Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifer092

senior tag

válasz #75376384 #43920 üzenetére

Természetesen tudom a helyén kezelni, nem vagyok idegbeteg típus amúgy sem, és ezt sem ideggel teli állapotban írtam, csak azért "bosszantó" hogy a legutolsó GE óta nonstop ilyen professzorok vannak a DZ-ben. Ha éppen nincsenek mikor elkezdek/elkezdünk farmolni, akkor lesznek, és természetesen a 5 másik kimentésből PONT a miénket/enyémet találják meg. Külön öröm.

Krissz: Ismerős, nekem egyszer egy 2003-as sárga Virgonc mellényem vitték el, akkor ha hiszed ha nem, túlélő köteléket elnyomva futottak utánam HATAN és lőttek le. Természetesen elvitték, és szintén betörték a mellényt. Igaz, azóta lett már 2 helyette. De volt már ugyanúgy CF is ami ilyen sorsra jutott. Nekem egy végső CF maszk hiányzik már csak, azóta se kaptam. :DDD

Na mindegy, itt nem a helyén kezeléssel van baj, hanem azzal hogy ez nettó alpári köcsögség. Nem a PvP-vel van bajom, hanem azzal hogy EZ nem PvP. Hanem inkább MGvP MultiGroupvsPlayer. De csapatban is ez van, múltkor voltunk négyen, rugóztunk, lejárt rólunk az egész szerver ott volt, és ismét multiba 8-9en ránkjöttek. De 6 még így is meglett. Nagy divat lett ez a multigroupozás úgy látom.

2 napja volt, hogy egy nyomorék 4 fős csapat kimentést hívott (akik rugók voltak előtte), arra jártunk éppen. Nem akartunk kötözködni, erre feljött mind a 4, majd körbeálltak engem, aztán a fő értelem mutáló 16 éves hangon megkérdezte hogy MIT KERESEK ITT :DDD :DDD :DDD :DDD és lelőttek, négyen kb. 1,5 percükbe tellett ez a mutatvány. Elsírtam magam, bementem safehousbe oszt' inkább kiléptem...

Új hozzászólás Aktív témák