Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XenHai
senior tag
Ha már úgy is a c805 és c845 a téma kérdeznék.
A kettő között vacilálok.
A C845-öt valaki rakta karos mountra ? Ahogy nézem eléggé szar helyen van Subwofer,
eddig amit láttam mindegyik kar letakarná. -
XenHai
senior tag
-
XenHai
senior tag
Sziasztok
Ha c845 veszek személyes átvétellel akkor a dobozon látszodik ,hogy x1 vagy x2?
Köszönöm a választ.
-
XenHai
senior tag
Ez az x1 x2 mizéria annyira gáz egyébként . Úgy kell le vadásznod egy x2 példányt . Remeg a kezem a vásárlás felett . 75c845 .
-
XenHai
senior tag
válasz classic B #25847 üzenetére
Igazából hosszú távra tervezem venni , az 5 év gari maiatt emag és alza látszik . És a gyorsabb +1gb ram azért nem elhanyagolható . Újabb proci se rossz. Ha már ki fizetek majdnem 600k akkor igenis legyen a gyorsabb. De aztán lehet ,hogyl eszarom és veszek egy 805-öt..
-
XenHai
senior tag
Sziasztok
Ezzel a kábellel van valakinek tapasztalata 10m kivitelben?
10m lenne szükségem de azért 60e Ft egy kábelért kicsit sok. -
XenHai
senior tag
A + garancia még él egyébként ? Az alza még nagyon nyomatja .
-
XenHai
senior tag
Én is csatlakozom egy 75c805 -el. Tegnap be indítás után ki lett kapcsolva a frissítés . Ma Első dolga a frissítés volt ....
28FW-el kodi 21 játszottam le rajta filmeket nasról . (smb) Akadás és egyéb problémát nem tapasztaltam a képpel is meg voltam elégedve, dovi is ment a tartalmakon.
Remélem az új FW-el nem lesz gondom. Én kijelzőnek vettem nem tv-nek. Ma szerettem volna rádugni Pc-re.[ Szerkesztve ]
-
XenHai
senior tag
válasz XenHai #26727 üzenetére
A drága kácsa hdmi kábelem nem tudja a 120/144 Hzet. (már vagy 9 éves)
Egyébként a régi kábel 4K,60hz,VRR ,10bit, RGB 4:4:4 tudja . Hdr-t win 10 alatt bekapcsoltam. De 60Hz fölött nem ad képet a tv nincs jelet ír. Kicsit tesztelgetem, akkor is az itt beszélt alis kábellel teszek majd egy próbát.[ Szerkesztve ]
-
XenHai
senior tag
Spiderman morales-el próbálgattam . Nekem nagyon bejön , kíváncsi lennék milyen lenne 120 meg 144 Hz-en rendelek hozzá egy új kábelt (60Hz el is nagyon élvezhető volt. 6700Xt vel hajtottam meg).
10 bit sem megy AMD driverben ha 10 -re rakom vissza vált 8-ra. Ez is a kábel hibája?
HDR megy, a Tv szépen váltott AMD FreeSync Premium Pro-ra. (Ez a hdr variánsa az amd-nél) -
XenHai
senior tag
Engem nem enged regelni a TCL Promotions . Nem tudok Gyártó kiválasztani. Üres a lista.
-
XenHai
senior tag
válasz Akuiwerting #26923 üzenetére
Semmit . Én mindent megpróbáltam és frissített.
-
XenHai
senior tag
Ja ez az egyik igen köszi.
A gaming modhoz kell pc vagy konzol. De leírás szerint az alsó szines gombok taníthatóak.
IR learning operation as the following steps
1. Pointing IR emitters of the TV remote and the air mouse to each other ,
2. Press and hold the TV key on the remote 4-5s until the LED flash slowly,
3. When you see the LED flashing slowly ,press the key on your TV remote to learn,
4. When the remote receiver the IR signal,the LED will be solid.
5. The 5 keys could learn following the step 1-4,
6. Press the TV button to finish the learning process.[ Szerkesztve ]
-
XenHai
senior tag
válasz Sindare #27785 üzenetére
Szia a fiók beállítások alatt be lehet állítani a főképernyőt egyszerű üzemóda.
De akkor nem enged telepíteni appokat a store-ból ....
Ja látom megtaláltad igen apps mode. Szerintem jó lenne de a telepítés miatt ki be kell kapcsolgatni vicc az egész. Ez a googleTV hibája más tv-n is ilyen.[ Szerkesztve ]
-
XenHai
senior tag
Sziasztok
C805 mellet használ valaki soundbart Samsung Q seriát ?
Mennyire durva a késleltetése eARC mellet . Pcről szeretnék Multi PCM hangot ráküldeni a TV-n keresztül. A direktbe köthető 990D eléggé drága ami tud 120hz et meg vrr-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest