Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alibiman

aktív tag

Jó estét a Zuraknak! (Hölgyek is vannak?)

Kicsit tudtam tolni a héten. Nem vagyok elégedett. Baromi sok bosst lemészároltam, de egyetlen class motyó sem esett, csak sima zöldek, vagy arany.

Tegnap behívtak randomba ismeretlenek UGban, hárman voltunk. Azt se tudtam merre jártunk. Mindegy, gyorsan levertünk mindenkit, pár perc volt az egész. A "főnöknek" is új lehetett a pálya, mert soxor nem tudta, merre kell menni, pl. egyszer egy konténerben volt az átjárás. Itt felmerült egy kérdés, amikor esett valami cucc, én odamentem, és felvettem. Később észrevettem, hogy megoszthatom a másik két arccal, akivel mentem. Ilyenkor mi az etikett?

Volna néhány további kérdésem. Megint nagyon alapdolgokat nem értek, kérlek nézzétek ezt el nekem, Előre is köszönöm, hogy türelmesek vagytok!

Anonymous23 írja:

1. A fogyóeszközös kill-t a S&D farmolás közben csináltam...
    - Ebből semmit sem értek. A T1-ről sejtem, hogy az a nehézségi fok lehet.
    2. egy cuccos bevételével 8-10-12 mob is meglett
    - Mi törpént???
    3. A "boss kör" gondolom, mikor az ember végig megy a rendes térképen és a nevesített arcokat végzi ki. Ugye?
    4. Mi az a Tier? Pláne a 2.
    5. Mi az a CS?
    6. Lőszeres láda le...
    - Mi az a lőszeres láda? Talán az automata golyószóró? De azt szeretik egyből kilőni.
    7. "UG is ezek vannak legtöbbször."
    - UG ???

TommyS_27
    1. első karakteren lement 48 túlélt manhunt.
    - Ez mi lehet!? Is mit nem adott be?

Amikusz

1. 4. alton 286, az előtte lévőn 576.
    - Jesszusom, hol? :D És mi az a 286, meg 576?
    - És mi az az 500 fázis?
    2. A 100 célpontinfós achihez
    - Ez meg milyen durva achi lehet. Ilyet miért jó csinálni?
    3. Rambo exoticban Pakhannal
    - Feltételezem, hogy a Rambo exotic az valami téglavörös cucc, de mi a Pakhan?

További kérdések:

Próbáltam hangolni a fegyvereimet. Nekem úgy tűnik, ha egyszer már módosítottam az egyik tulajdonságot, a másik kettőre lakat kerül. Jól gondolom? Feloldható ez a lakat valahogy?
    Miért jó, ha a több karakterünk van?
    Ha lemészárolnak a DZban, akkor a nálam lévő motyók elvesznek?
    Az fel sem tudom fogni, hogy 1, hogy a rákban lehetnek csalók? 2. Miért jó nekik így játszani?

Most többet nem merek kérdezni. :-) De jövök ám még! :D

Új hozzászólás Aktív témák