Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
gekkoXT
üzenetére
Soha nem volt ennyire stabil a windows. Ha annyira szar lenne, nem működne betonstabilan például nálam vagy másoknál is. Ha a windows maga lenne szar, akkor ez nem így lenne, akkor kivétel nélkül mindenkinél rosszul kellene működnie.
Továbbra is fenntartom, hogy a hibák jelentős része user error, a másik része drivergyártói hanyagság.
-
King Unique
titán
válasz
-Faceless-
üzenetére
Az MCT-vel / direkt módon letöltött lemezképfájl már pl. a 1709-es verziónál is több kiadást tartalmazott, ahogyan ezen cikk alapján a 1803-nál is. Tehát lehet választani a telepítésnél többek között Education és Education N kiadások közül is. Ez az Imagine multi kulcs viszont nem teljesen világos, mert korábban még ott is külön volt a Pro, Education kiadás stb. De, ha most használható több kiadáshoz is (?), akkor biztos. Amúgy meg akár utólag is van lehetőség másik termékkulcs megadásával, vagy egyéb módon váltani az egyes Windows 10-kiadások között.
(#79084) semetka:
Ebben a topikban is írták nemrég, hogy az 5.20.1-es béta verzióban már javítva van a hiba. De pl. 5.20-asnál a lemez adatok frissítése / újratesztelés opció használata után már többeknél újra működő állapotot és 100% teljesítményt mutatott a program, ahogyan nálam is. Sőt, a HDS alapértelmezetten 5 percenként újraellenőrzi a lemezeket és nálam is csak a friss indítás után mutatott 1803 alatt 80%-os teljesítményt és inaktív TRIM-et, majd utána automatikusan helyreállt.(#79097) movax:
Így van! Az, hogy egyes hardvergyártók nem képesek megfelelő drivereket kiadni, vagy éppen frissíteni a meglévőket az új Windows-verzióhoz igazítva, az nem a Microsoft sara. -
gekkoXT
senior tag
Ez most tényleg tök komoly, hogy egy ilyen update ennyire el legyen cseszve 2018-ban, hogy random hibák garmadája jelentkezik a felhasználóknál?
Erről nincs valami cikk?
-
Cs1csó
titán
válasz
semetka
üzenetére
Telepítsd a saját szoftverét az egyből mutatni fogja - gondolom nálam a samsung magician mutatja jó nagy betűkkel - hogy TRIM OK. Ennyi valami bug van a HDS - 1803 relációjában majd javítják. CSAK egy szoftverre amúgy sem szabad hagyatkozni, amúgy van parancssoros kód is ami megmutatja hoyg megy ae a trim.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Ha MCT-al csinálok egy sima Win 10 64 bit-es képet azzal fel lehet telepíteni Win 10 Pro-t egy Microsoft Imagine Premium-ról való Win 10 Multi Ed. kulccsal?
Esetleg ki lehet valahogy próbálni működik-e telepítés nélkül?Mostani gépen a Pro megy a multi kulccsal (és ezt szeretném újra telepíteni), de 1.5-2 éve még emlékszem, hogy Creation tool-al volt valami probléma, rossz lemez verziót, vagy valami hasonlót írt ki. Csak telepítés előtt formázni akarok, és így egy lövésem van a telepítő pendrive-al.
A segítséget előre is megköszönném!

-
törölt tag
Valós panaszok nem hiszem rinyálás. Szerintem a végletes
"teljesen tökéletes" ami unalmas. A helyzet az, késtek a kiadással és már látjuk miért, még az első összegző után is komoly bugok vannak. Intel SSD, Chrome és sok mást MS is jelzett így vagy úgy. -
semetka
őstag
Vettem egy adata su800 ssdt ,felraktam a legujabb win10 et de nekem is azt mutatja a hd sentinel hogy trim nem aktiv. Most akkor csak rosszul irja vagy nem megy ? Ujraszamolasra megyek akkor jo kövi újraindításig.
-
törölt tag
válasz
Energie X
üzenetére
Egy gyűjtemény, még egy gyűjtemény
Kézzel a gépedről előszedni munkával (spéci fájlokat kimásolni és átnevezni .png kiterjesztést adni vagy egyszerűbb a PowerShell parancsot megadni)
-
Sziasztok!
Hogyan lehet lementeni azt a képet amit a Windows reflektorfénynek hív? Mármint a felhasználónév+jelszó beírás előtt ami megjelenik.
-
csemiubi
tag
Új gépet vettem, windowst vettem. Nem tudom elfogadni, hogy egy tetves telefonról nem tudok adatot másolni az új rendszerre, mikor a régi foson működött ba.meg! Miért ilyen faszom bonyolult ez? Eddig semmi nem segített. Mi a megoldás?

-
-
pc360
addikt
válasz
Exodius
üzenetére
Nálam 2 gépen frissített 2 különböző módszerrel, a 3-on pedig friss telepítésből teljesen tökéletes az 1803. Plusz azok se jeleztek semmit, akiknek én telepítettem a rendszert. Ez alapján még mindig a többségnél jó a cucc, úgyhogy vissza lehet fogni a rinyálást, és a világvége kiáltozást. Mindig is akadtak problémás esetek, és itt nyilván ezzel találkozik az ember továbbra is.
-
Breki
veterán
Na az általam írt tegnapi módszerrel két gép sikeresen visszahozva, most csinálom a harmadikat.
Viszont lenne olyan kérdésem, hogy nálunk ez három gépet érintett.
Viszont pl .a kollégámnál, tegnap windows Enterprise van ott ez futott le hiba nélkül.
2018-05 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1607 x86-alapú rendszerekhez (KB4103723)
Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB
Mi a különbség konkrétan a 21-es és 23-as frissítés között, és akkor ez a hiba nem mindegyik windows érinti?
Van erről valakinek pontos infója?
-
djlolo
tag
Az este nalam is feltelepult az 1803-as verzio . Minden OK-nek tunt (eddig nem voltak kulonosebb problemaim egyik verzioval sem). De amikor ki akartam kapcsolni a gepet akkor ert a meglepetes. Sem kikapcsolni sem ujrainditani nem lehetett. Reset gomb sem segitett. Valaki jart igy? Mi a megoldas?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
De van, mivel ugye telepítenem kellett játékot az érintett gépre, de eltávolítottam a játékot, akkor sem vette ki a profilt.
Nekem annyi kellene, hogy ki tudjak jelentkezni a fiókból, és ha véletlen mondjuk játékon belül be akarna lépni live-ra, akkor kérjen jelszót. Előző build alatt legalább ott volt a kijelentkezés gomb.. Most nincs. Érdekes módon Store-ban működik, ott ki is tudok lépni.
Nyilván MS fiók. Tudom, kivettem, elvettem a store logint az említett gépről, és kitöröltem az eszközeim közül, akkor sem lépett ki. Sőt, ráböktem, bejelentkezett (jelszókérés nélkül) és visszatette az ezközeim közé.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Senkinek sincs ötlete? Akkor csak ez miatt valamikor muszáj lesz rendszert telepíteni, szuper.. Köszi Ms..
Amúgy, annyit tennék hozzá a "mennyi embert érint dologhoz", hogy 1 napon belül a kollégáim valami 4-5 géppel találkoztak, ami belecsuklott az update-be. Persze, ha a városi win10 user-ek számát nézzük, akkor ez 1 nap alatt szinte semmi.. De ha a hibaarányt nézzük, akkor viszont sok..
-
Narxis
nagyúr
Úgy látom rendesen betett ez a frissítési mizéria.😄
-
King Unique
titán
Valóban ott van az ikonja, de ennyi erővel le lehetett volna írni a nevét, vagy bejelölni a screenshoton, hogy ne utólag kelljen találgatni. Ha a telepítésnél automatikusan indulóra állította magát, akkor indulnia is kellene normál esetben. De, ha valami rejtélyes oknál fogva nem, akkor marad pl. a korábbi válaszban említett lehetőség.
Windows 8.1-et használok jelenleg is, jó rendszer. De mára már összességében inkább a 10-es lett a bejövősebb, azt szívesebben nyomogatom. Foglalkoznom otthon magával a rendszerrel alapjáraton rendszerint annyit kell, amíg havonta felrakom az összesítő frissítéseket, meg esetleg az új programokat. Tiszta telepítést már ritkán csinálok, a build upgrade után pedig különösebb teendő nincsen, max. pár apróság. Ha összeállt minden, akkor utána mentést készítek, aztán használom, működik, ennyi.
A többi az már opcionális és egyéni kísérletezés szokott lenni, illetve nem hiába használok multiboot megoldásokat. -
Exodius
őstag
Érdekes, hogy magyar számtech lapok nem írtak még erről a gikszerről. Záporoznak a problémák. Egyre többen. Elég kétségbeejtő.
Prohardver, ha volnál szíves....
-
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Borzasztó hálás volnék ha valaki segítene abban ha lehetséges, hogyan tiltsam le az usb hibaüzenetet mert úgy tűnik lassan gyűjthetek új alaplapra valami nagyon nem ok szegénykémnek azt usb résznél volt egy fizikai sérülés attól félek azért..
Lényeg, sárga hiba üzenetet ami bal oldalról kikukkant valahogy le lehet tiltani. hangot már levettem de sajnos egyre sűrűbbek az üzenetek a probléma, hogy nem szeretem a tv-t inkább azt nézem amit én szeretnék. Reklám- stb.. ugye Valaki ha tudja hogyan kell ezt kiiktatni mondja meg nekem legyen olyan kedves.
-
mmdms
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nem értem, te nem látod az indítási listában, h engedélyezve van? Screen capture néven van, gondoltam az ikonból azért jól kivehető, plusz a progiban is ott a pipa a bootopció mellett. Telepítésnél alapból ott is van.
Természetesen az avastba kerestem először a blokkolást, ott is minden rendben.
Amúgy 1803-al se jó. Marad amit a kolega írt, majd reggel, most értem csak haza.
Abszolút hidegen hagy már ez az OS mizéria, azt hittem a legfrissebbet tettem fel. Az előző rendszerem is fénykorában win7volt, majd 8, majd átköltözött ssd-re, és onnan frisítettem 8.1-re, évekkel ezelőtt.
Nem tudom ki hogy van vele, de ha ennyit kell foglalkozni egy rendszerrel 2018-ban telepítés után, az szimplán szar. Főleg ennyi pénzért. -
Dictator^
veterán
Hát ja, az egész "vezérlőpult" - gépház kell hozzá, hogy átállítsd..
Előtte a felbukó menüből a lejátszó eszközöket kirakta egy kisebb ablakba és onnan 1 click volt.
Lehetséges, hogy a kattintások száma nem változott, de azért ne már, hogy az egész gépház kelljen a művelethez.
-
Buckey
őstag
Tökéletes ez a Windows10!
Vagyis arra, hogy az ember percenként öregedjen 10 évet!
Most valahogy a hálózati mappamegosztás nem működik. Újratelepítés előtt jó volt, most megint nem talál IP címet. Egyszer már eljátszotta, akkor csak az újratelepítés segített, informatikus haverom sem tudta megcsinálni.
Úgyhogy SZERINTEM egy rakás szar lett ez a Windows10 1803 frissítés!!! -
Samal
csendes újonc
válasz
pendre54
üzenetére
Szia!
Nos, én azokhoz tartoztam, akiknek a Windows 10 megjelenése óta nem voltak problémái az oprendszerrel...egészen idáig
Sajnos nálam is az általad leírt, és másoknál is jelentkező hiba lépett fel az 1803 frissítésénél.
A rendszer-visszaállítási pont, amit a frissítés előtt készítettem, az nem működött,
hanem egy DirectX update nevű, amit gondolom a rendszer készített, azzal tudtam
visszaállítani, úgy, hogy a végén kész lett, majd hibát írt ki, újraindításnál
pedig a nem sikerült a telepítés, frissítés törlése és utána működött. -
Dictator^
veterán
Az utolsó 1803-as update után hova tűnt a playback device menüpont a hangszóró ikontól a tálcán?
Az eddigi hangszóró + fülhallgató váltás pár kattintásból megvolt.. -
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Települni nálam is gond nélkül települt. A használat már másik történet.

-
Gothmog
senior tag
válasz
Gothmog
üzenetére
Na jó, a jelek szerint nincs gond, csak "beragadt" a frissítés kijelzése az update-ek között (még mindig újraindításra várónak jelzi ki), valamint a főkapcsolónál is ott van a leállítás és újraindítás mellett az "és frissítés" jelzés. Viszont a gyakorlatban nem csinálja mégsem.
Mindenesetre azért tehet egy szívességet az MS.... oké, hogy csak az nem téved vagy hibázik, aki nem dolgozik, de azért, hogy minden évben van egy-két olyan frissítés, ami a géptulajdonosok viszonylag jelentős körében galibát okoz, ráadásul olykor komolyabbat (most, ha valaki nem éri el más módon a netet vagy nem tudja élből, hogy mit érdemes csinálni, az malmozhat ilyenkor kínjában...).
Egyébként, bár lehet, hogy nem releváns az információ (túl ideges voltam, hogy rendesen végigolvassam az MS gajdolását az update körüli gondokról), de nekem például nem ssd van a gépemben, hanem egy WD black vinyóról megy a rendszer. (Csak mert úgy láttam, hogy az MS szerint bizonyos ssd-knél jöhet elő a probléma, és ott javasolják a frissítés "elkerülését").
-
King Unique
titán
A KB4103721 nem új build, hanem egy összesítő frissítés, mint említve volt az imént. A "mindenkinek a gépe" pedig nyilván túlzás... Amikor 8-án este megjött a WU-n, akkor pl. itt a topikban is írták többen, hogy náluk gond nélkül települt, ahogyan nálam is. De ennyi erővel egy korábbi Windows-verzió (nem csak 10) és havi patch esetében is volt olyan, hogy egyeseknél (nem mindenkinél) gond volt.
(#79042) pnauser:
Azért annál a bizonyos másik platform rendszerinél sincs kolbászból a kerítés, bele lehet futni ott is problémákra, pláne amikor nem minden hardvert szeret. Na meg akinek célirányosan kell a Windows, akkor nem hiába vesz azzal előtelepített gépet. Akinek nem, annak meg ott van pl. a FreeDOS / egyéb opció. Ha 5400 RPM-es HDD van a laptopban, akkor az amúgy is lassú, pláne Windows alá. Igaz egy Linux valamivel pörgősebb egy ilyenen, de azért az SSD sokat dob annál is. -
Sztlaci
aktív tag
Frissítés halasztva 35 nappal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Az a művészet amikor eddig működő dolgok romlanak el. Gyakran úgyis maradnak, mert a következő parasztvakító funkcióra megy el a kapacitás. Nem a stabilitásra és megbízhatóságra figyelnek. Túl sok nekik az évi két build tempó, folyton csúsznak a dolgokkal és közben nem veszik észre az alap problémákat.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Exodius
üzenetére
Rendszergazdai parancssorral töröltem. Utána újraindítottam a gépet, erre a windows update-nél máris ott ücsörög (mintha nem is töröltem volna), és újraindításra vár (a főkapcsoló szerint is: frissítés és újraindítás vagy frissítés és leállítás). Azt sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Egyszerűen szánalom. (Eközben a show and hide program szerint rejtve van természetesen, tehát le sem töltődhetne...)
-
RazoR
veterán
Azért ez elég gáz, hogy egy eleve elhalasztott frissítés is szar...

-
válasz
pendre54
üzenetére
Ugyanez a hibám, de egy HP Elitebook 840 G1 laptopon legális Windows-zal természetesen.
Ennyit a Windows-ról...Hagyom a francba és megy fel rá egy linux. Azzal legalább pattogós, gyors és nem akasztja meg a rendszert, hogy percekig várnom kell, mire bármit normálisan intézni tudok rajta.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Exodius
üzenetére
Engem is ez a probléma fogadott a frissítés letöltése és települése után, de a linkelt leírás alapján vissza tudtam varázsolni egy előző verziót (egy visszaállítási pontom volt, éppen tegnapról - ez legalább szerencse).
Viszont lehet, hogy mindjárt szívni fogok megint. Ugyanis hiába szedtem le a show and hide updates troubleshooter progit, és hiába rejtettem el a segítségével a kérdéses update-et (leellenőriztem, elvileg most is "rejtve van"), Windows10 barátunk első dolga volt, hogy letöltötte, telepítette, és most éppen újraindításra vár a gép. Ez egyszerűen beszarás...
(a méreges smiley nem neked szól). -
RazoR
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Hát olvasva itt a hibákat még várok az updattel...

-
King Unique
titán
Ha UEFI-s telepítés és ~ 100 MB körüli, akkor igen, az az ESP lesz. Nálam is pont ugyanez volt az egyik gépen és restart (teljes upgrade) után eltűnt a fájlkezelőből.
Mire akarsz várni, ha már letöltötte és megtörtént (?) a telepítés 1. fázisa...?
Előtte kellett volna a gépházban elhalasztani, ha legalább Pro kiadás és biztosan nem akarsz még váltani. Hibák meg ja, hardver- és szoftverkörnyezet függvénye is. Eddig is előfordult, hogy egyeseknél gond volt egyik-másik verzióval, míg másoknál teljesen OK. Ez a mostani KB4103721 minőségi frissítés szintén ilyen. -
RazoR
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Nem frissítettem még 1803-ra, csak letöltötte a frissítést, lehet, hogy ez annak a "meghajtója"?
-
törölt tag
Tíz nap és első havi frissítés után azt kell mondjam egy szarkupac ez a 1803. Nagyon gondolkozom vissza 1709 rövidtávon, hosszútávon pedig be kellene ruházni egy Macbe, ha csinálnának végre modern megfizethető minit. Edge szövegmező bug idegesítő Letöltés bug is széleskörű úgy olvasom.
A fluent effektek bugoznak, a feedback kérést nem lehet kikapcsolni mert szerinte insider vagyok és a szervezet kezeli, hát nem vagyok az. Mindig zaklat appoknál értékeljem. Volt már két critical process died kékhalál. A fotók app lassabb mint volt nem tudja azonnal megjeleníteni a képeket tisztán. Pár áruházi app is hibákat dob azóta. A tálca és asztali ikonok villogása ahogy valamiért frissíti őket, ha pl. lementesz egy képet, lomtárt ürítesz. VGA driver és a rendszer nincs barátságban gondolom. Animációk darabosak, előfordult akadt filmlejátszás. Mappákban a bélyegképeket mindig újra generálja (1709-cel bejött és megmaradt hiba) lassítva a megnyitást. -
King Unique
titán
Ez valamelyik rendszer számára fenntartott partíció lesz, amivel kapcsolatban egy hasonló esetnél nemrég le volt írva a teendő. Nálam legutóbb egy 1803-ra történő frissítésnél a gépházas telepítés után az EFI-rendszerpartíció (ESP) jelent meg a fájlkezelőben. De az újraindítás és egyúttal a teljes frissítési folyamat végezte után már eltűnt onnan.
-
-
Anonymusxx
senior tag
Szokott valaki használni rdp-ét?
Amióta kijött a nagyobb frissítés, nem tudom elmenteni a jelszót a belépéshez, így meg nagyon rossz...
Linuxon ugyanúgy elmenti a jelszót ahogy eddig, tehát biztos a frissítés miatt van.Valaki tud rá megoldást?
-
lac14548
aktív tag
válasz
Exodius
üzenetére
Ide én is eljutottam.
1, A rendszer viszzaállítási pontra nem tudok visszamenni, mert nincsen.
2, Csökkentett módba be tudok menni, sikerül parancsort is indítani, de ott beírva az eltávolítást azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem lehet ezt a frissítést eltávolítani, mert nincs telepítve!
3, A blokkolást megcsináltam, de a START menüben újra az látszik, hogy újraindítás és frissítés valamint kikapcsolás és frissítés...

-
Zolix
tag
Azonkívül nem indul a defender sem kikapcsolódott a szolgáltatás.
Azt írja, hogy nem kapcsolható vissza, mert a processzor nem rendelkezik
második címfordítási képességgel (SLAT). Mi a jó anyukájukat csináltak ezek!
Nem merem kikapcsolni a gépet sem! -
lac14548
aktív tag
válasz
Mészike
üzenetére
Én is így jártam a KB4103721 frissítéssel.
Ha elindul csak "karikázik"Sikerül csökkentett módban elindítani, aztán megy rendesen is, de újra újra akar indulni.
Hogyan tudom a rossz frissítést leszedni?
Eltávolítani nem engedi mivel még nincs rendesen települve.Visszaállítási pontom nincsen.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Most frissült a windows 10 éj újraindítás után a windos logo után csak tölt és semmi!
Visszaállítottam egy korábbi pontra most beindult, de a defender nem fut...
Másnak is volt gond a mostani frissítéssel? -
-
Érdekesség: lesz fekete File Explorer

-
pc360
addikt
válasz
Buckey
üzenetére
Meg keresésre vannak sokkal jobb és gyorsabb programok, pl. az Everything. Az indexelés letiltásával, ha jól rémlik, a start menüben se fogsz tudni keresni, pedig a beállításokat könnyebb úgy előhúzni.
Amúgy SSD-n nincs semmiféle gond ezekkel, észrevehetetlen, hogy bármit csinálna a háttérben. Ha görcsöl a HDD-d, akkor cserélj egyet SSD-re! Elég alap amúgy is ma már.
-
adika4444
addikt
válasz
üzenetére
Hali!
Én a Registryvel csináltam.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate
Itt létrehoztam egy 32 bites kulcsot, neve ExcludeWUDriversInQualityUpdate majd 1-re állítottam az értékét, ezután már nem rosszalkodik, viszont kézzel bármikor lehet bármit frissíteni...
Van registry fájlom ami egy klikkre megcsinálja, ha kéred felrakom valahová... -
Breki
veterán
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy ezzel a frissítéssel kapcsolatban tudunjk-e valami bibi-ről.
Mhely 3 gépen miután felkerült újraindítás kér azután csak háttér és előtte kis körökből való homokóra órákon át.
Ha csökkentett módban leszedem kiírja, hogy frissítések telepítése nem sikerült majd megint simán megy a gép, de újra felrakva a hivatalos frissítést ugyanaz.
-
Cs1csó
titán
Tudtok erről valamit?
"Magyar - Felhasználói felület nyelvi csomagja"
ez akar nálam települni , start menüben látszik a csík - mint a UWP-s appok mikor települnek - de nem mozdul ha rákattintok az eltávolításra akkor egy következő újraindításnál megint megjelenik. Valami UWP-s dolog a STORE-al függ össze csak azt nem értem hogy nálam nincs UWP-s app már. Gondolom valami bug.

Nem lenne gond ha feltelepülne és utána maradhat is de akár gyaluhatnám is a gond az hogy csak lóg a levegőben.
-
csacsa01
tag
Sziasztok,
Én is a 1803 frissítés "áldozata" vagyok. PC frissítés után a szokásos, boot-olna de nem megy, fekete képernyő és csak köröz-köröz. Újra raktam a gépet, indul minden flottul, fél óra után képernyő elsötétül, csak az egér kurzort látom. Újraindít egypárszor, van mikor 1 perc, van mikor 20 után ismétlődik az előbbi folyamat.
Eszközkezelőben frissítettem a videokártya illesztő programját, de nem oldotta meg a problémát.
A képernyőillesztőre írt ki valami problémát, nem tudja betölteni, a Windows-ét használja.Tud valaki megoldást erre a problémára? Lehet ez régi BIOS végett, vagy mi?
Hasonló volt a helyzet a párom HP Pavilon 7 frissítésekor is, azt is újra húztam, de nála azóta minden Ok.
Mind a 2 gépben Samsung Evo 850 SSD van.
Megköszönök minden segítséget, mert az én gépem használhatatlan.
-
Narxis
nagyúr
Skacok tegnap este ez a mocsok adott egy kis plusz munkát mert a tavaszi nagy frissítés után még felrakott valami kisebb frissítést és utána újraindítást kért és el se jutott a windows a bejelentkezési képernyőig, egyszerűen felvillant a logo aztán fekete kép és semmire nem reagált még a csökkentett módba se tudtam belépni. Fogtam a telepítő pendrive-ot és csináltam egy visszaállítást eggyel korábbi verzióra, szerintem utána felrakta azt a kis frissítést és azután a tavaszi nagyot. Most lekopogom, jó. Azt olvastam, hogy az inteles SSD-kkel gondja van, enyém Kingston szóval nem tudom, passz. Csak csinált egy kis frászt meg plusz munkát nekem ez a mocsadék pedig előtte semmi bajom nem volt vele.

-
King Unique
titán
Normál esetben, ha telepítve van egy program és automatikus indítást állít be, akkor az utána működni is szokott a Windows 10 verziójától függetlenül. Vagyis 1709 alatt is kellene és nem feltétlen a 1803-tól kell várni a csodát ilyen téren. A screenshoton amúgy látszik, hogy a Defender helyett külső antivírus program (Avast) van felrakva. Az viszont nem derült ki, hogy nem-e esetleg az blokkolja a program automatikus indulását. Valamint, ha egy program a feladatkezelőben nem jelenik meg az automatikusan indulók között (?), akkor az lehet azért is, mert a telepítésnél nem lett engedélyezve, vagy utólag a program kezelőfelületén.
Amúgy jellemzően mindig utólag derülnek ki a részletek és csordogálnak az újabb és újabb infók... Most is az, hogy a 1709-ről van szó stb. Az pedig nem meglepő, ha most az április 30-án megjelent 1803-as funkciófrissítést 1709-re is telepíti a WU. De mondjuk, ha legalább Pro kiadás, akkor a gépházban eleve ott van az 1 éves halasztási opció. Na meg 5-én lehetett volna akkor már egyből a 1803-t is telepíteni, mintsem most 1709-ről upgrade-elni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos nálam is az általad leírt, és másoknál is jelentkező hiba lépett fel az 1803 frissítésénél.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(a méreges smiley nem neked szól).
Előtte kellett volna a