- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #43947 üzenetére
A kedvkapás attól függ, hogy te vagy a csapatod hol helyezkednek el a táplálékláncban
Én pl kifejezetten élvezem a nem csaló vagy full kemperek elleni játékot.
Azt, amikor a dead eye-al az overhealt sem tudni megkarcolni rajta, az khmmm nem jön beAzt a legjobban szeretem, amikor nagypofájú shittalkereket lelövöm, az külön bónusz, amikor 1 seccel a manhunt lejárta előtt
Igaz fekszek közben akár 50x is, de ha közben ad 10-20 rugó/manhunt killt, kit érdekel. Úgy bírom, amikor odajönnek és pofáznak, hogy noob meg EZ, közben van a DE karakternek ~240k szívóssága, persze ha be tud lőni, akkor esélyem sincs, de megfogadtam Ákos tanácsát, és az egyik builden a második fegyver egy közeli sebzésre beállított M4, 10200-as TF értékkel az is durván sebez, volt már ebből meglepetés, amikor letérdelt elém és kérdezte, "Háó did jú dú det"
Persze legtöbbször fekvés van, de én a végeredményt nézem -
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #43947 üzenetére
Csakhogy PVE terület több van mint PVP sajnos.
Igazad vanHa beállítanák ugyanazt a loot -ot pve területre is, mind ami a DZ - ben van, én nyomi sose mennék oda be
Jön majd a 4v4 azzal ellesznek páran
egészen a 3. Ukrán front megérkezéséig ... lásd Last StandItt nem a PVP játékosokkal van a baj ahogy irtad is hanem azzal aki pofátlanul rpm teleporttal ledarál.
Ebben is igazad van, és amíg ez így lesz, és úgy táneik ez a Division 2 - ig így is marad, addig a Last Stand, az új 4v4 mód, és a DZ is halálra van ítélve a nem csaló játékosok előtt ... sajnosNem vagyok nagy pvp player, de a mai napig azt mondom, nagyon nagy hangulata van a DZ - nek még mindig ... de a fenti dolgok miatt az ember egyre ritkábban akar bemenni .., a szerverváltás meg nem oldja a azt, hogy visszakapjam a nomád táskámat, amit elvettek
players111
sorryAnonymus23
azt mondod, hogy egy palimadár vagyok ?
Este várlak a DZ 3 bejáratánál és lerendezzük a dolgot ... nagyon durva magányos set - em vandvd24
A DZ-t farmoló PVE játékosnak meg csak arra kell figyelnie, hogy olyankor indítson kimentést amikor épp manhunt van, mert mindenkinek az lesz a prioritás nem pedig a kimentés.így legyen
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest