Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30495) nebancsa válasza gabipaci (#30492) üzenetére


nebancsa
senior tag

Mint mindenbe a vízhűtésben is van alsó közép és felsőkategória, és az áruk is így van pozicionálva. Lehet pumpát venni 6e-ért is, ami funkcionálásba tökéletesen megfelel. Csak hát a 25e-res szebb, tartósabb, csendesebb, 3 év gari van rá, és állítható a teljesítménye, és nagyobb a teljesítménye. Itt álltalában a D5 laing pumpát tartják a pumpák királyának. Középmezőny egy laing ddc vagy xpc 750, alsó szint mondjuk egy hydro l20.
Hőleadóba inkább a méret számít, neked hogy férne el, melyik tetszik, ha kevésnek bizonyúlna veszel mellé másikat. Én a bazi nagyokat favorizálom, mondjuk egy MO-RA 2
De egy dupla vagy tripla radi is elég kezdetbe egy cpu-hoz.
Blokknál is rengeteg a választék, vannak tesztgyőztesek és középmezőnyösök, igazából pár fokok vannak közöttük, és persze a kivitelezést és márkát is meg kell fizetni.
Sajnos csatlakozó egyikhez sem jár. Érdemes HF-es csatikat választani, csővekre is érdemes jobbminőségűt venni, ami rugalmas, nem keményedik meg, nekem a szilikon cső jött be.
Tartály meg izlés dolga...
Ha magamból indulok ki, akkor biztos hogy bővíteni fogod a rendszert, ha elkezded nincs megállás, olyan mint a drog, nehéz kiszállni belőle :F

Egyébként mi volt a gondod a léghűtéssel? Jó azt is tudni, mert akkor könnyebben tudnánk konkrétizálni merre felé indulj el.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.