- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Icewloxy #31985 üzenetére
Ami emag forgalmazás talán arra vállalnak felelősséget, de ugye az emag egy marketplace vagy árukereső féleség. Minden más román, bulgár, lengyel, kínai (temus-alis szar). Kapsz ottani áfával terméket és itthon nem tudod leírni ha céges. Semmire nem reagálnak, többször is szívtam emiatt, hogy utólag vettem észre az áfa tartamot. Az emag elhajt azzal, hogy nekik nincs közük hozzájuk, nem vállalnak felelősséget. A termék visszaküldésre kapsz egy külföldi címet és 8+ ezerért küld ki lesz valami alapon. Lengyelekkel sem jutottam dűlőre, nem kaptam tőlük normális számlát még közösségi adószámmal sem. Valamint van egy román bútorról számlám is 105k-ról amit nem kaptam meg és ki sem fizettem. Szállítás alatt van 2 éve (semaday).
Aki ilyen ilyen helyen akar több 100K-ért TV-t, hát rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged