Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
szerintem az a lassúság az adatbázis felépítése miatt lehetett, ez általában percekig eltart, főleg sok zenével. de ugye csak egyszer kell megtegye.
én is rengeteget próbálgattam zenelejátszókat, miután váltottam linuxra. eleinta az audacious jött be, de aztán rájöttem, hogy elég gyenge a hangminősége, így kerestem tovább, és végül a songbirdnél maradtam, de a többiek közt is van sok jó, csak mindnek volt számomra bosszantó hibája.
amúgy az ilyen fejlettebb lejátszókból a felét a funkcióknak ki lehet simán kapcsolgatni a pluginek leszedésével. bár nem tudom ez eredményez-e teljesítménybeli javulást, de illene neki.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest