Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12035) petroleumlam


petroleumlam
tag

Először is. Ez az új fiatalember ak SGS3-ról akar váltani, láthatóan rendkívül be van sózva. Lényegtelen mit írtok, úgyis megveszi. Én azt mondom neki, hogy úgy képzelje el ezt a dolgot, mint 10 éve az okostelefon vs mezei javas telefont. Az okostelefon most legyen a droid, amire minden telepíthető, 100%-ban testreszabható, meg tyúktojás mérő is van benne. Viszont laggol, fagy, stb (ez szerintem nem igaz, de legyen ha annyian írják). A mezei javas telefon pedig legyen a WP, ami gyors, de kevesbé testreszabható. Szerintem így már érzékelhető a különbség.
Más. Jópár hsz-el visszább valaki küzdött a lejátszási listával WP8 alatt. Most jutott eszembe megnézni. 7-en ez úgy megy, hogy az albumborító alatt lejátszás közben rákattintunk az előadó/számcím sorra, mire bejön a most játszott lista. Ott egy floppy és az menti el a lejátszási listát. 8-on nincsen ilyen?
Más. A 7.8 bug alatt mit értesz? Hogy nem mozognak, vagy hogy nem frissülnek? Mert tegnap néztem egy árfolyam programot, ami 3. féltől van es az pörgött. A frissülést nem tudom, mert azóta leszedtem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.