Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tofy
csendes tag
Én is pont most gondolkodom egy ilyen tartály beszerzésén. Ezek szerint nem ajánlod ezt a fajtát, vagy csak a nagyobbat, a 250-eset?
http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p9254_Phobya-Balancer-150-black-nickel.htmlBTW a héten rendelek a fenti oldalról holmikat, ha valaki csatlakozna, küldjön PÜt
Tofy
-
blasko92
őstag
Az pedig gomba lesz a cső falán.
Újonnan beépített csöveknél egy régi rendszerbe ez nem újdonság.Hasonló dolgok nálam is megestek Mivel kipucoltad a szűrőt, a gomba/baktériumtelepeknek valahol újra életre kell kelniük (nem káros gombák/baktériumok!!!! )
Alu ha levegős a radi, értelem szerűen kisebb felületen érintkezik a vízzel, így a hatásfoka is csökken
[ Szerkesztve ]
-
Sky D.
tag
-
Razermazer
őstag
Magyarországon én egyedül már aki írogat fórumba, és vízhűtésesbe rendelkeztem majdnem kettő darab gtx 460-as vizesblokkal de nem lett belőle semmi.
Az is referencia kártyára ment volna rá. Sajnos szinte senki se vizezte itthon, megkockáztatom, hogy nem szinte hanem egyáltalán senki.
Sonic meg pláne nem, azoknak gyárilag is elég jó hűtésük volt, ja hogy hangos hát igen.
Ek- nál van Csak onnan tudsz beszerezni, de már nem éri meg egy ilyen kártyát levizezni csak akkor ha hosszútávon tervezed a használatát.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
sestertius
őstag
Hát lehet, hogy tényleg kicsi a házad ehhez!
De hogy van benne meló, az egyértelmű. Sok jó megoldás van már, hogy házon kívül elhelyezve plusz hőmérsékleteket érünk el, de hát akkor ott vagyok, mint nálad, hogy a gépnek egy asztal kell...
Addig van szó - nálam - pc hűtésről, amíg az a pc-n belül van. Eddig tartható volt ez, hogy később mi lesz...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
őstag
én is ezen gondolkodom de hátha van más ügyesebb megoldás...
Madn!ght
blasko92-jól mondja CrossSLI
6990 felül és 8800GTX 768 vizezve alul physix számításra[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
SimonYana
addikt
-
őstag
maradt egy ilyenem mert csak kettő kellett a felfogatáshoz
SimonYana
Én bizom abban, hogy a rendszer elég gyorsan forgatja a vizet és nem lesz gond mibol mi kapja a vizet. Az a jelenség csak nagyon lassú rendszereknél áll fent.“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
lori80
tag
En sorozatokat soha nem neztem,kiveve a Dallas-t gyerekkoromban
Amiota a fiam megszuletett,jatszani sincs idom,esetleg este,ha elalszik idoben,megnezunk asszonnyal 1 filmet
Sokszor meg a gepet sem kapcsolom be,hanem telefonrol netezekVannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...
-
SimonYana
addikt
{{{{{ Ne aggódj! Én még mindég ott tartok ahol TE csak 42 évesen!
Semmi értelmét nem látom a mai világban ! Nincsenek közös érdekek csak időszakosan! Kicsit kifordult a világ és éhezők tömkelege és milliárdosok vacsorája van!
Irigylem és becsülöm azokat akik ma feltudnak nevelni 1-2 gyereket becsülettel és nem tartoznak a kissebséghez! Ma mikor fizetés sincs nem hogy segély , vagy gyereknevelési juttatás! Pfff! Vicc ez a világ! }}}}}® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Az igaz , de az már a régi típus és azok kicsit zajosabbak tudnak lenni! Az még akkor is 20 .
Abból ki jön egy DDC + tető rá és egy EK henger tartály , vagy bármilyen tartály!
Nekem ez 20 és van még egy Alphacool Laing DDC reservoir tartály Laing PRO tetőhöz ELADÓ!® SimonYana ®
-
őstag
-
Weareus
addikt
Igen, ez a Mora 3 LC jobbnak ígérkezik passzívban, mint az enyém, de nem hiszem, hogy egyből kettő ilyenre kellene váltanom.
Azért egy példány beszerzésén érdemes lesz elgondolkodni, mint távlati terven, köszi a linket.(Csak azért gondolom, hogy elég lehet egy ilyen is a már meglévő Mora mellé, mert most - ahogy írtam is - egy ventis üzemre tervezett Mora passzívban viszi a VGA-t, ami wattban kifejezve nagyobb mennyiségű hőt termel, mint a CPU.)
Egyébként iszonyat jól néz ki!
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
föccer
nagyúr
Olyan gép kellene hozzá, amim nincs.
De lehet, hogy bepróbálkozok valamivel, még meglátom.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
őstag
Én arra gondolok hogy használtat akarok venni egy 25 körül.
Egy apc smart 1000estVan itt Ph-n aki szerez bele új aksikat és kész
Volt egy APC smart -om...
15ért vettem volt hozzá kábel így winxpvel megértették egymást.
Mikor belecsapott a villám 2 utcával odébb a villanyvezetékbe a cucc megvédte a gépem.
Jött a lakás biztosító, hogy irány kárbecslés....
APC hasonló tudású eszköz 175.000
Winyo bad sectoros lett / lehet nem villámtól de... / 30.000Biztosító áááááááááááááááááá......
Felét álljuk...
Én kicsit szomorkodva elfogadtuk.
Így kaptam én 95.000et a két cuccért együtt...“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
Inkább a sötétbe taszítottál...
Az aktív PFC és a UPS-ek problémáját ismerem. Hogy az aktív PFC kihajtogatja a négyszög jelet és ez agyonüti a nem valódi szinuszos UPS-eket.
Nekem corsair 850W os tápom van. Matrica szerint 80+ de Grafikon szerint 85 is megvan alacsony terhelésen. Akkor most vegyek egy backups 3000et ?
szerény véleményem szerint , egy APC túlfeszültség gátlóval jobban jársz ... ha regisztrálod , és garos, (amit meg lehet hosszabbítani ) akkor hiba esetén , a cég ha a túlfeszültség hibájából keletkezett a kár, akkor kártéríti a hibás TV-t számítógép-et elektonikát....
Én nem azt akarom, ha a gépem elszáll az áramotól akkor fizesse ki valaki.
//Persze ez sem rossz de akkor már baszhatom az adatokat és persze magyarok vagyunk első kérdés hogy tényleg oda volt dúgva a gép ? bizonyítsd be... Használt volt itt van 10.000 forint azt kussoljá.
Hanem hogy ne álljon le mikor áramszünet vagy valami más gond van.A Back család , a othoni aktív PFC nélkül gagyi olcsó hétköznapi tápoknak lett kitalálva ... bár az elterjedő aktív PFC nek köszönhetően , muszáj volt nekik újítani a UPS eken , így hozták létre a új generációs Back UPS -eket .
Ez úgy érted hogy a TESCO-s gépek biliacél házikóban MERCURY meg CODEGÁNY tápos occó cuccokra ?
Azok maguktól is hazavágják a gépet még áramingadozás sem kell.Amit számolgattál egy kicsit ködös de azt mondod hogy én pl ez a UPS nem bírná el a gépet ?
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
DaveJr
őstag
Nem kötözködés képpen csak hogy pontosak legyünk 230-al szorozzák hogy jó eredményt kapjanak Magyarországon 230V/50Hz a "szabvány"
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
erik88
aktív tag
-
SkyS1gn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest