Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Uolsó frissítés: 2018.10.10 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dvd24 senior tag válasz  arnikusz

üzenetére arnikusz

üzenetéreJah, de mivel 31-én lezárják a PTS-t én tartom, hogy nov. 7-én vagy 14-én jön. Gondolom azért nem dobálóznak dátumokkal, mert a konzolokon engedélyeztetni kell a patcheket és már szívtak emiatt, hogy bejelentettek egy dátumot aztán mégis el kellett tolni egy héttel mert sony nem hagyta jóvá. Az elkeserítő inkább az, hogy hagynak mindent úgy ahogy most van PTS-en és majd "They keep an eye on them." Szóval lélekben mindenki készüljön fel: a Predator az új meta, mindenki azzal fog menni, (esetleg Nomaddal még trollkodnak majd páran). Sentry + shield + pisztoly buildek kuka (igazából minden shield build ami nem D3-FNC-vel használja a skillt). Szerencsére classified tactican később jön, azt talán még módosítják. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Hardcore café
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő