Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8801) B@bL3ve5 válasza Nyugdíjas (#8800) üzenetére


B@bL3ve5
aktív tag

adom máris csak szombat este van :D haggy jáccak kicsit má :D
szoal mint ahogy a képen is jól látszik áll a "gépezet" egy hűtó kompresszorból egy radiátorból ami ügye visszahűti a gázt ill van az a szép kis "cső" ahova befolyik a vizünk s szépen lehül. szerintem minuszba mert egy négymagos procit 2 fokra lehűteni kell hozzá minuszos víz :)
árban a haver 25K-ért csináltatta, de sajnos van hangja. mint egy átlagos hűtő. amikor bekapcsol akkor kb/sac 50-60 db. ennyit írnak a hűtők zajszintjére.
ipari fagyállóval van feltöltve a rendszer ami minusz 70-80 fokig van kitalálva, nem kell higítani s nem eszik meg semmit. a gépbe menő csövet leszigetelte h azért mégse melegedjen fel addig mire odaér. neki a WCbe van a cucc. a falon vezette át a csövet neki.
2.8re húzva a procit terhelve max 30fok volt neki. s ráadásul nem G0ás négymagosról beszélünk. a másik meg h egy Zalman Rezoratorja van ami ügye áll a toronyból meg stb. nahmármost ha egy "gagyi" Zalman blokkal ezt érte el.... :)
a rendszer jelenleg 8as csövezésű mert a "pumpa" nem bírta a 10es belesejűt olyan hatlamas távolságra még ami a folyadékhűtőbe megy :D lol

szerkesztve : azt tdom micsoda csak pontosan nem tudtam h mennyire vitte le neki a vizet :P

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.