Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Jó estét a Zuraknak! (Hölgyek is vannak?)
Kicsit tudtam tolni a héten. Nem vagyok elégedett. Baromi sok bosst lemészároltam, de egyetlen class motyó sem esett, csak sima zöldek, vagy arany.
Tegnap behívtak randomba ismeretlenek UGban, hárman voltunk. Azt se tudtam merre jártunk. Mindegy, gyorsan levertünk mindenkit, pár perc volt az egész. A "főnöknek" is új lehetett a pálya, mert soxor nem tudta, merre kell menni, pl. egyszer egy konténerben volt az átjárás. Itt felmerült egy kérdés, amikor esett valami cucc, én odamentem, és felvettem. Később észrevettem, hogy megoszthatom a másik két arccal, akivel mentem. Ilyenkor mi az etikett?
Volna néhány további kérdésem. Megint nagyon alapdolgokat nem értek, kérlek nézzétek ezt el nekem, Előre is köszönöm, hogy türelmesek vagytok!
Anonymous23 írja:
1. A fogyóeszközös kill-t a S&D farmolás közben csináltam...
- Ebből semmit sem értek. A T1-ről sejtem, hogy az a nehézségi fok lehet.
2. egy cuccos bevételével 8-10-12 mob is meglett
- Mi törpént???
3. A "boss kör" gondolom, mikor az ember végig megy a rendes térképen és a nevesített arcokat végzi ki. Ugye?
4. Mi az a Tier? Pláne a 2.
5. Mi az a CS?
6. Lőszeres láda le...
- Mi az a lőszeres láda? Talán az automata golyószóró? De azt szeretik egyből kilőni.
7. "UG is ezek vannak legtöbbször."
- UG ???TommyS_27
1. első karakteren lement 48 túlélt manhunt.
- Ez mi lehet!? Is mit nem adott be?Amikusz
1. 4. alton 286, az előtte lévőn 576.
- Jesszusom, hol?És mi az a 286, meg 576?
- És mi az az 500 fázis?
2. A 100 célpontinfós achihez
- Ez meg milyen durva achi lehet. Ilyet miért jó csinálni?
3. Rambo exoticban Pakhannal
- Feltételezem, hogy a Rambo exotic az valami téglavörös cucc, de mi a Pakhan?További kérdések:
Próbáltam hangolni a fegyvereimet. Nekem úgy tűnik, ha egyszer már módosítottam az egyik tulajdonságot, a másik kettőre lakat kerül. Jól gondolom? Feloldható ez a lakat valahogy?
Miért jó, ha a több karakterünk van?
Ha lemészárolnak a DZban, akkor a nálam lévő motyók elvesznek?
Az fel sem tudom fogni, hogy 1, hogy a rákban lehetnek csalók? 2. Miért jó nekik így játszani?Most többet nem merek kérdezni. :-) De jövök ám még!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Huawei Watch GT5 Pro
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest