Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TommyS_27

senior tag

válasz dvd24 #43942 üzenetére

Miert most megéri rugónak lenni? Mit nyerhetsz? Xp meg pénzt amiért semmi jutalom nem jár? Akit meg lelősz az nem bukik se xpt s kulcsot se semmit. Max a nomád shite fost amit ki akar menteni a sima kreditért... Pont most lesz értelme rugózni mivel jár majd érte jutalom.

• sith7

félisten

válasz dvd24 #43942 üzenetére

Szóval egy idő után nem lesz rugó senki, mert semmilyen szinten nem éri meg ebben a rendszerben.

kivéve a gyevi bírót !

gyevi bíró = csaló player

és ismét szerény személyemet hoznám fel, szóval az én szempontomból nem fog változni semmi, a manhunt - os játékosok 99,9999999999999999999999 + 0,000000000000000001 % - a csaló játékos lesz, akiket esély nem lesz megfektetni .... de ne nekem legyen igazam. :N

players111
    akkor Budapest Bank ... most jobb ? :DDD :D

Anonymus23
    én sose voltam vétlen rugó, direkt se, de akkor ezután lőhetek bátran :D

TommyS_27
    rugó szempontból igen ... szerény személyem az smafu ? :)
    DZ - ben van a legjobb loot, ezért muszáj oda bemenni, és ha egyszer végre kiesik amire 2 hete vársz, mint múltkor Te is írtad – Dani + a táska - , akkor azt szeretnéd kivinni, de ha megjelennek a 3. Ukrán front veteránjai, még járókerettel és remegő kézzel is lelőnek az instant cheat – jükkel.

Tudom, hogy a dz pvp terület, de akkor ne ígérgessenek semmit, ha nem tudják megvalósítani
    Szerintem a kapcsolónak úgy kellene működni, hogy a rugózni vágyó játékos a szintén rugzóni vágyót tudja csak lőni ... ami persze kivitelezhetetlen lenni, fél óráig kellene nektek a szervert keresni, ahol ilyen embereket találtok
    Soha véget nem érő probléma ez a pve játékos vs pvp játékos dz – ben

Új hozzászólás Aktív témák