Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Lifer092 #43919 üzenetére

:C
    Nekem se sok kedvem van, hogy degenerált és debil emberek baromságainak a célpontja legyek.
    De mit vársz idegenektől, amikor (mint írtam vagy 2 napja) barátlistámon rajta lévő ember LS-ben (ahol ugye nincs mese, ellenfél, nem DZ) egymás ellen játszottunk pár kört, és mivel DE-jal jó párszor lelőttem, amikor hátulról lelőtt oda jött emotolni. Instant ALT+TAB és törlés lett belőle :DDD

Egyébként meg jött most ki annyi új játék, hogy ha tényleg csak valamikor December elején lesz 1.8 és a következő GE, akkor bőven hagynak időt azokra is, lehet el is felejti az ember a Divisiont addigra...

Az AC Origins állítólag visszahoz valamit az AC széria fénykorából. Wolfenstein II is kijött.
    Meg szerintem neked is van a tarsolyban X másik, amit megvettél és még nem toltad ki...

Én is befejezem végre a Doom3-at. Aztán lehet előfizetek az Origin Accesre (éves díj 25 EUR - 7900 Ft-ért teljesen korrekt, van ami önmagában ennyibe kerül majdnem, és ha más nem 1x játszható: pl. Mass Effect Andromeda, Battlefield 1).

Ide meg visszajár az ember lövöldözni meg konstatálni, hogy ugyanolyan köcsögök maradtak a nyomorultak.

(#43920) vzarmo
    Azt te csak hiszed, hogy ezek ennyire kifinomultak, hogy téged akarnak felbosszantani, egyszerűen csak annyira debilek és gonoszak, hogy ebben lelik a kedvüket, mert ez okoz neki kielégülést és ettől gondolja végre valakinek magát. Nyomorult. Ennyit tudok rá mondani.
    Én is szoktam emotolni, amikor pl betámadnak, és mégis lelövöm őket, vagy a shittalkereknek, amikor 50 halál után is rámegyek a 4-es csoportra, mert lesz belőle így is 8-10 manhunt killem. Ennyi.
    De amikor lelövünk valakit, mert ott vagyunk kimentésen és tatyó nélkül odajön, akkor minek mutogassak?
    Nem, szerintem se kell emellett szó nélkül elmenni, ez a játékfejlesztők hibája és bűne, hogy ezt direkt így csinálták, kiszolgálva az emberi aljasságot.

• Krissz1983

aktív tag

Hát igen ez sajnos ilyen. Ma reggel toltam kicsit. 1 darab cf hiányzik a magányos csillagból egy maszk. És hát most dobta. Na mondom öröm bódottá. Szerinted sikerült kimentenem? Persze hogy nem. Két srác úgy lőtt agyon hogy öröm volt nézni. És ezt megcsinálták 6x....de hetedikre meglett a két köcsög. De hogy milyen formák vannak. Szerinted nála volt a cf cucc? Nem. Betört a csávó mindent amit tőlem nyúlt le.

törölt tag

azzal, hogy ezt ide irod ok elertek a celjukat, meg kell tanulni helyen kezelni (leszarni). egy olyan jatekban ahol a pvp reszben, a lelott ellenfel felett diszno meg bohoc maszkban "emote-olo" (sic!) emberek rohangalnak, hatbalove a masikat, teljesen felesleges fennakadni barmin is.

Új hozzászólás Aktív témák