Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz TommyS_27 #43947 üzenetére

A kedvkapás attól függ, hogy te vagy a csapatod hol helyezkednek el a táplálékláncban :DDD

Én pl kifejezetten élvezem a nem csaló vagy full kemperek elleni játékot.
    Azt, amikor a dead eye-al az overhealt sem tudni megkarcolni rajta, az khmmm nem jön be :DDD

Azt a legjobban szeretem, amikor nagypofájú shittalkereket lelövöm, az külön bónusz, amikor 1 seccel a manhunt lejárta előtt :DDD Igaz fekszek közben akár 50x is, de ha közben ad 10-20 rugó/manhunt killt, kit érdekel. Úgy bírom, amikor odajönnek és pofáznak, hogy noob meg EZ, közben van a DE karakternek ~240k szívóssága, persze ha be tud lőni, akkor esélyem sincs, de megfogadtam Ákos tanácsát, és az egyik builden a második fegyver egy közeli sebzésre beállított M4, 10200-as TF értékkel az is durván sebez, volt már ebből meglepetés, amikor letérdelt elém és kérdezte, "Háó did jú dú det" ;]
    Persze legtöbbször fekvés van, de én a végeredményt nézem :C

• sith7

félisten

válasz TommyS_27 #43947 üzenetére

Csakhogy PVE terület több van mint PVP sajnos.
    Igazad van

Ha beállítanák ugyanazt a loot -ot pve területre is, mind ami a DZ - ben van, én nyomi sose mennék oda be :N

Jön majd a 4v4 azzal ellesznek páran
    egészen a 3. Ukrán front megérkezéséig ... lásd Last Stand

Itt nem a PVP játékosokkal van a baj ahogy irtad is hanem azzal aki pofátlanul rpm teleporttal ledarál.
    Ebben is igazad van, és amíg ez így lesz, és úgy táneik ez a Division 2 - ig így is marad, addig a Last Stand, az új 4v4 mód, és a DZ is halálra van ítélve a nem csaló játékosok előtt ... sajnos :(((

Nem vagyok nagy pvp player, de a mai napig azt mondom, nagyon nagy hangulata van a DZ - nek még mindig ... de a fenti dolgok miatt az ember egyre ritkábban akar bemenni .., a szerverváltás meg nem oldja a azt, hogy visszakapjam a nomád táskámat, amit elvettek :)

players111
    sorry :R

Anonymus23
    azt mondod, hogy egy palimadár vagyok ? :)
    Este várlak a DZ 3 bejáratánál és lerendezzük a dolgot ... nagyon durva magányos set - em van :D

dvd24
    A DZ-t farmoló PVE játékosnak meg csak arra kell figyelnie, hogy olyankor indítson kimentést amikor épp manhunt van, mert mindenkinek az lesz a prioritás nem pedig a kimentés.

így legyen :R

Új hozzászólás Aktív témák