Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rengete
üzenetére
Akkor ez most már az AC66U?
Ha kérdés van, ITT az N66U topik, ott vannak az AC66U-sok is! Ha esetleg Tomato-znál, akkor ITT lehet érdeklődni!
Egyébként a héten jött ki hozzá új gyári firmware, azt is érdemes feltenni!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pivi.l
tag
válasz
Rengete
üzenetére
Esetleg lehet hogy itt tudsz venni vasárnap, ha szerencséd van: Best byte Allee
-
válasz
Rengete
üzenetére
Vasárnap szerintem se Székesfehérváron se Budapesten nem fogsz tudni venni.
De ha ma megrendeled, talán holnap már át is veheted a székesfehérvári Aqua-ban. Budapesten pedig pl.: hardverker-ben tudsz hétfőn azonnal venni.Asus modellek közül én csak a RT-N66U és a RT-AC66U modelleket tudom ajánlani, de ezek valóban ~40 körül vannak. Szerk.: Valamint a RT-N56U és a RT-N65U modellek is bőven megfelelnek, ha nem zavar a belső WiFi antenna.

-
vargalex
Topikgazda
válasz
Rengete
üzenetére
Szia!
Az első tűzfallal kapcsolatos oldal az állapot alatt található. Az csak információ.
Ahogy korábban írtam, IP-t a Hálózat - DHCP és DNS oldalon a Statikus bérletek alatt tudsz.
Sebesség növeléséhez megpróbalhatod ezt, a kollégának ez lett belőle.Egyébként TL-WDR3600, vagy TL-WDR4300 ajánlott ilyen sebességhez.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Rengete
üzenetére
Szia!
Sokan kérték, hogy magyar nyelvű legyen a firmware, úgy látszik, hogy ez nem mindenkinek jó.
Neked a Hálózat - Tűzfal - Port továbbítás oldal kell. Dyndns -t is megtalálod benne szintén a Hálózat alatt.
Statikus IP-t is tudsz beállítani a DHCP és DNS oldalon.
Olyat még nem hallottam, hogy a router "kilőtte" volna a modemet, többen használják ebben a felállásban. Továbbra is azt mondom, hogy más gond lesz. A log - ban nem látszik semmi? -
vargalex
Topikgazda
válasz
Rengete
üzenetére
Szia!
Nekem mindig fura, ha valaki nem találja a port forwardot. Általában ilyenkor az szokott lenni, hogy forgalmi szabályt vesznek fel, pedig a mellette lévő fülön egyértelműen oda van írva, hogy port továbbítás. Illetve még az a másik hiba, hogy megadnak forrás IP-t, vagy MAC címet. Pedig egyértelmű, hogy ilyenkor nem tudható, hogy honnan érkezik a kérés (hacsak nem direkt akarod így).
Ha a NET-ed csak a modem újrainditásával jön vissza, akkor szinte biztos, hogy nem router gond. Ezt cáfolandó írod a beltériket. Azok a routeren keresztül csatlakoznak?Visszarakható gyári firmware - hoz keress rá itt a vágott szóra (most csak mobilról vagyok, így inkább nem linkelek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mondjuk én továbbra sem tudom, mire használnék ekkora sebességet. Használd egészséggel. 

vargalex