Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092
üzenetére

Nekem se sok kedvem van, hogy degenerált és debil emberek baromságainak a célpontja legyek.
De mit vársz idegenektől, amikor (mint írtam vagy 2 napja) barátlistámon rajta lévő ember LS-ben (ahol ugye nincs mese, ellenfél, nem DZ) egymás ellen játszottunk pár kört, és mivel DE-jal jó párszor lelőttem, amikor hátulról lelőtt oda jött emotolni. Instant ALT+TAB és törlés lett belőle
Egyébként meg jött most ki annyi új játék, hogy ha tényleg csak valamikor December elején lesz 1.8 és a következő GE, akkor bőven hagynak időt azokra is, lehet el is felejti az ember a Divisiont addigra...
Az AC Origins állítólag visszahoz valamit az AC széria fénykorából. Wolfenstein II is kijött.
Meg szerintem neked is van a tarsolyban X másik, amit megvettél és még nem toltad ki...Én is befejezem végre a Doom3-at. Aztán lehet előfizetek az Origin Accesre (éves díj 25 EUR - 7900 Ft-ért teljesen korrekt, van ami önmagában ennyibe kerül majdnem, és ha más nem 1x játszható: pl. Mass Effect Andromeda, Battlefield 1).
Ide meg visszajár az ember lövöldözni meg konstatálni, hogy ugyanolyan köcsögök maradtak a nyomorultak.
(#43920) vzarmo
Azt te csak hiszed, hogy ezek ennyire kifinomultak, hogy téged akarnak felbosszantani, egyszerűen csak annyira debilek és gonoszak, hogy ebben lelik a kedvüket, mert ez okoz neki kielégülést és ettől gondolja végre valakinek magát. Nyomorult. Ennyit tudok rá mondani.
Én is szoktam emotolni, amikor pl betámadnak, és mégis lelövöm őket, vagy a shittalkereknek, amikor 50 halál után is rámegyek a 4-es csoportra, mert lesz belőle így is 8-10 manhunt killem. Ennyi.
De amikor lelövünk valakit, mert ott vagyunk kimentésen és tatyó nélkül odajön, akkor minek mutogassak?
Nem, szerintem se kell emellett szó nélkül elmenni, ez a játékfejlesztők hibája és bűne, hogy ezt direkt így csinálták, kiszolgálva az emberi aljasságot. -
Krissz1983
aktív tag
válasz
Lifer092
üzenetére
Hát igen ez sajnos ilyen. Ma reggel toltam kicsit. 1 darab cf hiányzik a magányos csillagból egy maszk. És hát most dobta. Na mondom öröm bódottá. Szerinted sikerült kimentenem? Persze hogy nem. Két srác úgy lőtt agyon hogy öröm volt nézni. És ezt megcsinálták 6x....de hetedikre meglett a két köcsög. De hogy milyen formák vannak. Szerinted nála volt a cf cucc? Nem. Betört a csávó mindent amit tőlem nyúlt le.
-
törölt tag
válasz
Lifer092
üzenetére
azzal, hogy ezt ide irod ok elertek a celjukat, meg kell tanulni helyen kezelni (leszarni). egy olyan jatekban ahol a pvp reszben, a lelott ellenfel felett diszno meg bohoc maszkban "emote-olo" (sic!) emberek rohangalnak, hatbalove a masikat, teljesen felesleges fennakadni barmin is.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Tőzsde és gazdaság
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bekékült a Pixel 10a
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest