Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Aktív témák
-
viw
aktív tag
1 - Kendek, vagy aki tudja a választ: Rendszerment ki tudja váltani az Ubi 11.10 frissítéskezelőjét? vagyis h a frissítést az Rment csinálja, automatikusan.
amúgy a frissítéssel egybekötött tisztítás és a live rendszer készítés miatt nagy köszönet az appért!
2 - "szőlői felügyelet" ubin. valami hasonló megoldást keresek, mint ami a windózereken van. vagyis h a kölök, ne nézhessen meg felnőtt tartalmakat a neten. csak adott időtartamban netezhessen és mindent visszanézhessek ellenőrzéskép,h. miket művelt a géppel. létezik valami komplett csomag erre?!
neten olyan megoldást találtam,h. adjak egy zsák legót a gyereknek.
nos, nem pont erre gondoltam...3 - mostanában olyant csinál az ubi, h. minden előjel nélkül random kijelentkezik. visszajövök és minden normális. logokat nem tudom mit és hol kellene nézni, és amúgy sem értenék hozzá... van valami ötletetek ezt megoldani?
köszi ha segítetek!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest