Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #19978 üzenetére
szerintem az a lassúság az adatbázis felépítése miatt lehetett, ez általában percekig eltart, főleg sok zenével. de ugye csak egyszer kell megtegye.
én is rengeteget próbálgattam zenelejátszókat, miután váltottam linuxra. eleinta az audacious jött be, de aztán rájöttem, hogy elég gyenge a hangminősége, így kerestem tovább, és végül a songbirdnél maradtam, de a többiek közt is van sok jó, csak mindnek volt számomra bosszantó hibája.
amúgy az ilyen fejlettebb lejátszókból a felét a funkcióknak ki lehet simán kapcsolgatni a pluginek leszedésével. bár nem tudom ez eredményez-e teljesítménybeli javulást, de illene neki.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest