Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Nyugis #155690 üzenetére
Azia, pár kérdés, hátha a válaszol nem csak nekem, hanem másnak is segít:
1. google fiók szinkronizációval használod ha igen mely dolgokat szinkronizálod (lehet módosítani pl. én anno csak a minimumot használtam: könyvjelzők, jelszavak)
2. milyen kiegészítőket használsz
3. naprakész a böngésző?
4. valamilyen módosítást hajtottál végre a beállításaiban (ami nem a sima beállításoknál érhető el pl. cache áthelyezés )Amit kezdésnek: futtasd le az AdwCleaner-t, ha nem talál semmit akkor is esetleg amikor felajánlja, hogy visszaállít pár dolgot alapra azt tedd meg
Amit még meg lehet: állítsd be, hogy csak a könyvjelzők és a jelszavak (már ha nem külső eszközt használsz erre én pl. BitWarde-t)
Ezután töröld a böngéazőt és telepítsd újra, de fontos, hogy csak az említett minimális dolgok legyenek sznkronizálva eznazéet fontos, hogy ne legyen valami hiba újra leszinkronizálja.Ezután frissen telepítsd a kiegészítőidet.
Ha eddig nem használtad telepítsd az Ublock Origin-t (vagy a "lite" vezióját Chrome-ra lehet csak az telepíthető)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest