Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityuli71
csendes tag
válasz Rossonero89 #30193 üzenetére
Sajnos nagyon sok DZ-ben az ilyen mentalitásu ember,tapasztalat ne is törődj velük evvel csak azt érik el hogy felmérgesíted magad és elérik a célukat.Mikor elverik őket no akkor sírnak csak rendesen.
-
bunfi
őstag
válasz Rossonero89 #32911 üzenetére
Eredetileg is ez volt a terv a Massive részéről: opportunisták, trollok, glitcherek, parasztok előnyben (persze amikor még nem visszakoztak azzal, hogy a DZ egy lehetőség, hanem konkrétan kimondták: ez az endgame).
Persze azóta változott egy-két dolog. Van ami előnyére, van ami hátrányára. De ez nem fog változni, mert van egy kis réteg, akiknek ez így jó. Kell a saját kis életükbe egy olyan hely, ahol kitölthetik a haragjukat a világon.
Egyébként most rengeteg kritika éri a pvp-t, de ennek sem lesz túl sok foganatja, ahogy eddig sem volt, mert nem hajlandóak meglépni a nulladik lépést: anticheat. Bár az elsőről sincs fogalmuk, mert amikor vegitossj7 indított egy témát a Ubi fórumán, hogy van ez a 70% armor glitch és a mobil cover glitch, nem igazán volt rajtuk érezhető, hogy tudnák vagy egyáltalán felfognák, hogy miről beszélünk. És ez csak egy az ismert exploitok közül, a kérdés az, hogy mennyi lehet még?
Apropó: itt az összes datamineolt új vanity szett, lesz fizetős bőven. #nyusziruha
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Lifer092
senior tag
válasz Rossonero89 #32951 üzenetére
Lehet bitang marhaság, de egy reddit-es Division topikban azt olvastam hogy a Barret-re 0.1% a drop chance. Amiben lehet is valami mert már én is becsukom a szemem és látom magam előtt a Lexington küldit, annyit csináltam, eredménytelenül.
-
Emppu85
tag
válasz Rossonero89 #32956 üzenetére
köszi szépen..ruházatnál nem láttam,így akkor valószinüleg a spec marad..rá is nézek..köszi még egyszer
-
Anonymus23
veterán
válasz Rossonero89 #33298 üzenetére
Elég ha a csapatodból valaki rálő egy nem rugó játékosra, akkor már rugó leszel.
Vagy ha a rugók közül valakinek lejár közben, akkor azt ha meglövöd, akkor ugyancsak rugó leszel.
Azt, hogy ki rugó és ki nem azt nem kliens oldalon történik, hanem szerver oldalon.;) - The Power of the Light Side
-
RazoR
veterán
válasz Rossonero89 #33525 üzenetére
Már túlléptünk ezen, szeretnélek megkérni, hogy ne kezdjük elölről! Nincs szükség további feszültségkeltésre ha nem nagy kérés! Ahogy Te is írtad ez egy játék! (halkan megjegyzem senki sem mondta, hogy 6x menjenek vissza)
-
PETEE78
senior tag
válasz Rossonero89 #33525 üzenetére
"Misi"-ék 4-en tegnap este betaláltak minket is kimentésnél... leszedtük őket, majd 4v3-ban (ebből egyikünk farmolós szettben) leszedtek. Aztán utánuk mentünk a tetőre. Megkérdeztük kell-e a táskájuk amit elhagytak. Akkor már nem akart senki ugrálni.Elkezdtünk dumálni, megnyugodtak a srácok aztán még lövöldöztünk egy kicsit mobokra, majd én leléptem. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy annyira azért ne sajnáld őket. Hozzánk se úgy jöttek oda, hogy de jó magyarok vagytok csáó, hanem volt egy kis éle a dolognak (kb: JÉÉÉÉ "EZEK" MAGYAROK kezdés után volt egy érdekes hanglejtése az egésznek)+persze bepróbálkoztak.Kezdők vagy nem kezdők tök mindegy.
Ez is a dz egyik arca.
Bocs Razor, de ez még kikívánkozott belőlem a tisztánlátás végett. Ha problémás a poszt, töröld nyugodtan. És igen ez csak egy játék...You are being revived
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Rossonero89 #34044 üzenetére
Azért adott 229-es gear cuccot mert gondolom nem voltál Tier 5-ben.
De amúgy most lényegtelen, nem lesz se GS, se tier emelés.
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
myckey
veterán
válasz Rossonero89 #34134 üzenetére
Van, hogy most sem tudom mindig kihasználni a 6 Talentet...mert úgy jön össze a dolog a fegyón, meg a Gearen, stb....
Lehet azt használni, továbbra is.
De persze nem örülök a nerf-nek.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Lifer092
senior tag
válasz Rossonero89 #34392 üzenetére
Akárcsak az én gondolataimat írtad volna le... Nekem sincs sűrűn olyan szerver ahol ne lenne csaló, az utóbbi időszakban állandóan csak olyan szerverre kerültem. Ha nem volt csaló, akkor lett... A reportolás, videózás, screenshotolás nem ér itt semmit se. 1-2 hete összefutottunk azokkal a csalókkal akiket már kb. lassan 1,5 hónapja reportoltunk, aztán láss csodát ugyanúgy ott vannak... Nem tudom mi az érdeke ezzel az Uborkának, de szerintem ennek jó vége nem lesz hosszútávon...
Tudom, nagyon kis naiv gondolat, de én abban bízok hogy azért nem foglalkoznak most a csalókkal, mert a kulisszák mögött a BattlEye -t rakják bele és gondolom nem akarnak neki port kavarni... Tudom, tudom, erre esély kb. 0,001% de ki tudja... Már csak azért is gondolok erre, mert ennyire birkák nem lehetnek hogy így lesz*rják a csalókat... De talán mégis...
A másik véglet az idegbeteg játékosok, jó persze ezzel már tényleg nem lehet mit kezdeni, maximum csinálhatnak egy Asylum Dark Zone-t a mentális problémákkal küzdőknek... Tegnap is bementem kicsit DZ-be (kár volt, mint általában....), rugózni volt kedvem, mondom az első játékos aki szembe jön velem lelövöm... (Legalábbis megpróbálom aztán majd lesz valami... ) Én szeretek fair módon játszani, tehát ha rugózni van kedvem én nem hátba, nem felülről lövöldözök. Hanem akkor face to face, szemből. Jött is az első áldozat, ő is nézett, én is néztem, de én gyorsabb voltam. Ugrált ide-oda, lőtt ő is az M700 build-el, majdnem feküdtem is, de végül én nyertem. Itt jön a lényeg, írja (angolul): Fuss te féreg! Fuss!
Jött másodjára is, hátba lőtt természetesen kétszer, szintén majdnem feküdtem. Fedezékbe én is, ő is, aztán szemből ismét lelőttem... Utána már nem próbálkozott és nem is írt semmit sem. Én pedig írtam neki, hogy miért gondolsz engem "FÉREGNEK"? Mert fair játékkal 1v1-ben face to face lelőttelek kétszer is?Oké hogy noobolják az embert vagy h*lye vagy bármi ilyen. De az, hogy sokszor egymás közeli hozzátartozóját szidják, meg ilyen finom szavakkal illetik az embert az arra vall hogy sok embernek a fejében nem tiszta valami úgy érzem... Ennyire berágni egy JÁTÉKRA...
-
LÁZ
addikt
válasz Rossonero89 #34628 üzenetére
rákattintasz a upléjben a képedre-fiókinformáció-fiókadatok, ha bekapcsoltad, egy guglis authenticatort kell leszedni a telóra, vagy vmi android/ios platformra, és az generálja a kódot, amit be kell írni. kb mint egy wowos, vagy céges authenticator
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
RazoR
veterán
válasz Rossonero89 #34630 üzenetére
Nem az a 6 kód kell neked, hanem ha belépsz újra az app-ba 5 másodpercenként generál egy kódot és azt kell beírni.
-
RazoR
veterán
válasz Rossonero89 #34635 üzenetére
Nincs mit!
-
Matej
tag
válasz Rossonero89 #34628 üzenetére
Engem picit zavar, hogy x hete gyűjtöm a cuccokat, megvettem az összes nevesített cuccot és 5 nappal az 1.6 előtt valami b....gyerek kidobálja az összeset.
DE, ami főleg zavar, az a 300 uplay pont. Meg akartam venni a Ghost recon-t 20% kedvezménnyel. Nem fogom.
A gáz, hogy még csak hackernek sem kell lenned. Letölthetsz programokat a netről, amik feltöri az accot. nem csak egyet, hanem egy régióban az összeset, ha úgy akarod.
[ Szerkesztve ]
MaTeJ
-
RazoR
veterán
válasz Rossonero89 #34906 üzenetére
Nekem is rosszabbul fut mint eddig....
-
LedyGyuszi
addikt
-
nagyúr
válasz Rossonero89 #34994 üzenetére
Váltsd át DX11-re.
---------------
Historian,nagyon jó kis tűzijátékos fegyó lett.
Nekem nagyon bejön.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Rossonero89 #35015 üzenetére
Nekem DX12 volt,átraktam DX11,és azóta nincs az az akadás.
Ha ez nem segített volna,akkor toltam volna vmi jóval régebbi whql drivert.
(nálam a legújabb van)
Ami egyébként még mindig ott lebeg,és vissza DX12.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Over567
aktív tag
válasz Rossonero89 #34994 üzenetére
DX11 ha DX12-ben vagy. Vmit elcsesztek.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
sith7
nagyúr
válasz Rossonero89 #35045 üzenetére
köszi az infókat
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Rossonero89 #36760 üzenetére
Ez az elején meg lett mondva, hogy ez az első ilyen jellegű játékuk, nem? Ahhoz képest jók. Nyilván van mindig mit finomítani, ez nem csak erre a játékra igaz, szét kell nézni milyen bughalmaz játékok vannak, amiknek nagy része sosem lesz javítva.
A játékban van tartalom bőven, nem lehet mondani, hogy nincs, kicsit kreativitásból kifogytak talán, de a Last Stand nem olyan rossz, mindig lesznek jobb szettek, jobb megoldások, mint a többi, nehéz mindent egyensúlyba hozni. Azért sok MMO-t csak pár ezer játékos tart életben, viszont ott van fizetős rendszer valami úton módon illetve nagyon sokszor pay to win. Itt nincs, itt lényegében mindent megszerzel csak játszva.
Anti-cheat az hiányzik, de nagyon. Viszont a PVE játékosokat ez nem igazán érinti, szóval na. Kérdés milyen százalékban vannak a PVE játékosok. Sajnos sok nyomásnak enged a Massive. Lehet nem kéne.
Sokszor belépek amúgy és elcsodálkozok, hogy milyen gyönyörű ez a Division pedig csak Full HD-ben játszom. Roppant hangulatos is, karácsony körül meg abszolút kötelező játszani.
Amíg az embereket elszórakoztatja 100 vagy 1000 órákig, addig letettek valamit az asztalra még akkor is ha több sebből vérzik.
Year 2-re nagyon kíváncsi vagyok illetve a patch-re előtte.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
távcsőves
senior tag
válasz Rossonero89 #36760 üzenetére
Detto.. Viszont most már működik megint rendesen az Uplay. Én különben úgy érzem, bőven megérte az árát, akciósan megkaptam 10ezer ft-ért dlc-vel együtt. Ennyit megért, és nagyon szépen fut Geforce és Radeon vga-val is, ez is totál OK.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Rossonero89 #36952 üzenetére
Az Alpha bridge - provident builddel kellett célozni is Mert ott akkor tudtál oneshotolni ha fejre löttél. Deadeyenél nem kell tudni célozni (célozni = eltalálni a fejet) mert akárhol találod el a testét, ugyanannyit sebez. De a másik gond ami talán mégnagyobb a Deadeye-el szvsz hogy bad gameplay. Bad gameplay alatt azt értem, hogy ideális játékban egy sniper szerintem ne legyen már képes rádrohanni és fél méterről ugyanúgy 3 lövésből lelőni mint egy kilóméter távolságból.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rossonero89 #36957 üzenetére
A többi dps karakternek is kevés élete van. A de legnagyobb problémája szerintem a találat miatti rángatás, mert a bénán lövő játékost se lehet megbüntetni, mivel mire a karakterem "észhez tér" nagyon balfasznak kell lennie, hogy ne találjon el újra.
Bár ezen felül is idegesítő ez vitathatlan, de nálam ez verte ki különösen a biztosítékot. Meg persze a sok agyatlan seekeres nyomorék (Ezek ugye LS tapasztalatok). -
veterán
Seeker elől ugorjatok el, vagy csináljatok 200k hp-t.
Engem 167k hp-val sem öl meg mindig...Mikor a sticky volt erős, az volt a baj, pedig azzal is kellett célozni. Most a seeker a baj, de ez van, kell taktikus is. Nem lehet 4 dps-el rohangálni, kell támogató karakter is. És most lehetőséget adtak, hogy a támogató karakter öljön is...
Jön a seeker noob, no skill, hasonló megnyilvánulások.
Ez van, majd nerfelik. Mint minden jó dolgot ebben a f...s játékbanAmúgy DZ-ben nem 1 hitel a 200k feletti seeker sem.
vzarmo : ugyan mond már el, miért nyomorék? aki deadeye-al megy, az is az? Sőt, aki turrettel? vagy M4-el? Mindenki azzal megy, amivel akar. Ettől nem lesz nyomorék...
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
micafighter
nagyúr
Nem kell hogy valósághű legyen, de legyen ellene rendes counterplay, legyen ellene taktika ha már egy multi orientált játékrol van szo.. Seeker ellen száz féle taktika van. Deadeye ellen mit tudsz csinálni?
-
Lifer092
senior tag
válasz Rossonero89 #36964 üzenetére
A noob témára egy nagyon picit visszakanyarodva....
A Divisionben ugyan mindegy mit csinálsz, vagy épp melyik oldalt képviseled.Értem ez alatt, ha lelősz valakit/valakiket noob vagy, ha téged lőnek le szintén noob vagy, szóval tökmindegy. Tehát általánosságban elmondható hogy aki a Divisionnel játszik, mind noob. Ezért legyen a topik címe mától: Tom Clancy's The Noobision.
[ Szerkesztve ]
-
oneal1
senior tag
válasz Rossonero89 #37551 üzenetére
akinek most tele van a töke a Divisionben a csalókkal az a tarkovot ki se próbálja
temérdek csaló van már most!
-
arnikusz
veterán
válasz Rossonero89 #37571 üzenetére
Ki lehet taktikázni a Deadeyt is, ahogy Players írja, ha megosztják a figyelmét és egyedül van és nem védik kampó kéró.
Tegnap a Kalkasse boltnál fent a tetőről és átellenbe a kimentési helyről ketten betámadva legalább hatszor leszedtük, az alkalmi frontline szettes játékostárssal.Fent DZ 6 vannak problémás helyek a bejáratnál a kordonnál és az építkezési részen ott 2 deadeyos fel tud tartani.
Ahogy az LS-ben is írja farkasfalka kell és hullámba dps -frontline- healer-deadeye szépen halad.
Esténként 20-22 között keresek LS társakat.
Felvetődött több helyen a 121%-os tár és MP7 és jogos (az elmúlt 4 napban csak azt használom), kíváncsi leszek rá 1.6.1 után.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Rossonero89 #37794 üzenetére
Magasabb lesz a tűzgyorsaságuk mint a többi fegyvernek, az még jó kérdés hogy ezt hogy akarják elérni. (Automaták lesznek-e vagy csak kapnak egy nagyobb rof-ot.)
"Burst fire weapons will now have a maximum RPM, making it impossible to reach non-burst rate of fire with specific control modifications. This includes Burst Fire MP5, FAL and 93R."
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Rossonero89 #37967 üzenetére
Remek. Akkor lehet jelenteni, hogy csal megint. Komolyan nem értem miért jó ez neki?
-
Elims
veterán
válasz Rossonero89 #38402 üzenetére
Amióta írjátok ezeket a csalókat és,hogy büntetés nélkül nyomják x ideje én is erre gondoltam csak nem úgy,hogy "csöpögtetnek az ubi-nak",hanem maga az ubi csinálja vmin keresztül.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz Rossonero89 #38407 üzenetére
Div 2 baromság?
Nem tudom merre voltál az elmúlt 30 évben de minden játéknak /filmnek / könyvnek ami kicsit is sikeres volt jöttek a folytatásai. Egy szóval nem mondtam hogy ez holnap vagy 1 hónap múlva lesz de hogy lesz az egészen biztos[ Szerkesztve ]
Give them nothing but take from them everything
-
VTom
veterán
válasz Rossonero89 #38407 üzenetére
A Division-t elb@szta a ubisoft, nagyon sok dolgot tárol kliens oldalon, így egyszerű csalást írni hozzá.
Ha tudnának bele anticheatet rakni, már megtették volna.
Nagyon sokszor van szerverlag is, ami miatt sok játékos - akiknél nincs lag - előnybe kerül, és csalónak tűnhet.
Bannolják most is a csalókat, csak nem olyan ütemben, mint ahogy visszajönnek.
Sajnos ezzel együtt kell élni.Division 2-ről már beszélt a ubisoft, vagy a massive, egyelőre nem készül, de tervben van. Most Avatar játékon dolgoznak, gondolom a következő filmhez.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
törölt tag
válasz Rossonero89 #38778 üzenetére
Sajnos míg nem hozzák vissza azt, hogy a nem rogue játékos is bukik xp-t meg kulcsot addig ilyen katasztrofálisan rossz lesz dz. 19sec van rajtad és 15 játékos lő azonnal.
-
VTom
veterán
válasz Rossonero89 #38848 üzenetére
Feljebb van linkelve egy video, ahol makrózva futnak. Ez ugyanolyan csalás, mint amit pénzért tudsz megvenni.
-
VTom
veterán
válasz Rossonero89 #39503 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a készítőknek volt egy alap koncepciójuk a játékkal kapcsolatban. Akkor miért nem következetesen fejlesztik a játékot? Miért kell minden fingásra megváltoztatni gyökerestől egy-egy szettet? Mert valakinek nem tetszik? Komolyan értetlenül állok ez előtt.
Már a gear score változtatásoktól is kirázott a hideg, mert megint lehet elölről kezdeni a karakterépítést a jelenlegi szar loot mellett.
Miért nem találnak ki új szetteket, és pakolják be azokat a játékba inkább? Vagy hozzák fel azt a 10 szettet, ami nem ér semmit, és senki sem használja?
Az 1.6-tal végre változatosságot tettek a játékba, arany DPS, Predator, D3-FNC, Deadeye, Taktikus mind jó és használható szettek. Most miért kell megint belesz@rni a ventilátorba?
-
Anonymus23
veterán
A te rinyád is ugyanolyan mint a másiké, téged se érdekel a másik, gondolod majd a tied fog valakit?
Menj fel redditre, és követeld vissza a DZ-detEnnél a szutyoknál, ahol az egész PvP rész egy csíterparadicsom, akkor azt felróni, hogy ennek a megoldhatatlan problémának a jelen "megoldással" próbálták elvenni az élét valamennyire (nem igazán sikeresen, de az akarat megvolt), az mondjuk kicsit khmmm.
Egyébként most is van PvP, de többnyire 4 fajta:
a* Jön a csíter lelőhetetlen banda, akik falkában mennek rá akár 8-10-12 játékosra
b* A 4-es köcsögösködő banda ellen megy az ember, akik 4v1-ben lelőnek és megy a "Nooob" trashtalk
c* A 2-4 fős csapatok ellen jót lehet harcolni
d* 1-2-3-4 kezdő bepróbálkozik, és csodálkozik, hogy miért fekszik olyan könnyen.Ebből az utolsó kettő az ami PvP, és csak a 3. az ami érdekes. De az első kettőből van a legtöbb a DZ-ben.
Tegnap volt olyan helyzet, hogy 16 játékost számoltam össze egy helyen. 7 rugó killem lett 2 perc alatt
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Szerintem sokan belefáradtak ebbe az egészbe. BattlEye nélkül halott az egész dz. Csalók mindenütt aimbot, rpm, stb... és ugye a futás makrozása esetleg no recoil. Szóval az egész halott úgy ahogy van. Hab a tortán, hogy lassan nincs olyan szerver ahol ne lennének csalók.
Viszont pár napja jót nevettem két négy fős csapaton. Mondtam is nekik, hogy ez igen gyerekek jó nagy marhák vagytok. Szóval az egyik négyes FAMAS+VX távcső kombóval tolta a másik négyes meg mindennel. 20 percig lőtték egymást és meg sem mozdult az életük. Ha véletlenül tűzvonalba kerültem 0.00001sec alatt meghaltam. -
Lifer092
senior tag
válasz Rossonero89 #39523 üzenetére
Ebben már sohasem lesz igazi anti cheat... Felesleges reménykedni is, gyökereiben el van b*szva a netkód ilyen téren, de erről már nagyon sokat cikkeztek külföldi oldalakon. Van néhány elemzés is.
Lehet én is csinálok egyet, programozóként hátha kicsit belelátok... Meg mert érdekel.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Rossonero89 #39745 üzenetére
Nyugi. Majd az 1.8-ban megint nerfelnek valamit. Amúgy is a csíterek fogják uralni a pályát.
Apropó csít. Tegnap olyannal találkoztam mint még eddig soha. Az egy dolog hogy a hátunk mögé teleportálva leszedtek minket, de amikor vissza mentünk rájuk és levadásztuk akinél a társam lootja volt, el is dobta azt, de kb 2 másodpercen belül el is tünt. Ezek szerint hiába sikerül levadászni, a lootot úgy is buktad. Egyre pofátlanabban csalnak.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
RazoR
veterán
válasz Rossonero89 #40245 üzenetére
Eleve is szarok a szerverek, de most, hogy megy a PTS ez csak még rosszabb!
-
FaTHI
őstag
Nálam nincs drop probléma, igaz csak 1-2 órát voltam a DZben.
-
persil
nagyúr
State.cfg-t torold ki idonkent, nalam csodakat muvel, amikor kezd nyenyeregni a jatek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Rossonero89
tag
válasz Rossonero89 #41078 üzenetére
És a kis geci még reklámozza is, hogy csaló tetü.
https://www.youtube.com/watch?v=gq3J4RFeb2M
-
cyberkind
félisten
válasz Rossonero89 #41079 üzenetére
Írtam is neki egy szolidabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest