- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
aag
őstag
Hogy miért nem települ automatikusan - gondolom mert még annyira sem stabil, mint amit az Ubuntu fejlesztők be szoktak pakolnia tárolókba, így nincs fent az official tárolókban
Persze, lehet ezt gondolni, de aztán két hónap múltán, minden változtatás nélkül egyszercsak bekerül mégis. ismét-csak lehet mit gondolni: például azt, hogy vizsgálgatják-szagolgatják. De végül-is a frászkarika tudja mi történik...
Ha valaki valahol csinált belőle .deb csomagot, vagy feltette PPA-ba, akkor lehet neki örülni, ki lehet próbálni. Ha nem, akkor forrásból lefordítani.
Biztos-ami-biztos alapon én inkább várok. Nem tudom mennyire bölcs dolog, meg zavar is ez az egyharmaddal nagyobb terhelése az aksinak, de-hát a fene vigye el, várni kell. Vagy marad a főszerkesztő pecse. Csak azt meg nem tudom hogy kell csinálni és azt sem, hogy nincs-e véletlenül valami ellenjavallata a dolognak. Tudja valaki? Please!
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest