Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#17527) stranger28 válasza llll (#17526) üzenetére


stranger28
addikt

Értem mit mondasz, régebben írtam is erről ide, hogy ha van is ilyen, köze nincs a személyhez. De ugye csak vallás topik, abban meg azért eléggé emberszerű, szóval ezt használtam. :)

Jól érzed, mert kb. 0 a valószínűsége. Erre mondtam a lottós példát, annak is kb. annyi. /Nyilván ehhez képest óriási az esélye az ötösnek, de máshonnan nézve már az is borzasztóan kicsi, szóval szemléltetni megfelelő./ De, ha van kismillió időd, az is biztos, hogy be fog egyszer jönni.

Meg azt kell még leszögezni ehhez, hogy nem egy cél végterméke vagyunk, mert úgy tényleg meddő az egész. Egyszerűen lehetett volna 4 szemünk is, de nem úgy esett. Más jegyek pedig ha megjelentek, kihaltak, mert nem tudtak enni pl.

Arra gondoltam ott, hogy működünk, de azért olyan balga hibákat tud elkövetni a szervezet, hogy az valami borzasztó. Ez elég szépen utal szerintem arra, hogy nem rakta ezt össze senki.

Nem értem most mire akarsz kilyukadni, hát az ilyen istenek is csak elképzelések arra, hogy mi indította be. De egyébként elég szépen indokolt elképzelések vannak, hogy hogyan kezdődött, azzal szemben, hogy van az Isten, aztán porból megfaragott. És ez így van, hisz leírták könyvben is. Teljesen logikus.

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.