! Ingyenes, nem kér ezer dologhoz hozzáférést csak rányomsz, látszólag nem csinál semmit, de, eltünteti a kezelőgombokat. Ezután túl tudunk lépni ezen a problémán is. Nem olyan, mint az android, de ilyen a rendszer, ha elfogadod, ha nem. -
MrCsiT
addikt
válasz hroberto #69622 üzenetére
Lehet, hogy az van neki, de az meg LOL, hogy itt többen oltjátok szegényt, mert egy olyan "extra" igénye lenne, hogy tisztességesen ki lehessen lépni egy alkalmazásból, ne kelljen
- insider
- youtube video indítás
- maradjon memóriában, úgysem működik (hát szerintem meg NE maradjon?!)
- 2x a bal bokámmal megütögetem a jobb lapockám, majd arra kilép (OK, ez nem túl szakmai)
elkerülő megoldásokhoz folyamodni, ha be szeretném azt a sz*rt zárni.Mit fognak fel ezen egyesek ilyen nehezen? ..és ez nem a design, nem a platform, ez egyszerűen rosszul van megírva. A többi app miért tud kilépni?!
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
consono
nagyúr
válasz MrCsiT #69632 üzenetére
A tiéd meg csak egy vélemény, ugyan úgy, ahogy a többieké, mit fogsz fel ezen ilyen nehezen?
Ez egyrészt filozófia kérdés: az MS core alkalmazásnak érzi a lejátszót, nem akarja, hogy kilépjen, ha már elindította az ember. Másrészt meg igen is a design része, ami már így is eléggé felhígult a WP7-hez képest...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nanorambo
őstag
Sziasztok!
A windowsphone 10-ben várható valami komolyabb google integráció, működő gmail app?
Lumia 530-am van, teljesen meg vagyok elégedve vele, de gmailezni lehetetlen vele, és nem lehet google fiókot integrálni rendesen. Erősen hajlok rá, hogy androidra váltok, mert fontos lenne a gmail és társai. -
neil_mullen
aktív tag
válasz nanorambo #69634 üzenetére
egyetértek veled. címkék teljesen mások mint a gmail-ben, csatolmányokat nem mindig látja, törlésre végleg törli a leveket nem pedig a kukába rakja (legalábbis nálam), címzetteket nem ajánl fel mikor elkezdem gépelni őket, illetve hiába állítom azonnali szinkronizációra csak pár perc elteltével jön meg a levél...
metromail-t próbáltad? egy ideig nálam hibátlanul működött, aztán win10 frissítés/majd win8.1 visszaállítás után nincsenek értesítések. de lehet nálad hibátlanul fog menni.
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
nanorambo
őstag
válasz neil_mullen #69637 üzenetére
Nagyon fapados az egész. Olyan nehézkes. A csatolmányokat alig kezeli, stb stb.
Pedig bejön a windows phone, de ez egy nagy hiányossága szerintem. Mostanában egyre többet e-mailezek, és a nokián kínszenvedés. Gmail csoportjaimat sem tudom onnan kezelni, ömlesztve jeleníti meg, stb, Hangouts sincs. Valószínű váltok androidra.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MrCsiT #69632 üzenetére
De tulajdonképpen miért fáj annyira, hogy ott maradnak a vezérlő gombok? Maga az alkalmazás nem fut, nem eszik erőforrást, kivéve azt, hogy ül a emmóriában, de azt is csak addig, amíg másik, aktív alkalmazásnak nincs szüksége arra a memóriaterületre. Ez nem Android 2.0 vagy Win XP, hogy ne tudná normálisan kezelni a rendszer az erőforrásokat, és mindenféle system cleaner futtatására lenne szükség.
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!a 930 as lumian kivul van meg femhazas telefon windows phoneban?
-
moleculez
veterán
Én csináltam egy új outlookos címet, belehuztam a régi gmailem, oszt annyi.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
MrCsiT
addikt
válasz consono #69633 üzenetére
igazad van , elavult modell vagyok: azt várom, hogy ha valamit én indítok el, akkor azt én le is tudjam állítani, viszonylag egyszerűen.
[Zenelejátszó kilépés témakörhöz, újaknak]
sheratan mint írták többen, ott marad az értesítési sávon, ahol semmi keresnivalója szerintem, ha nem aktív, csak ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest