- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
Miert most megéri rugónak lenni? Mit nyerhetsz? Xp meg pénzt amiért semmi jutalom nem jár? Akit meg lelősz az nem bukik se xpt s kulcsot se semmit. Max a nomád shite fost amit ki akar menteni a sima kreditért... Pont most lesz értelme rugózni mivel jár majd érte jutalom.
-
sith7
félisten
Szóval egy idő után nem lesz rugó senki, mert semmilyen szinten nem éri meg ebben a rendszerben.
kivéve a gyevi bírót !
gyevi bíró = csaló player
és ismét szerény személyemet hoznám fel, szóval az én szempontomból nem fog változni semmi, a manhunt - os játékosok 99,9999999999999999999999 + 0,000000000000000001 % - a csaló játékos lesz, akiket esély nem lesz megfektetni .... de ne nekem legyen igazam.
players111
akkor Budapest Bank ... most jobb ?Anonymus23
én sose voltam vétlen rugó, direkt se, de akkor ezután lőhetek bátranTommyS_27
rugó szempontból igen ... szerény személyem az smafu ?
DZ - ben van a legjobb loot, ezért muszáj oda bemenni, és ha egyszer végre kiesik amire 2 hete vársz, mint múltkor Te is írtad – Dani + a táska - , akkor azt szeretnéd kivinni, de ha megjelennek a 3. Ukrán front veteránjai, még járókerettel és remegő kézzel is lelőnek az instant cheat – jükkel.Tudom, hogy a dz pvp terület, de akkor ne ígérgessenek semmit, ha nem tudják megvalósítani
Szerintem a kapcsolónak úgy kellene működni, hogy a rugózni vágyó játékos a szintén rugzóni vágyót tudja csak lőni ... ami persze kivitelezhetetlen lenni, fél óráig kellene nektek a szervert keresni, ahol ilyen embereket találtok
Soha véget nem érő probléma ez a pve játékos vs pvp játékos dz – ben
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest