Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tofy
csendes tag
Sziasztok,
az Innovatek holmikkal miért nem foglakozik senki? Szerinten nem rosszak! Egy 12-es single radi hűt CPU-t és VGA-t! a víz max 48 fok terhelve, VGA 60, CPU 58!
Tofy
-
őstag
Nézd meg a hozzávaló csatlakozók árát is.
Az csatik belseje maximum 10mm-es ezért hacsak nincs különleges helyzet akkor nem érdemes nagyobbat venni.
Különleges helyzetre példa
-- Én olcsón szereztem nagyon sok 13as csatit meg 90fokosat.
-- Szeretnél extrém kis ellenállást
-- Egyszerűen az jobban tetszik
De még több variáció is elképzelhetőAlu
Hidd el nem válik károdra“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Razermazer
őstag
Na na ne tessék engem így leírni csak ésszerűen kezdtem el gondolkodni.
Majd te is rájössz de végig kell járni az utadat Mondjuk ha sokáig akarod használni a 6990-et meg a 6970-et akkor kell az a mora, de 1 is elég lenne. Persze ha cél a félpasszív rendszer, akkor kell a kettő, de kell akkor is nekik egy kis huzat.
80wattos tpd-s xeon procihoz ami 6 magos és egy 7850-hez nem fogok ennyi helyet elpazarolni két bitang radira(és pénzt nem utolsósorban).
A kazán 2 darab 480-at eladtam blokkostúl tehát irreleváns ez a teljesítmény. Most is passzívba megy a quad radi mert elviszi a rendszert.
A technika fejlődik a hőkibocsátás egyre kisebb, az energiafelhasználással együtt.
Nekem már elég ami most van, és két évig nem is akarok hozzányúlni. Nem gyengus lesz azt biztos 12gb-ram lehet inkább 24, xeon proci, ud9-es lap.
Kell a melóhoz mielőtt még azt mondaná valaki hogy minek.Más: véleményt kérnék melyiket vegyem kemény 2 ezer forint különbség van köztük
A lap amire megy[link] ami rámenne pedigacetal nikkel vagynikkel plexi
A ház amibe megy[link]
Melyik alaplapblokk néz ki jobban összhatásban?Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Alu
senior tag
Használ valaki ilyen folyadékot, átlátszó csőben?
λŁƯ™
-
őstag
Hát mint mondtam 10mmes belső fölé nem lehet fúrni a csatlakozókat, így hiába van 13as a cső ha a csatikban össze kell szűkűlni 10-re. Most inkább nem hoznám fel, hogy ha a két méter 10mm csövön is át kell préselni a vizet vagy csak a pár csatlakozón keresztül.
Vagy hogy a 13mmes cső 69%at több vizet tud átengedni azonos idő és sebesség mellett. De ugye több folyadék is kell feltölteniNa most jól összezavartalak
Razermazer
Nem írtalak le egyszerűen nem csinálod meg a 2 moras rendszer, így én maradok az aki meg fogja. Csak lenne kicsit több szabadiőm. Nekem a cél a 4X18as ventivel megszellőztetni az I7 2600K + 6990 + 8800GTX 768 meg talán egyszer tunning. Remélem a 850es táp elbírja ezt az egészet.“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
beluschi
tag
válasz Razermazer #44 üzenetére
A ház nem jön be a linkről, a laphoz nézve nekem a plexi blokk néz ki jobban a lap világos színösszeállítása miatt
Homeworld forever
-
Razermazer
őstag
-
blasko92
őstag
válasz Razermazer #48 üzenetére
Nincs fekete az alaplapon, úgyhogy még egy a plexi javára
-
-
Alu
senior tag
-
GNKING
tag
Üdv.
Érdeklődnék hogy mi lenne a legjobb bekötési sorrend ehhez a rendszerhez:
Giga X58 UD5 + EK lap block T56 HF ram hűtő block, EK proci block, DDC1T 10W-os pumpa + phobya tető, 25 cm passzív tartály, 58mm-s quad, 45mm-s tripla radi, Chieftech BA01-be bepakolva minden.
11,1mm belsős cső, HF+ csatik.
Ami biztos hogy a tartály a ház hátulján kívülről lesz, a pumpa a vinyókeretre lesz felfogatva, a guad és a tripla radi a legtetejében egymás alatt lesz berakva.
Én így gondoltam: tartály - pumpa - ram - proci - fet(felső) - fet(oldalsó) - északi híd block - tripla - quad radi - tartály.
Vagy: ... ram - proci - északi híd - fet(oldalsó) - fet(felső) ...Melyik lenne a jobb elrendezés?
[ Szerkesztve ]
Normális vagyok a hangok is megmondták!
-
Sky D.
tag
Na remélem jövőhét hétvégére összejön minden cucc, hogy neki tudjak állni a víz szerelésének ...
2 hete az akváriumhoz , és a külső szivattyúhoz kellet a csöveimet felhasználni.Nagyon lassan halad és nem akarom szétszegni, összerakni, szétszedni összerakni .. egyszerre az egészet..
Igaza VGA még hátra lesz... de ahhoz esélyeteken blokkot találni
Meg is jegyezte a fater Diablo III- játék közben ,
-Hogy hogy ilyen hangos, nem azért építtetted a Vízhütést ???
Én erre, még nem jött meg minden alkatrész ... (már 1 éve gyűjtögetem- vásárolgatom őket ...)Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
Alu
senior tag
Bocsi a dupláért, olyan Laing DCC 1T Plus 18w -os pumpát érdemes venni, amelyik már szét volt szedve?
λŁƯ™
-
Sky D.
tag
Úgy hogy a tartályban keletkező hullámzásól (tornádó hatás) levegőt(kis levegő buborékokat) is szív be a pumpa.
Igaz ebben a tartályban ami nekem van, van tornádó-gátló függőleges lap, de annyira hullámzik a teteje, hogy kis levegő buborékok keletkeznek benne, és azokat szívja be a pumpa, így vissza levegősíti a rendszert... Most megpróbálom ezzel a szivacssal mi lesz az eredmény:
Igen EBAY= most nem érdemes onnan vásárolni ... a nyári vízhűtő szezon miatt, mindenki vízhűtést szeretne a nyári kánikula miatt...
[ Szerkesztve ]
Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest