Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41301) niklebi


niklebi
senior tag

Bocsi de eddig nem tudtam válaszolni mert nem tudtam gép közelbe kerülni. :(((

TESCO-Zsömle: Nincs sok fagyálló a deszt. vízbe. 5%-ra kevertem. Az Anticorro folyadékot még valamikor másfél éve próbáltam, de pont a te problémádkor gyorsan lecseréltem, és akkor tettem be ezt a Shell fagyállót. Amikor a gépátalakítást csináltam akkor derült ki ez a lerakódás (3 hete), de ráfogtam, hogy ez még az előző folyadéktól lehet mert akkor nem tisztítottam ki a rendszert. Így került vissza ugyan az a fagyálló keverék.

sinya85: Vízkőoldót én nem igazán akarok a rendszerbe tenni, maradok az ecetnél :D igaz kicsit illatos de jó! Most én is ezen a Valvoline Super-Coolant-on gondolkodom, de az a baj csak pirpsba van.

Nippon: Az Anticorro-ról fentebb írtam. Ha emlékeim nem csalnak a foszfát tartalmú kezdi ki az alkatrészeket, és nem igazán akarok kisérletezni.

madaraszf: Az első vízhűtésembe ilyen készre kevert lötyi volt, és semmi bajom nem volt vele azon kívül, hogy marhára drága :((( mivel itt a topikba sokan használnak ilyen fagyálló keveréket gondoltam nekem is jó lesz. Lehet csak ez a fajta Shell nem való vízhűtésbe, mert az adalék kiválik. Majd veszek valami másikat, csak az a lényeg kék legyen mivel a ledek is olyanok.

rob210:Hol lehet kapni azt a Bárdi féle fagyállót és milyen színű?

Delta-Laca: Örülj neki, hogy nálad semmi gond :K Nálam a fenti képek rá a bizonyíték, hogy nem vált be.

Tud valaki olyan fagyállót aminek kék lesz a színe? Valvoline-ba nincs olyan?

Szerk:
madaraszf: Gratulálok :C :Y nagyon tetszik. A kislányod is aranyos! :K

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.