Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#11351) llaszlo


llaszlo
veterán

Nekem ebben az egészben az a vicces, hogy olyan emberek támadnak olyan dolgokat akik mások véleményére alapoznak. Akikről szintén nem tudni, hogy van-e személyes tapasztalatuk vagy csak a nagy"birka"tömeg által elfogadott dolgok után mennek. (lásd amikor még azt hitték, hogy a Föld lapos) Senki sem tapasztalta, de mégis ezt hirdették és ebben hittek a legtöbben, aki meg mást gondolt azt ördöginek gondolták. Most is ugyanez a helyzet.
Az internetben meg az a "szép", hogy leírhatok bármit aminek a valóságtartalma NULLA (sztereotípiák) úgyis lesz olyan aki elhiszi és egyre több ilyen ember (birka) lesz minél több idő telik el a megjelenéstől.
És az ilyenekkel az ilyen lejárató blogokkal tele van az internet. És ott naná, hogy a lejárató írások lesznek többségben.
Én nem mondok véleményt arról amiről nincs személyes tapasztalatom. És még akkor is az az én véleményem és tapasztalatom lesz, viszont legalább lesz személyes tapasztalatom és nem a sok "birka" által terjesztett dolgot fogadom el igaznak.
Egyszer már én is voltam birka, aztán utána jártam a dolognak és rá kellett jönnöm, hogy az a sok baromság amit másoktól hallottam nem igaz. Persze akik ezeket híresztelték NULLA személyes tapasztalattal rendelkeztek azon a téren.
Az összeesküvéselméletekben meg nem hiszek azokból is már rengeteg van aminek szintén rengeteg "hívője" van.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.