- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
tobias40 #44198 üzenetére
vargalex alatt egyszerű sebességkorlátozás nincsen
úgy megoldható, ha külön interfészre teszed a wifit (vendég), és az egész interfész sebességét szabályozod a QOS-sel, de ez nem gépenként szabályoz,hanem a teljes interfészt kompletten
ha csak kevés gép van, akkor megoldható, hogy mindegyiket külön interfészre teszed, el lehet vele játszadozni -
Mano66
senior tag
Rakd fel ezt az fw-t hozzá és megszünnek a fagyások.TL-WR1043ND_V1_120405
A legujabb fw-vel nekem is fagyott,szakadozott a kapcsolat.
A másik kérdésedre nem tudom a választ. -
barpi61
csendes tag
válasz
barpi61 #44196 üzenetére
Még valami: ha ez sem jön be, akkor biztos lehetsz benne, hogy valami fut a háttérben, nem feltétlenül illegálisan.
Ilyen pl. az Adob ... akármi, én nem írom le.
Inditsd el az 'MSCONFIG' progit, és abban nézd meg van-e felesleges dolog.
De ez már tényleg profiknak való.Árp
-
barpi61
csendes tag
válasz
Macisajt3 #44186 üzenetére
Neked is azt mondom: nem a router játsza le a dolgokat, hanem egy-egy bárki által írt lejátszó.
Amiben vagy bízol, vagy sem.
Saját tapasztalatom hasonló: egy bizonyos idő után szaggat - ez vagy az.
Ez egyértelműen memória takarítási hibára utal - szerintem!
Ergo: más programmal kell próbálkozni.
Nekem évek óta bejött: Media Player Classic + XP Codec Pack
Árpád
-
-
doberman
senior tag
válasz
m_kovacs #44188 üzenetére
aha. ha nincs extroot-ra irányított naplózás akkor a router ujraindításakor törlődik a napoló tartalma, így utólag nem deríthető ki semmi...
ez a win-es hibaüzi meg nekem sem mond sokat. bár az a hivatkozás a Microsoft-Windows-Winsock Network Event/ valóban hálózati hibára utaló jel...
a kernel naplóban pedig ha jól tudom a bekapcsolás óta eltelt idő van feljegyezve...
-
tobias40
veterán
Hi!
Hogyan tudom azt elérni hogy a wi-fit TELJESEN kikapcsolja a routerem 23 órától reggel 7.-ig?
Tehát wi-fi ne menjen csak a vezetékes net!
vargalex v1.1 (trunk, r30817) / LuCI Trunk (trunk+svn8330) van a gépemen!Üdv!
-
Dot
őstag
Hali!
Milyen 3rd party (mondjuk dd-wrt) ajánlotok egy iskolában használt routerre. Ami használatos: tűzfal, dhcp szerver, wifi +mac cím szűrés. Amit szeretnék, hogy jól működjön, az a weblap szűrés(ha van leírás akkor én puttyon keresztül is beírom)
Mostani gyári elvileg legfrissebb fw, elég rossz, vagy a router haldoklik(2 hónapos), mert x idő után nem lehet elérni a web felületet, csak újraindítás után, illetve most már nem is tudok bejelentkezni. (remélem ezek fw cserével megoldódik) -
m_kovacs
tag
válasz
doberman #44187 üzenetére
Köszönöm válaszát.
Extroot nincs.
A win naplófile-ok ban kutakodva az adott időpontban (Skype indítása) csak egy Hiba bejegyzést találtam.
Microsoft-Windows-Winsock Network Event/Műveletek
recv: 1: folyamat: 0x87deab98, végpont: 0x8623d898, pufferszám: 1, puffer: 0x85f27ed8, hossz: 0, szekvencia: 4111, állapot: 0xC00000A3
Csak ez nekem nem sokat mond.
A routeren a kernel napló bejegyzéseiből hogyan lehet az időpontot (dátum,óra,perc,másodperc) meghatározni?
PL:
[314532.370000] br-wan: port 1(eth0.2) entered forwarding stateA rendszernaplóban az adott időpontban (még a közelében sem) nincs bejegyzés.
Köszönettel m_kovacs
-
doberman
senior tag
válasz
m_kovacs #44184 üzenetére
ez igen érdekes...
van rajta extroot? mert ha igen jó lenne a logot filébe irányítani, hátha abból valami kihámozható - ha másért nem, okulásképpen...
ja igen a win alkalmazás naplóban van valami skype stiklire utaló nyom? (elméletileg ha csak egy alkalmazás hasal el, akkor annak nyomának kell lennie) -
Macisajt3
tag
Sziasztok!
Nekem a következő problémám lenne a routeremmel:
A routerre van kötve egy NAS amiről filmeket játszok le wifin keresztül laptopon.
Azt utóbbi pár napban azt vettem észre, hogy a nagyobb méretű filmek (pl 10gb-s hd) elkezdenek folyamatosan szaggatni. A filmnézéssel egyszerre még egy aktív letöltés volt folyamatban (a maximum netsebességem 2,5Mb/s).
A router ezután már egy pár száz megás divx-et se hajlandó lejátszani folyamatosan, újraindítás után se, és csak áramtalanítás oldja meg a problémát.
A routeren gyári firmware van fent.Szerintetek mi okozza a problémát? Kevés lenne a kraft a routerben? Érdemes lenne ráraknom egy másik firmware-t?
-
Balage85
tag
Sziasztok!
OpenVPN-ben van olyan beállítás, amivel a status-log-ban lévő kapcsolatok nem vesznek el, vagy csak a kapcsolódásokat logolja?
Ami abban van, az nekem pont elegendő lenne, de disconnect után elveszik.A luci-s config fájloknak van valami megkötése? Mert ha pl a sima openvpn.conf fájlba írok egy parancsot, pl 'client-disconnect', ott működött rendesen, de ha a luci-s configba, ott nem.
Pl.:
option client-disconnect /etc/openvpn/script.shJó lenne ez a scriptes logolás, de annak nem adja valamiért át az összes paramétert. Így már azon gondolkozom, hogy megadott időközönként végigfuttatok a sima openvpn.log-on egy scriptet, ami kiszedi csak a kapcsolódásokat.
-
der medve
csendes tag
Legutolsó gyári firmwareban mennyire használható a Qos funkció ?
-
krealon
veterán
válasz
barpi61 #44179 üzenetére
Ha van kulon service mezo, az arra valo, hogy szoveges leirast irj magadnak emlekeztetoul, hogy mire valo az atiranyitas.
Egy kelloen inteligens rendszeren (pfSense) igy nez ki az atiranyitas:
A belepesi problemat tippem szerint aktivalodott vedelemi szabaly vagy tulterheles (pl 1000 szalas torrent) okozhatja.
-
suste
veterán
válasz
vampire17 #44178 üzenetére
attól is függ mire gondolsz pontosan
-mivel a switchbe dugott gépek is a routertől kapnak IP-t, és hozzájuk is NAT-ol, ezért az összes switchre kötött gép is használja a router erőforrásait a kifelé való kommunikációhoz
-routerre kötött HDD-val való kommunikációt szintén a router fogja intézni, bárhova is csatlakozik a gép (router kábel, router wifi, switch kábel)
-de ha csak a gépek között akarsz másolgatni, akkor ott nem használja a router erőforrásait -
krealon
veterán
-
barpi61
csendes tag
válasz
krealon #43775 üzenetére
Szia!
De ha visszalépsz egy képernyővel (a routeren), ahol egymás alatti sorokban vannak az átirányítások, akkor láthatod, hogy olyan, amint azt leírtam - egyelőre még nem tudok képet küldeni :-(
Tehát van külön szerviz ill. belső port, és nem is kell ua-nak lennie. Ahogyan bemutattam, működik is.
Egy más probléma - bocs, ha nem itt kellene feltennem: miért van az, hogy ebbe a router-be csak újrainditás után tudok belépni - akkor egész nap - de pl. már másnap nem!?
-
vampire17
addikt
Udv,
A kerdesem az lenne, hogy valahol azt olvastam, hogy egy routerre kotott (butabb) switch a router eroforrasait hasznalja. Mennyire igaz ez? Tehat ha veszek egy 5 portos TP-Link switch-et, azt meg elbirja ez a router? Nem fog nagyon melegedni, ill tulporogni (a proci)?
-
m_kovacs
tag
Tisztelt Hozzáértők!
Ismét segítségre van szükségem.Van egy 1043-as routerem, OpenWrt vargalex v1.1.5 sw-vel. 10 hónapja megy, hozzá se nyúltam.
A skype-ot szoktam használni néha, pár hete azt vettem észre, hogy nem működik.(Ilyenkor a memóriából sem lehet kilőni,úgy lehal) Már mindent csináltam vele, újra telepítem stb.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve, kiiktattam a routert, s működik rendesen. Most akkor tanácstalan vagyok, hisz a routerhez nem nyúltam tavaly november óta.
Kérem a segítségüket, mit kellene állítanom(s hogyan) a routeren, hogy a Skype működjön?Köszönettel m_kovacs
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44168 üzenetére
Igen tudom, csak a WiFi nem ment rendesen a toshiba laptoppal, meg az androidos tablettel. Inkább feltettem a varga 1.1.7-et. most csak hetente egyszer nem csatlakozik fel valami. De, lehet, hogy nekifutok még egyszer, hátha valami beállítás volt rossz. Ja és itt a magyar nyelv igen sokat segített!
-
-
zambozoli
aktív tag
Mindenek előtt köszönöm az értékes információkat mindenkinek!
Nem egy pent sajnálok rá, hanem úgy gondoltam ha fel megy direktben, akkor megpróbálom felrakni, ha nem megy, úgy is jó.
3port van forwardolva most, ebből lenne 2. marad a 3 nabumm. mert egy ftp-t meg kell akori is tartanom. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44161 üzenetére
OK, akkor az openvpn nem fér el, vagy bal....sz vagyok?
Jaaaa.. az utólag telepítendő csomagok nem is idekerülnek.. hisz ez csak olvasható!
Akkor az openvpn hova kellene hogy menjen? -
válasz
zambozoli #44160 üzenetére
Szia!
A firmware-be integrált csomagok a flash memória "csak olvasható" részén vannak, így a valóságban nem törölhetők, hanem azok eltávolításakor a szabad, írható részbe egy újabb bejegyzés kerül, miszerint a fentebbi csomagokat törölted! Ez a bejegyzés viszont újabb helyet foglal el...
-
zambozoli
aktív tag
Sziasztok!
Az hogy lehet hogy a Vargalexes FW alatt leszedtem minidlna-t, transmisiont és a p910-et és ezután az elérhető memória 52%-ról 49%-ra esett? Az openvpn csomag meg helyhiány miatt nem települ fel, vagy annak több hely kell?
-
Ha nem megy webes felületen, akkor használhatod a ddns scriptet, és a custom url-t!
http://wiki.openwrt.org/doc/howto/ddns.client#default.configuration
-
-
raidx
őstag
válasz
Intruder2k5 #44156 üzenetére
ipdns oldalán mondván, hogy openwrt támogatott.
"IpDns beállítás OpenWrt-ben
A Service / Dynamic DNS menüpont alatt állítható be az IpDns "host" szolgáltatásának automatikus frissítése mely lehetővé teszi, hogy emberi beavatkozás nélkül az IP cím változásainak követesét.
Az IpDns szolgáltatás használatához szükség van érvényes regisztrációra és létrehozott "host" névre!
1. Az első mezőben engedélyezzük a a dinamikus DNS kezelő működését, ha az még nincs engedélyezve.
2. Ha a tőlünk származó disztribúciót használja, akkor válassza ki, hogy az IpDns szolgáltatást szeretné használni, a más olyan disztribúciót használ, ahol nincs a listában az IpDns szolgáltatás, akkor válassza a "custom" lehetőséget.
3. A "Custom update-URL" értéken írja be a következőt:
http://[USERNAME]:[PASSWORD]@update.ipdns.hu/update?hostname=[DOMAIN]&myip=[IP]
4. A "Hostname" az a már regisztrál "host" név, amit ennél az eszköznél szeretne használni, ügyeljen rá, hogy a "ipdns.hu" domain név is odakerüljön egy ponttal elválasztva a "host" névtől.
Tehát helyesen:
sajatnev.ipdns.hu
Itt értelemszerűen a saját név a használni kivánt "host" név.
5. "Username" a hostnévnél megadott azonosító név/e-mailcím (ez alapesetben megegyezik a regisztrációnál megadottal). FONTOS, hogy a azonosító e-mailcímből a @ és a pont karaktereket le kell cserélni kötőjelre.
Példa: az admin@ipdns.hu azonosítót itt helyesen így kell megadni: admin-ipdns-hu
6. "A Service / Dynamic DNS menüpont alatt állítható be az IpDns " host" szolgáltatásának automatikus frissítése, mely lehetővé teszi, hogy emberi beavatkozás nélkül az IP cím változásainak követesét.
7. A további értékek alapértéke megfelelő, illetve lehet szükség szerint bármi más az IpDns szolgáltatást nem befolyásolják."
Gargoyle elég sokat ismer de az ipdns.hu nincs közte és Custom menü sem található.
-
-
raidx
őstag
válasz
Intruder2k5 #44154 üzenetére
Ennyit találtam az oldalukon segítségnek.
-
-
raidx
őstag
Gargoyle alatt hogy lehet életre kelteni az ipdns.hu szolgáltatást?
"1. A webes adminisztrátori felületre való belépés után a System / Software menüpontnál az "Update package lists" linkre kattintva frissítsük a telepíthető szoftverek listáját.
2. A frissített listából telepítendő a ddns-scripts és a luci-app-ddns csomag."
System / Software menüpont nem található.
-
Rolland69
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #44149 üzenetére
Megpróbálom. Köszönöm szépen a segítséget.
Ha jutok valamire megírom. -
-
Rolland69
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #44147 üzenetére
A kábelszolgáltató mondott valami olyat, hogy a router lehet, hogy nem tudja mindig az általa küldött Ip címet frissíteni és ez okozhatja a problémát. Nem tudtam ezzel az információval mit kezdjek.
-
válasz
Rolland69 #44148 üzenetére
Tehát akkor kábeles gépen is ugyanúgy elmegy a net! Szerintem tedd rá a legújabb firmware-t, aztán reset-eld le, és állítsd be újra! Hátha segít...
-
Rolland69
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #44147 üzenetére
CSak Wifi-n, ha a kábeles gépnél vagyok egyszerűbb volt eddig az ha kihúzom.
-
-
Rolland69
csendes tag
Ja még az előző routerről is kérdeztél. Az is TP-LINK router volt, csak a 2 antennás.
-
Rolland69
csendes tag
A routerhez van jelszó és felhasználónév, de csak akkor kéri, ha a router felületére szeretnék felmenni. Illetve ha valaki kapcsolódni szeretne annak is először jelszóval kell kapcsolódnia.
Frissítést még nem raktam fel mert nem igazán tudom, hogyan kell.
Amikor elmegy a net akkor van, hogy a router elérhető és van, hogy nem. Ha elérhető és nem vagyok a gép közelében - akkor a felületéről a STATUS alatt a WAN – ban a RELEASE gombot megnyomva - szoktam újra indítani, és néha sikerül.
Sajnos a PPPoE-t és a DHCP-t nem értem, én csak egy egyszerű felhasználó vagyok , ezért is választottam magamnak az ökör képét.
Nagyon köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni. -
válasz
Rolland69 #44143 üzenetére
Na akkor még egy pár kérdés!
Felhasználónév és jelszó van hozzá, vagy DHCP-s?
Ha PPPoE, akkor a gépeken letiltottad a kapcsolódást? Csak mert, az esetleg kiütné a router kapcsolatát...
Ha DHCP-s, csináltál MAC Clone-t? Ott még szokás egyes szolgáltatóknál!
Esetleg próbáltad már nem gyári firmware-el is?
Egyébként amikor "elmegy a net", és újra kell indítanod a routert, olyankor csak net nincs, vagy már a router admin felületét sem éred el a gépekről?
És egy bónusz kérdés: Az előző milyen router volt?
-
Rolland69
csendes tag
Szia!
Optikai kábelen jön, de egy modembe csatlakozik. A modemet mostanában cserélték. A sebessége pedig 10MB.
-
-
Rolland69
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy TP-LINK 1043Nd tipusú ruterem. Sajnos az eddigi problémáimat ez sem oldotta meg. Kábelen jön a net és sajnos rendszeresen megszakad, van, hogy 1-2 percenként újra kell indítanom a rutert. Ha nincs bedugva akkor jó a net. Mi lehet a probléma? A régi rutereimnél is ezt csinálta.
Várom válaszotok, és előre is köszönöm. -
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Tutu7030 #44137 üzenetére
Szia!
Linux alatt a szükséges dolgokat megcsináltad?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Intruder2k5 #44136 üzenetére
Addig el is jutok, csak éppen a fw feltöltés nem indul el. Már végigpróbáltam az összes böngészőt, ami az ubuntumon van (még wine+iexplorert is). Most megpróbálok egy usb3-as vinyóra wint telepíteni, hátha win7-ről hajlandó lesz felmászni a fw.
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
Intruder2k5 #44129 üzenetére
Ok, csak tippeltem.
Jelenleg magamba vagyok roskadva a dlink dir-825 felett, mert nem hajlandó életre kelni. A 1043-at csak hirtelen felindulásból (jobb nem volt a sarki boltban) vettem. -
suste
veterán
válasz
lordpagan #44133 üzenetére
nem csak az IP a lényeg, hanem a csatlakozásnál mit állítasz be
1: sima kliens mód routerként: alaphelyzetből (10mp reset) hálozat/wifi/keresés, csatlakozás a kivánt hálózathoz, és csak a jelszót állítod be, az interfészt hagyod a WAN-on, mentés és alkalmazás
ezután lennie kell netnek kábelen2: sima kliens mód switchként: alaphelyzetből (10mp reset), hálozat/wifi/keresés, csatlakozás a kivánt hálózathoz, jelszót beállítod, az interfészt átteszed LAN-ra, mentés és alkalmazás, majd hálózat/interfész/LAN-nál protokollt átállítod DHCP-re, így mindenki az első routertől kap ip -t
ezután lennie kell netnek kábelen -
suste
veterán
válasz
lordpagan #44130 üzenetére
amit te akarsz, ahhoz nem kellett volna semmi mást csinálni, csak amit írtam
wifi résznél csatlakozás, és innentől szerintem kábelen már kéne lennie netnek
ha mégsem, akkor lehet hogy egyforma az IP-je a 2 routernek, állítsd át a tiedet 192.168.2.1-re,
ezzel így normál routerként fogod használni a routert, csak nem kábelen jön a net, hanem wifina másik megoldás, hogy switch-ként használod, és akkor az 1. router és a 2. routeren is mindenki ua tartományba fog esni (pl: 192.168.1.XXX)
-
lordpagan
csendes tag
válasz
Tutu7030 #44128 üzenetére
vargalex openWRT fel van téve a routerre, azthiszem a legújabb verzió.
A Network/Wifi alatt megkerestem már a másik wifi hálót, fel is connectelt Client módban, ahogy a repeateres videó is mutatja. UTP kábel bedugva a PCbe is és a routerbe is.
A wifis wwannál az advanced beállítások alatt engedélyeztem a bridge-t és bepipáltam a wwan és a lan sorokat.
Akkor a probléma az lehet ha jól értem, hogy a wwan nem Client, hanem AccessPoint üzemmódban kell, hogy legyen? Azthiszem próbáltam ezt is, viszont így nem csatlakozott fel a wifire.... -
-
-
chipi89
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy pc-n linux környezetben lehetséges e az OpenWrt futtatása?
-
lordpagan
csendes tag
Hello!
Nagy keres lenne egy olyan video, ahol a wifi-t az egyik lan portra bridge-eljuk tovabb? Valhogy nem akarodzik sikerulni a beallitas...:-)
Koszonom!
-
raidx
őstag
Most már értem a HDD eltűnés és meghibásodás okát. A router USB csatlakozója körül van valami gond és ha megmozdul a kábel eltűnik a HDD persze, ha épp írás is volt jön a további gubanc. Most azt kell kitalálni, hogy lehet a csatlakozást stabilizálni mert a gariztatás igen lassú folyamat.
-
raidx
őstag
Próbálkoztam egy Lubuntu live USB kulccsal, ha a HDD-t csatlakoztatom Valami timeout killed sok-sok szám és ez ismétlődik az idők végezetéig. Úgy néz ki itt valami nagyobb gond van a HDD-vel és nem lesznek menthetők az adatok. Végül is a filmeken kívül minden megvan még két példányba.
-
suste
veterán
válasz
SteveL #44113 üzenetére
Én is kivàncsi lennék egy rrd-s havi grafikonra. Én nagyon meglepődtem a sajátomon, mert 20/1,5 netet sem használunk ki 10-15 klienssel (3 család) Igaz csak a router torrentezik, és a fel sebesség az szinte teljesen kihasználva, de lefelé átlagban nézve kb 5-10 mbit is alig van
-
Rengete
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44114 üzenetére
AC66U igen!
Komolyan mondom
-
válasz
Rengete #44112 üzenetére
Akkor ez most már az AC66U?
Ha kérdés van, ITT az N66U topik, ott vannak az AC66U-sok is! Ha esetleg Tomato-znál, akkor ITT lehet érdeklődni!
Egyébként a héten jött ki hozzá új gyári firmware, azt is érdemes feltenni!
-
Rengete
aktív tag
woooooooooo!!!
Nagyon tetszik!!!
Minden úgy működik és van, ahogyan szerintem egyszerű de még is kezelhető egy földi halandónak is!
Alexnek nagyon szépen köszönöm a munkáját és a segítségét. A tp-link nyomtató szerver lesz az irodában.
Intruder2k5-nek medig az ötletet!!!
-
-
Rengete
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44105 üzenetére
Nem!!! MOst jöttem meg az RT.AC66U-val
-
raidx
őstag
válasz
Intruder2k5 #44106 üzenetére
Az még kevés, kell egy cd olvasó is ami jelenleg nincs a dobozba.
Valamikor régen volt hasonló problémám akkor Alex valami scriptet adott amivel csak részleges formázás történt utána az ext2explore.exe segítségével letudtam menteni a lényeget. Torrent ment és filmet néztem ám egyszer csak megszűnt minden. -
-
-
raidx
őstag
Eltűnt a routerhez csatolt HDD. Próbáltam ext2explore segítségével Win alól elérni de nem látja a progi.
Windows lemezkezelő látja ugyan de nem inicializáltnak látja. Mit lehet tenni, hogy a rajta lévő tetemes anyag ne vesszen el?
Lehetőleg olyan megoldás amihez elég a Wines tudás, Linuxul nem igazán értek.
-
Rengete
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44102 üzenetére
Elugrottem egy asus-ért
MOst meg a port forward nem megy. Hiába állítom be, ment és utána semmi.
-
-
Rengete
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44100 üzenetére
A bridge elvileg Híd üzemmód ami ahogy olvastam továbbításra való: Ettől függetlenül most megint beállítottam és most jó. A múltkor csak keveset vártam hogy felálljon. Kellett vagy 5 perc neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest