Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
aag
őstag
Hogy miért nem települ automatikusan - gondolom mert még annyira sem stabil, mint amit az Ubuntu fejlesztők be szoktak pakolnia tárolókba, így nincs fent az official tárolókban
Persze, lehet ezt gondolni, de aztán két hónap múltán, minden változtatás nélkül egyszercsak bekerül mégis. ismét-csak lehet mit gondolni: például azt, hogy vizsgálgatják-szagolgatják. De végül-is a frászkarika tudja mi történik...
Ha valaki valahol csinált belőle .deb csomagot, vagy feltette PPA-ba, akkor lehet neki örülni, ki lehet próbálni. Ha nem, akkor forrásból lefordítani.
Biztos-ami-biztos alapon én inkább várok. Nem tudom mennyire bölcs dolog, meg zavar is ez az egyharmaddal nagyobb terhelése az aksinak, de-hát a fene vigye el, várni kell. Vagy marad a főszerkesztő pecse. Csak azt meg nem tudom hogy kell csinálni és azt sem, hogy nincs-e véletlenül valami ellenjavallata a dolognak. Tudja valaki? Please!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest