Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
C805-öm van és szerencsére a V98-as FW-el nagyon jól működött, semmi hibáját nem vettem észre. Pár napja írkálja a TV, hogy van új szoftver, de kikapcsoltam az automatikus frissítést. Viszont az előbb ahogy bekapcsoltam mégis frissítette magát. Ha gondom lenne az új szoftverrel, valahogy vissza lehet rakni a V98-at?
-
wayne1
senior tag
-
wayne1
senior tag
Hali! Vettünk egy 65C805-ös készüléket. Lenne majd pár kérdésem, de az első és legfontosabb, hogy mitől lehet az, hogy csatorna váltáskor szétesik a kép, kockás lesz, majd kitisztul. Szinte folyamatosan ezt csinálja minden esetben. Tarr a szolgáltató, médiakártya van a tévében.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest