- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
lcee79 #44398 üzenetére
a 1043 wifijének van egy olyan hibája, hogy nem szeret bizonyos wifi klienseket
ha pont ilyen asszonyé, akkor az simán lassíthatja majd lefagyaszthatja a gyári FW-t,
sajnos ezt az openwrt (és másik FW) sem oldja meg teljesen, a lassulás megmarad, de nem fagy kia teljes megoldás a wifiadapter cseréje (nekem is ez jött be annak idején, amikr 1043-asom volt)
-
lcee79
addikt
Az okozhat gondot, hogy a feleségem laptopja általában be van kapcsolva, és mikor elmegy alvóba, utána nem mindig jön vissza net is, és legtöbbször ő tapasztalja a hibajelenséget (főleg hogy én meg dolgozom napközben
)
Lehet a laptoppal összefüggés?
Elvileg IP-t nem osztja másnak mert azt befixáltam a routerben a fő eszközöket... -
Kinek mi jön be.
Nekem pl.: alap OpenWRT, mert majd én felrakom azokat a csomagokat, amikre nekem szükségem van.
Félreértés ne essék, Vargalex build-jével semmi bajom, csak belőlem olyan feeling-et vált ki, mint annak idején a home made windows build-ek, amikben alapból benne voltak programok.
-
lcee79
addikt
válasz
proradeon #44388 üzenetére
2010ben vettem és pár hónapja kezdte, és elköltöztünk áprilisban, és itt is csinálja meg a régi lakásban is csinálta, net ugyanolyan ugyanazt az előfizetést folytattuk.
első 2 évben nem volt ilyen probléma, legalábbis nem emléxem hogy így szarozni kellett volna vele, de napról napra egyre többször megy el.
Ja és egy haverom utánam fél évre vette, és ő is ugyanilyen hibákról számolt be...
Lehet hogy T-Home-os kábelnettel nem kompatibilis?? -
válasz
lcee79 #44387 üzenetére
Szia!
Így a leírásod alapján én arra tippelnék, hogy kifogtál egy hibás példányt. De mivel 5 év garancia van rá, így feltételezem ez nem jelenthet gondot.
(Persze egy példány alapján nem szabad leírni az egész TP-Link márkát. Nekem például két darab TL-WR1043ND üzemel 0-24 hibátlanul.
)
-
lcee79
addikt
Hi!
Van egy Tp-link TL-WR1043ND routerem és valami gond van vele most már folyamatosan
1 nap kb 5x kell újraindítani hogy újra legyen netem, a szolgáltató szerint nincs probléma a netemmel, ők nem látnak szakadást. (nem tudom mikor kezdte, de biztosan már több hónapja...)
A routeren a legújabb firmware van, de hogy őszinte legyek ez is csak azért került rá, mert már az előzőkkel sem volt jó
Beállítás szinte alapon van csak egy pár dolog van beállítva ami kellett, a torrenthez, meg hogy az eszközeim mindig ugyanazt az ip-t kapják...
T-Home-os kábelnetem van 25/5 gépemhez kábellel csatlakozok, laptop, telefonok meg wifi... már amikor épp van jel, mert van hogy csak úgy magától egyszer csak elmegy és reboot-ig nincs.
Van erre valami megoldás, vagy cseréljem le a routert?
MOndjuk prohardver fórumon a legajánlottabb router volt amikor vettem.
Nem tudom hol kellene keresnem a hibát...
reset stb már 100x megvolt semmit sem segített...
u.i. A 3 antenna ellenére sem érzem túl erősnek a jelet, a ház távolabbi pontjain alig van jel a telefonommal
pedig nem túl nagy a lakás alapterülete, de az emeletre már alig vánszorog fel a jel... Bár igaz a telefonom köztudottan nem egy csúcsvevővel rendelkezik (HTC ONE X), de a router közelében természetesen tökéletesen megy.
Köszi a válaszokat. -
vargalex
Topikgazda
válasz
csimpas #44383 üzenetére
Szia!
Szerintem egyébként is kevesen használják a routert switch üzemmódban, és nagy az esély rá, hogy ezen kevesek közül senki nem használ OpenVPN-t. De szerintem mennie kellene, mivel egyébként is a LAN-hoz bridge-elt az új interface. Persze az openvpn config-ban a server_bridge-nél az elsődleges router adatait kell használni.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
mandras81 #44381 üzenetére
Szia!
Egyéb (pl. transmission, vagy miniDLNA-n keresztül média lejátszás) fut közben? Ha igen, akkor teljesen normális. Ha nem, akkor sem a többszörösét, hanem kb. 15 MB/s-et kellene tudnia. Természetesen, ha nem NTFS a filerendszer.
Szerk.: Látom, közben nem aktuális.
-
mandras81
senior tag
Félrement...
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 1043ND router vargalex firmware-el működtetve (1.1.7). Nincs rákötve USB-n semmi, lanon működik róla 24/7 egy NAS, amin fut torrent kliens. Ezen kívül két laptop, okostelefon, ami wifin keresztül kapja róla a netet. 80-as Digi netről van szó.
Az utóbbi néhány hétben kezdett zavaróvá válni, hogy wifin keresztül drasztikusan lelassul a kapcsolat, elkezd ingadozni a jelerősség. Ezt általában a router újraindítása oldja meg egy pár napra. Beállítottam napi egy ütemezett restartot, gondoltam hátha ezzel kiküszöbölöm a dolgot, de sajnos ez nem mindig van így.
QOS-ben beállítottam a torrentnek alacsony prioritást. Panel övezet, elég sok wifivel a környéken. Próbáltam olyan csatornát keresni, ami nem tűnik túlterheltnek, bár talán ha ez lenne a gond, akkor az újraindítással sem javulna meg a dolog.
Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a gond, illetve a megoldás?
Köszönöm szépen!
-
-
drpele
senior tag
válasz
Intruder2k5 #44377 üzenetére
Köszi a segítséget, erre végképp nem gondoltam, a szabad hely nullához konvergált a flashben.
-
-
drpele
senior tag
Ma megpróbáltam Luci-ban letiltani a transmissiont a Rendszer>>Rendszerindítás (Engedélyezés/Letiltás nyomógombbal), ami azt eredményezte, hogy a router újraindítását követően a transmission ugyanúgy elindul
, s Luciban továbbra is engedélyezettnek látszik, azonban a samba-n nem tudok authentikálni, semmilyen user-pass párost nem fogad el, pedig restart előtt tökéletesen működött. Nincs valakinek vmi ötlete mi lehet a probléma, s mi lehet az összefüggés?
-
csimpas
tag
aki tudna nekem ebben segíteni, az küldjön nekem egy üzit legyen szíves
esetleg adok logint ssh-hoz, de én nem tudom beállítani valamiért -
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44369 üzenetére
cserébe felmerült egy ehhez látszólag kevésbé kapcsolódó probléma, gyakorlatilag viszont az egész játék emiatt indult:
mi nyűgje van akkor a routernek, ha Transmissionös letöltés közben a router lefagy / újraindul?
most egy pendrive van tesztjelleggel bedugva az USB-be, lehet attól?
mert készülök egy vinyót venni a router mellé, de ha azzal is ezt csinálná, akkor nem sok értelme van... -
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44367 üzenetére
sikerült!
legalábbis most le tudom tallózni az itthoni hálózatomat a laptopomról, ami a telefonomról kapja a mobilnetet
holnap tesztelek egyet a munkahelyemről is
-
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44365 üzenetére
aha, ez mintha segített volna, mert már legalább fut a VPN
root@AlphaPoint:~# ps | grep vpn
8375 root 3136 S /usr/sbin/openvpn --syslog openvpn(lan) --writepid /var/run/openvpn
8393 root 1504 S grep vpncheckerrel ugyanúgy nem érem el, és sajnos a tesztgépem is elment aludni, de megpróbálom valahogy máshogy...
-
Esetleg ezzel vesd össze, hátha találsz benne valamit...
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_35833-35833.html
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44363 üzenetére
az lesz
köszönöm a segítséged -
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44361 üzenetére
ott semmi releváns
(amennyiben az Állapot - Rendszernapló alatt elérhető syslogra gondolsz) -
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44359 üzenetére
a /var/log-ban nekem négy 0 byte-os fájl van.
-
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44357 üzenetére
ez előfordulhat, de akkor nem kéne hisztiznie vagy logolnia valahova?
root@AlphaPoint:~# cat /etc/openvpn/openvpn.conf
config 'openvpn' 'lan'
option 'enable' '1'
option 'port' '1194'
option 'proto' 'udp'
option 'dev' 'tun'
option 'ca' '/etc/easy-rsa/keys/ca.crt'
option 'cert' '/etc/easy-rsa/keys/server.crt'
option 'key' '/etc/easy-rsa/keys/server.key'
option 'dh' '/etc/easy-rsa/keys/dh1024.pem'
option 'ifconfig_pool_persist' '/tmp/ipp.txt'
option 'keepalive' '10 120'
option 'comp_lzo' '0'
option 'persist_key' '1'
option 'persist_tun' '1'
option 'status' '/var/log/openvpn-status.log'
option 'verb' '3'
option 'server' '10.0.0.0 255.255.255.0'
list 'push' 'dhcp-option DOMAIN lan'
list 'push' 'dhcp-option DNS 192.168.0.1'naplóban semmi ide vonatkozó
-
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44355 üzenetére
hmmm... nem
érdekes...# /etc/init.d/openvpn start után sem látszik futni
root@AlphaPoint:~# ps | grep vpn
6373 root 1504 S grep vpn -
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44353 üzenetére
-
Ez nyitottnak mutatja a portot?
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44351 üzenetére
természetesen nem.
-
-
Lenry
félisten
válasz
Intruder2k5 #44349 üzenetére
-
-
Lenry
félisten
Most nem tudom, hogy én vagyok béna, de hogyan kell portot nyitni OpenWRT-ben?
VPN-hez akarom megnyitni az 1194-es portot, de hiába állítom be, nem érhető el kintről. -
vargalex
Topikgazda
válasz
szatyi #44345 üzenetére
Szia!
Az IP cím forrását állítsd át URL-re, az URL pedig legyen http://checkip.dyndns.com/
-
tobias40
veterán
A laposomban Centrino N6205 wifi kártya van.ez tudja a 300 mbit-es sebességet?Ha igen akkor milyen beállításokkal?
Jelenleg csak 150-t ír ki nekem a laptop wi-fi beállításoknál.TP-Link TL-WR1043N/ND v1
vargalex v1.1 (trunk, r30817) -
BigBlackDog
veterán
Ez esetleg megoldható valahogy, vagy nem annyira könnyű a dolog?
Luci-n nem találtam meg, hogy hol lehetne ezeket beállítani, cmd-ben (ssh-n puttyal) meg nem igazán van ötletem, hogy merre és mit kéne keresnem.
-
vargalex
Topikgazda
-
szatyi
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a múlt héten lecserélték a modemünket a T-s fiúk, és azóta nem megy a dyndns.
A modem egy cisco epc 3925.
Azzal lehet kapcsolatban, hogy a belső hálózat 192.168.1.x címkiosztású, a modem meg 192.168.0.1-es címen van?
Megpróbáltam a modemet áttenni a 192.168.1.3-as címre, ami üres volt, de szerintem nem sikerült. Működni működik a net és az iptv továbbra is, de a megadott címen nem férek hozzá a modemhez. És a régin se.Mi lehet a megoldás? Resteteljem a modemet?
Át kell tennem a routert és a kapcsolódó wifi repeateremet is fixen a 0-s címre? Ha igen, akkor a vargalex firmben hol kell átállítanom a router IP-jét?Vagy csak annyiról van szó, hogy tűzfalaz a modem, és le kell azt tiltanom?
Tudom, hogy csak érintőlegesen kapcsolódik a téma, de itt még mindig kaptam segítséget az ilyenféle problémáimra. Most is előre is köszönöm ezt! -
-
-
-
BigBlackDog
veterán
Két kérdést ismételten feltennék, mivel nem sikerült választ találnom rájuk.
1. Van-e lehetőség azt logolni, hogy adott porton az internet felől milyen ip-ről érkezett forgalom?
2. ADSL kapcsolat "újratárcsázás" kicsit nagy reakcióidővel történik meg. Valahol be tudom állítani, hogy milyen időközönként ellenőrizze az internet elérhetőségét? -
Szia!
Köszönöm a segítséged!
Az igazság az, hogy a Media Markt-ban cserélik ki, tehát nem nagyon van választási lehetőségem.
A másik, ma beszéltem az egyik barátommal aki hálózati szakértő és azt mondta, hogy hiába tud többet bizonyos szemszögből nézve az E4200, jobb lesz a térerőm a TP Link esetében. Nekem csak arra van szükségem, hogy legyen wi-fi a lakásban és az udvaron. Mást nem akarok.
Amit még megemlítenék, hogy a TP-Linkhez kértem 3 darab 5 decibeles antennát, amit le is cserélek azonnal. Gondolom még ez is rásegít a jobb vételre. -
válasz
BigBlackDog #44331 üzenetére
Nincsmit!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Intruder2k5 #44329 üzenetére
Minden felment, már kész is vagyok a beállításokkal. Nagyon jól néz ki ez a vargaalex féle firmware, tele van hasznos cuccokkal. Köszönöm a segítséget még egyszer!
-
Pr3s
aktív tag
válasz
Szellem. #44321 üzenetére
Szia!
Nos a 1043 sem rossz router, de ha kicsit megpótolod, akár 1000 Ft-al, akkor már a 3600-ast vedd meg, a TP-Linkből, vagy ha nem kapsz akkor a 4300-ast, ezek a jövőben kicsit jobban helyt fognak állni, mivel már az 5GHz-et is tudják a 2,4GHz mellett párhuzampsan szolgáltatni, nem beszélve arról, hogy töb ba rendszermemóriája is mint a 1043-asnak, és a procija is erősebb.
A gyári szoftvert leszokták cserélni rajtuk, mivel nem mindig a legstabilabb a gyári szoftver, és a vargalex firmwarerel még Torrentklienst is tudsz futtatni a routereden, FTP-servert, DLNA servert, és amit csak akarsz, mert a lehetőségek tárháza elég nagy, van aki a routerről a lakás fűtését figyeli , szabályozza :-D -
válasz
BigBlackDog #44328 üzenetére
Már az alap OpenWrt-ben is van webes felület, meg WiFi driverek, és nagyjából minden, ami az alap működéshez szükséges...
Igen szedhető!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Intruder2k5 #44327 üzenetére
Hát ez nagyszerű!
Pár évvel ezelőtt még nyűgösebb dolog volt az (alap) openwrt telepítése emlékeim szerint, de szerencsére változnak az idők! Köszönöm a segítséget!
u.i.: Akkor innét szedhető a legfrissebb build, igaz? -
válasz
BigBlackDog #44326 üzenetére
Minden működik flashelés után, webes felületen! Indulásként jelszót kell majd beállítanod...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
BigBlackDog #44323 üzenetére
Szia!
Igen, minden HW verzióhoz jó, illetve minden általad írt dolog benne van. Sőt, sokkal több is.
-
válasz
BigBlackDog #44323 üzenetére
Minden benne van, így a DynDNS is! Alap dolog...
-
BigBlackDog
veterán
-
vargalex
Topikgazda
válasz
BigBlackDog #44319 üzenetére
Szia!
Igen, jó rá a buildem. A lényeg az, hogy 1.10-es HW verzió esetén Backfire-val ne próbálkozz!
-
Sziasztok!
Lehet, hogy egyszerű mlesz a kérdés, mint a fatányér, de kérnék segítséget tőletek.
Van egy Linksys E4200 rooterem aminek gyenge a térereje. A lényeg, hogy a barátom olcsó 9000 forintos TP link rootere még a kertben is észlelhető. Voltam a Linksys-el szervízben és nem találtak semmit. Végigmentem a beállításokon szakértővel, frissítettem firmwer-t és az sem segített.
A lényeg, hogy ahol vettem javasolták a TL-WR1043ND rootert.Kérdéseim, hogy meg vagytok vele elégedve? Jó, megbízható a rooter? Firmware-t tudok frissíteni rajta(persze gyárit). COD-ozok és gond nélkül kimegy a játék a netre?
Bocsánat a sok kérdésért, de szükségem volna a segítségetekre és tapasztalatotokra.
Köszönöm.
-
válasz
BigBlackDog #44319 üzenetére
Szia itt is!
Szerintem jó lesz rá a vargalex build, de majd megerősítenek benne!
Természetesen a gyári állapot visszaállítható, egy fw sem ég bele a routerbe!
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Adott egy 1043ND router (v1.10, gyári firmware), amivel a következő a gond. Minden szépen működik, de hetente elszáll a router webfelülete (nem érhető el sehogy sem) és a router mögötti eszközökön nincs internet. Router tápkábel ki-bedugás után minden jól működik. Ha jól halottam, ez TP-Link betegség. Openwrt esetleg tudna ezen segíteni?
Legfrissebb openwrt (Attitude Adjustment 12.09) telepítése hogyan néz ki? Kell valamire odafigyelni, vagy csak simán betallózom a fájlt? Gariztatás esetére visszaállítható a gyári állapot? Alapból milyen csomagokat tartalmaz (luci, wifi, magyar nyelv, stb.)? Esetleg a vargalex féle firmware is telepíthető lenne erre a verzióra (gondolom visszamenőleg kompatibilis minden verzióval)? -
Maximusz
aktív tag
válasz
vargalex #44317 üzenetére
Szia !
köszi, ezt még nem, de közben töröltem a flash rootbol a checksum-ot, majd visszaállítottam mentésből a konfigot ( hdd nélkül ), és így sikerült megoldanom, hogy végre most arról megy
régen jártam erre, mi újság veled/veletek ? Gondolom sok a munka, vagy már készül a következő verziós FW ?
Én RAID-5-ös NAS-t szeretnék (venni vagy építeni) itthonra, mert jó lenne az adatbiztonság és a sebesség (nah meg a tárkapacitás is) , te mit ajánlanál, merre nézelődjek,
maximusz
-
Maximusz
aktív tag
Tudom, meg is találtam, és el is végeztem, nincs már ott az extroot.md5sum
ezért is vagyok tanácstalan...
Egyszerű a megoldás: töröld a /tmp/overlay-disabled/etc/extroot.md5sum file-t:
rm /tmp/overlay-disabled/etc/extroot.md5sum
Azért előtte nézd meg, hogy ott van-e:
ls -las /tmp/overlay-disabled/etc
Persze a törlés után kell még egy reboot. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Maximusz #44309 üzenetére
Kicsit többet gondoltál bele abba hozzászólásba, mint amennyi benn volt! Megtisztelő a feltételezés, és udvarias, de nem én vagyok a sajnos a te embered.
Egy azonban biztos, a fórumot olvasva és kérdezve itt tuti megtalálod mindenre a megoldást egy Vargalex Fw-vel a routetren! -
-
Maximusz
aktív tag
válasz
zambozoli #44307 üzenetére
ok, látom vágod a témát... - az mitől lehet szerinted, hogy üresre töröltem a rendszer partíciót, mert routert cseréltem ( 1043-->4300 ) az új router látja is a 3 partíciót ( rendszer, swap, adat ), a swapot, meg az adatot használja is "normálisan" felcsatolva, de az rendszer partíciót, csak a " /tmp/overlay-disabled"-be csatolja fel, akárhányszor indítom újra.
az fstab-ot kimásoltam a régi konfigból, aminél tudta a rendszer partíciót extrootként használni, de így sem megy
miért lehet, hogy csak a : "/tmp/overlay-disabled"-be csatolja fel azt a nyavadt 500 megát ? (a LuCI-s felülettel is próbáltam, azzal sem csatolja fel az overlay-be
)
maximusz
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Maximusz #44306 üzenetére
A hálókártyán nekem csak auto vagy fix 20MHz van.
A vargalex alatt csont nélkül 150-270MB között ment...és megy most is. (van pár fal).
Tegnap levettem a Gargoylet mert a javítás ellenére sem volt hajlandó 54MB-nél többet.
A Vargalexel tuti minden!Ja és v1.1.7 a legfrissebb.
-
Maximusz
aktív tag
válasz
zambozoli #44228 üzenetére
Szia!
én is jártam így a múlt héten ( zsír új Win 7 telepítés után... ) - aztán megtaláltam a notebook wifi hálókártya beállításai között, hogy 20 vagy 40 MHzes eltolással is képes legyen csatlakozni, így már viszi a 300 mbit-et is ( beállítás után ).
bocs a többiektől, de Vargalex - most még mindig az 1.1.7-es FW a legfrissebb? - köszi a választ ( TPLink 4300-ra tolnám fel, most kaptam vissza gar.-ban).
maximusz
-
Hakkuuuh
tag
Sziasztok!
Nemrég tettem fel a vargalex féle legújabb Openwrt fw-t a routerre. Többek között egy XBOX 360 is csatlakozik hozzá. Erre szerettem volna streamelni a routerre kötött HDD-n lévő tartalmakat, amit a miniDLNA-val sikerült is, kivéve, hogy a feliratokat nem akarja rátenni a filmre. (XBOXban a beépített playernél van ilyen opció). Esetleg valakinek megy ezzel a protokollal?
Próbálgatom a uShare lehetőséget is, amivel viszont az a bajom, hogy Luci-ban bekonfigolom (gyakorlatilag átírm a server nevét és a mappát beállítom), Winfos látja a mappát, de benne tartalmat nem! A Content directories-ben felvettem 2 mappát, de törölni nem tudom az elsőt, kitörlöm és rámegyek a Save / Save and Apply-ra és újból megjelenik az előbb kitörölt mappa
Arról nem is beszélve, hogy az /etc/ushare.conf-ban SEMELYIK opció nem töltődik ki (server name, interface stb. mind üres). Akkor hol érdemes itt bűvészkedni?
Válaszokat előre is köszi!
Üdv
-
dzson1
tag
válasz
Intruder2k5 #44279 üzenetére
Csak kábelen néztem , de ma lenulláztam ,újra írtam benne mindent és már működik.
Ja és mióta megvettem a kütyüt nem frissítettem .Akkor ,hogy lett
Ez számít valamit ???Secondary Connection disable
Köszönöm a gyors reagálásokat
-
-
csimpas
tag
a vpn tud működni switch módban? (természetesen vargalex fw)
ha igen, egy leírás tudnátok adni? -
cimp
senior tag
Hi Alex!
Mikor tudsz ránézni a cuccra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android dual SIM okostelefonok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest