Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
üzenetére
Természetesen tudom a helyén kezelni, nem vagyok idegbeteg típus amúgy sem, és ezt sem ideggel teli állapotban írtam, csak azért "bosszantó" hogy a legutolsó GE óta nonstop ilyen professzorok vannak a DZ-ben. Ha éppen nincsenek mikor elkezdek/elkezdünk farmolni, akkor lesznek, és természetesen a 5 másik kimentésből PONT a miénket/enyémet találják meg. Külön öröm.
Krissz: Ismerős, nekem egyszer egy 2003-as sárga Virgonc mellényem vitték el, akkor ha hiszed ha nem, túlélő köteléket elnyomva futottak utánam HATAN és lőttek le. Természetesen elvitték, és szintén betörték a mellényt. Igaz, azóta lett már 2 helyette. De volt már ugyanúgy CF is ami ilyen sorsra jutott. Nekem egy végső CF maszk hiányzik már csak, azóta se kaptam.

Na mindegy, itt nem a helyén kezeléssel van baj, hanem azzal hogy ez nettó alpári köcsögség. Nem a PvP-vel van bajom, hanem azzal hogy EZ nem PvP. Hanem inkább MGvP MultiGroupvsPlayer. De csapatban is ez van, múltkor voltunk négyen, rugóztunk, lejárt rólunk az egész szerver ott volt, és ismét multiba 8-9en ránkjöttek. De 6 még így is meglett. Nagy divat lett ez a multigroupozás úgy látom.
2 napja volt, hogy egy nyomorék 4 fős csapat kimentést hívott (akik rugók voltak előtte), arra jártunk éppen. Nem akartunk kötözködni, erre feljött mind a 4, majd körbeálltak engem, aztán a fő értelem mutáló 16 éves hangon megkérdezte hogy MIT KERESEK ITT
és lelőttek, négyen kb. 1,5 percükbe tellett ez a mutatvány. Elsírtam magam, bementem safehousbe oszt' inkább kiléptem...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest