Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Üdv a topiklakóknak!
Szeretném a segítségeteket kérni a játékkal kapcsolatban. Valószínüleg tudjátok a választ. :-)
Kérdéseim:
Tele vagyok sárga (arany?) alkatrészekkel, szövet, szerszám, stb. de nem igazán tudok használható cuccot kraftolni. A tárgykészítő állomáson csak max kék (meg egy-két lila) cuccot tudnék összerakni, ami sokkal alacsonyabnb szintü a meglévőknél. Hol tudom a sárga alaktrészeket felhasználni? Néztem a Terminál különleges cuccok kereskedőjénél is, ott is csak gagyibb cuccok vannak. Fegyverben van egy csomó bíbor (?) színű, de azok teljesítménye nem éri el az enyémet, ellenben mocskos drágák. Aztán pl. van mellény, a az Örszem döntése, az éppen most 1957 szintü, ami kicsit több, mitn az én DeadEYE mellényem, ami 1902, de ez utóbbi tűzerőben jobb, szóval igazából nem érzem, hogy erre kéne költenem.
Rengetek ruhát dobnak, főleg a kéregetők. Mi a rákot lehet ezekkel kezdeni? Ha valaki nem piperkőc, nem érdekli a kinézet, akkor mire jó? Csak gyűlnek...
Az mitől van, hogy nem csak összerakni, hanem vásárolni sem tudok jobb fegyvert a már meglévőknél? Pl. elsődlegesnek egy 256-os szintű könnyített M4-et használok, de sehol nem látok jobb gépkarabélyt?
Ha már fegyver, olvasgattam itt, hogy sokan használnak valamilyen Vectort. Én nem tudom, de amit látok kereskedőnél, vagy esetleg összerakható, vagy dobjáék, mind gyegébb a meglévő fegyvereimnél. Akkor mitől olyan jó a Vector?
A karakterek szintjelzésénél van egy szám, amiről nem tudom, mi és mitől nő. Pl. az én karakterem most 256-os (ezt tudom mitől van) de ez a másik szám 945, de láttam már 3000 feletti számot is. Ez mi?
Előre is köszönöm, hogy türelmesek vagytok egy zöldfülüvel!
A.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #43466 üzenetére
Picit most megvilágosodtam. Nyilván, van még csomó dolog amit nem értek. Olvasgatom visszafelé a HSZeket, de egy csomó teljesen kínai a rövidítések miatt. Van valami HSZ vagy oldal, ahol megtalálom a rövidítéseket?
Az én is sejtem, hogy szetteket érdemes használni. És igazából talán már össze is tudnék valamit rakni. Amit (többek között) nem értek, hogy pl. mit jelent a gyakorlatban az "ARMOR", páncélozottság értéke. Kicsit zavarosnak tűnik nekem. Megpróbálom elmagyarázni, hogy mi a bajom, valszeg félreértek valamit. Az a bajom, hogy számtalan esetben az állóképesség (Stamina) érték nagyobb a kisebb páncélozottságú elemnél és emiatt nem tudom, hogy mikor járok jobban.
Nem találtam világos magyarázatot az "Electronics" tulajdonság gyakorlati jelentőségére. Amíg a tűzerő, meg az állóképesség kb. világos, ennek a harmadiknak nem értem a pontos szerepét, jelentőségét. Persze ezenkívül még számtalan dolgot nem értek, de majd lassan magamba szívom a tudást.
Majd csinálok screenshotot, ahogy lesz időm játszani.
Nagyon hasznos ez a fórum, örülök, hogy idetaláltam. Köszönöm, hogy válaszoltok! :-)
Ja, a ruháknak mi értelme? Csak csicsa, ugye?
-
aktív tag
Köszi! Így már értem, és ennek szellemében nyomulok. De ugye, nekem soxor gondot jelentenek a kifejezések, amit használtok, meg a rövidítések többsége is. Előszőr játszom ilyen jellegű játékot... Pl. a haste modról sem tudom, mi lehet. Persze a mod az egy módosító, de mi a haste? A szó jelentését ismerem, csak nem áll össze fogalommá bennem.
A nerfelést már tudom, hogy mi...
-
aktív tag
Próbálom olvasgatni amiket írtok, hátha magamba tudok szívni egy kis tudományt, de nem nagyon megy. Egyszerűen olyan szavakat használtok, amiről fogalmam sincs mit jelent:
Csak pl:
CHC
AR
FA
adpet talent
landmark farm
classified taktikus
achi
exotic
HVT
exo láda
exo classifiedSegítene valaki?
Aztán, dobott nekem egy boss egy barnás (tégla szín?)színű kesztyüt, nálatok is látok párat. Ez miben több, mint a zöld?
Jól gondolom, hogy a láda alatt azokat értitek, amiket pl. jutalmul kap az ember szint lépéskor, aztán felbontáskor derül ki, mi van benne. Ha ez így van, olvasom, nem bontjátok fel, mert vártok valami eseményre, mert akkor esetleg más lesz a tartalma. Lehet erről kicsit bővebben tudni? Az a helyzet, hogy baromi sok a HSZ, nem igazán szeretném az elejétől elolvasni, mert akkor nem marad időm játszani.
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #43746 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Többet tanultam, mint gondoltam volna. Pl. azt is, hogy ezexerint max. 1272 lehet a tűzerő / állóképesség / képzettség. kivéve a classified itemnél.
Miről ismerek fel egy classified itemet?
Szóval azt mondod, hogy ha tök különböző a hat cucc a készletben, és használom ezt az exo kesztyűt, akkor ez önmagában +16%-al növeli a sebzést?
-
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #43748 üzenetére
-
aktív tag
Köszönöm nektek a segítséget. Most 3 bosst is leírtottam, de csak sárgát (aranyat) dobtak. Megyek tovább, hátha.
-
aktív tag
Az összes bosst megcsináltam. Dobott pár zöldet, de egyik sem volt classic.
-
aktív tag
Jó estét a Zuraknak! (Hölgyek is vannak?)
Kicsit tudtam tolni a héten. Nem vagyok elégedett. Baromi sok bosst lemészároltam, de egyetlen class motyó sem esett, csak sima zöldek, vagy arany.
Tegnap behívtak randomba ismeretlenek UGban, hárman voltunk. Azt se tudtam merre jártunk. Mindegy, gyorsan levertünk mindenkit, pár perc volt az egész. A "főnöknek" is új lehetett a pálya, mert soxor nem tudta, merre kell menni, pl. egyszer egy konténerben volt az átjárás. Itt felmerült egy kérdés, amikor esett valami cucc, én odamentem, és felvettem. Később észrevettem, hogy megoszthatom a másik két arccal, akivel mentem. Ilyenkor mi az etikett?
Volna néhány további kérdésem. Megint nagyon alapdolgokat nem értek, kérlek nézzétek ezt el nekem, Előre is köszönöm, hogy türelmesek vagytok!
Anonymous23 írja:
1. A fogyóeszközös kill-t a S&D farmolás közben csináltam...
- Ebből semmit sem értek. A T1-ről sejtem, hogy az a nehézségi fok lehet.
2. egy cuccos bevételével 8-10-12 mob is meglett
- Mi törpént???
3. A "boss kör" gondolom, mikor az ember végig megy a rendes térképen és a nevesített arcokat végzi ki. Ugye?
4. Mi az a Tier? Pláne a 2.
5. Mi az a CS?
6. Lőszeres láda le...
- Mi az a lőszeres láda? Talán az automata golyószóró? De azt szeretik egyből kilőni.
7. "UG is ezek vannak legtöbbször."
- UG ???TommyS_27
1. első karakteren lement 48 túlélt manhunt.
- Ez mi lehet!? Is mit nem adott be?Amikusz
1. 4. alton 286, az előtte lévőn 576.
- Jesszusom, hol? És mi az a 286, meg 576?
- És mi az az 500 fázis?
2. A 100 célpontinfós achihez
- Ez meg milyen durva achi lehet. Ilyet miért jó csinálni?
3. Rambo exoticban Pakhannal
- Feltételezem, hogy a Rambo exotic az valami téglavörös cucc, de mi a Pakhan?További kérdések:
Próbáltam hangolni a fegyvereimet. Nekem úgy tűnik, ha egyszer már módosítottam az egyik tulajdonságot, a másik kettőre lakat kerül. Jól gondolom? Feloldható ez a lakat valahogy?
Miért jó, ha a több karakterünk van?
Ha lemészárolnak a DZban, akkor a nálam lévő motyók elvesznek?
Az fel sem tudom fogni, hogy 1, hogy a rákban lehetnek csalók? 2. Miért jó nekik így játszani?Most többet nem merek kérdezni. :-) De jövök ám még!
-
aktív tag
Nagyon Szépen Köszönöm a válaszokat! Picit megint okosabb lettem.
Egyébként ma megint behívtak random buliba, megcsináltuk a CS-t. 2-3x lefeküdtem. Aztán elindultunk a Sárkányra, már csak hárman voltunk, aztán meg csak ketten. Gondoltam ez nem fog összejönni. Hát amikor jött az a négy csúnya bácsi a parkolóban, akkor (már vagy 5x-re megfeküdtem) és a aki kiírta megunhatta, mert kilépett. Szerintem esélytelenek voltunk ketten.
Ja, az utolsó kérdésnek csak a második fele volt költői. Az elsővel inkább a meglepetésemet fejeztem ki, hogy hogy lehet űgy megírni egy játékot, amibe így bele tudnak piszkálni.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #43917 üzenetére
Ez olyan ciki, hogy ezt sem értem teljesen:
Én hetivel nem foglalkozok, sokkal jobban tejel az exo:
1 exo cucc
51 célpontinfó
+ div tech, ami pont jó lesz 1.8-ra.Azért is gáz, mert a játék helyett rám pazaroljátok a szabadidőtöket, ugye. Próbálok úgy írni, hogy röviden tudjatok válaszolni.
Tehát. Vannak a napi és a heti célpontok. Ami a bázison lévő hapsinál és csajnál érhető el célpontinfóért cserébe. Azt mondod, hogy csak napi küldetéseket csinálsz? És ott azt választod ki, ami exotic cuccot dob, jól értem?
Ha ez így van, akkor még nagyon keményen gyúrnom kell, mert azok a küldetések, ahol csillag is van a sráfok felett nekem még túl nehezek.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #43927 üzenetére
Uh, ez is jó hosszú válasz lett. Még jó, hogy nem a játékidődet rövidítem meg.
Elolvasgatva, hogy milyen feladatokat kell teljesíteni, úgy látom, kevés vagyok, mint molypuki a viharban. Szóval akkor most elvonulok a "könyvtárszobába" (a legkisebb helység a házban) és aprólékosan tanulmányozom amit írtál.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #43927 üzenetére
Most megnéztem a WarrenGate-t legendás szinten, valahogy nem látom, hogyan tudom egyedül megcsinálni. Miután lenyomtam majdnem mindenkit az udvaron, jönnek a medveemberek pajzzsal meg még pár kisérő, aztán annyi.
Jól gondolom, hogy csapatban kell megpróbálni? Vagy másképp kell nekilátni?
-
aktív tag
Érdekes harcmodor:
https://www.youtube.com/watch?v=n8_evELnxGI
Célozni nem tud a srác, viszont annál ügyesebben mozog, meg - az esetek többségében - ügyesen használja a képességeket (sticky mine, etc.). Nagyon eredményes.
-
aktív tag
Aha, kezdem érteni.
Azt nézegetem, hogy a csákónak 419K Skill Power, én akárhogy kombinálok, max. 329K jön össze. Ugyanakkor azt is látom, hogy neki a Primary DPS sokkal kisebb. Ugye az SP miatt fekteti meg olyan gyorsan a bossokat?
Amit még nem értek, hogy az elektronika, amik kb. 9K most, hogyan befolyásolja az SP-t. Egyelőre nem teljesen világos az összefüggés a lenti kis és a fenti nagy szám között, pl. P DPS és Fire Arms. KIcsit még vakrepülés vagyok, de nagyon igyekszem.
-
aktív tag
Valami nem stimmel ezzel a WarrenGate-es videóval. Most vagy azért, mert 1.6x a software, vagy azért, mert nem Legendaryban csinálta meg a csóka.
A videó végén nem ad sem főnix creditet, sem Exot. Az a mostani verzióban ez kb. NEHÉZ vagy kihívás, fokozat. + próbáltam legendaryban, azzal a módszerrel, ahogy az ember csinálta, nyilván, hogy kezdő vagyok, de olyan szinten rohannak le még a medveemberek előtt, hogy esélyem sincs.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #43971 üzenetére
Ja, értem.
Azért próbálkozom egyedül, mert hátha. Persze nem... Minden nap próbálkozom esténként, szóval láthattál. Ezzel nickkel könnyű rám akadni.
-
-
aktív tag
Most nézem, megjelent valami láncszem jelzés néhány felszerelés ikon jobb felső sarkában. Ez mit jelent?
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #43976 üzenetére
-
aktív tag
Na lenyomtam az összes napi HVT-t meg a hetiből az első négyet. Megvan a Pakhan is.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #43989 üzenetére
Ez valami mobil appból van?
-
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Ez egy igen hasznos oldal.
Kérdés (mi más).
A héten random csapatban nyomtam egy UGt, és a GL csákó üzent a Steamen át, hogy barátkozna, de csak egy pillantra tünt fel az üzi, semmit nem tudtam válaszolni. Az idióta szoftverben nem találom meg, ha valaki üzent.
Ezért kérdem, ha valakivel nyomtam a héten, megtalálom az a nyomulást valahol a játlkban? Kéne a fenti csóka pontos neve, így vissza tudok neki üzenni.
Meg emléxem, hogy volt valahol a játékban valami világstatisztika is, de most nem találom, hol keressem?
-
aktív tag
Van a Commendationok között egy olyan, hogy Craft a High-End item. Amikor a megnyiton a Crafting Station-t, ott nincs sehol High-End cucc, amit összerakhatnék. Egy exo Damascust találtam. Van bőven nyersanyagom, de nem tudok vele mit kezdeni. Mi lehet az oka?
-
aktív tag
Érdekes dolog történt az imént. Megtaláltam, hol tudok high-end cuccokat craftolni. Hát igen, keveset járkálok a terminálban... Szóval, összeraktam egy Vadász Hite térdvédőt. A creditet levonta, a tárgy viszont nincs meg. Pontosabban jelzi, hogy van két új cucc a készletemben, de mikor belemegyek, ott nincs semmi új. A Vásárlók Könyvét meg nem találom a Prémium Craftoló bótban. Két kép:
Mit lehet ezzel kezdeni?
-
aktív tag
A próba kedvéért craftoltam a Vadász Hite fegyvertokot is, de az sincs sehol. Mi a rák van?
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #44021 üzenetére
Kérlek, magyárzd el nekem ezeket!
...úgy, hogy a heal ládájában áll...
Meg azt is olvastam valahol, hogy a lőszeres ládában. Ezt hogy kell?
-
aktív tag
válasz arnikusz #44049 üzenetére
> Gyűjtsd az exotic ládákat
Nekem már van pár exotic cuccom, de ezeket főleg valamelyik boss dobta.Van egy térdvédőm két példányban. Az egyiket boss dobta, a másikat meg ládában volt valami zöld motyóval. De ez kívülről nem látszott rajta. Honnan lehet tudni egy ládáról, hogy exo is van benne?
Miért érdemes az 1.8-ig várni?
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #44055 üzenetére
Az a fajta, amelyiket mindig csak egyszer lehet próbálni, ha nem sikerül, akkor megint célpont infóba kerül?
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #44061 üzenetére
Szerintem sem való még nekem, ezért nem is kedvelem. Csak felzabálja a célpontinfóimat, aztán megint mehetek körbe a városban gyűjteni.
MDR? Az a shotgun?
Igen, bónuszként. Akkor mindent értek ezzel kapcsolatban. Köszi!
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #44065 üzenetére
AR? Az meg mifán terem? Igyekszem a rövidítéseket tanulni, de még nagyon az elején vagyok.
Gondolom, a Megállító, meg a Medved szintén valami nevesített exo cucc.
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #44067 üzenetére
És ezexerint félautomata.
-
aktív tag
válasz arnikusz #44070 üzenetére
Célpontinfót úgy tudok szerezni, hogy odaballagok a térképhez és nyomok egy F-t. Ekkor lesz három célpontom az adott kerületben, amikkel ha végzek, kapok célpontinfókat, amit felhasználhatok a napi / heti HVT-re. Valahogy elkerülte a figyelmemet ez a hupikék szín. Ezt hol kell látnom?
Tudom, hogy kezdek fárasztó lenni, de valahogy be kell gyűjtenem az infót, hogy boldogulni tudjak. Vagy hogy nekem is legyen egy Urban MDR-em, ugye. És hol máshol tudnám ezt a leghatékonyabban, mint itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest