- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tier78
csendes tag
Sziasztok. Idős (85) nagyszülőknek új TV-t kellene venni. A régi elromlott.
A ára lehetőleg minél alacsonyabb legyen. 100-120 max.150 ezer.
108 cm széles, 43" Full HD,
Csak TV nézéshez, se USB-ről film, se stream.
4-5 méterről néznék, szemből.
Nincs semmilyen szolgáltatásra, funkcióra igény. (Netflix, más)
A talp az középen legyen, ha lehet, de a szélén lévő sem gond.
Nincs preferencia a márka felé.
Egyszerű és megbízható legyen a kezelőfelület.Élénk szép színeknek biztos örülnének. Köszönöm, ha tudtok mondani pár típust.
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
C645
Az új OTA frissítés után, hibákat produkál a TV.
Megszűnt a gyorsindítás, és ha váltogatok a HDMI jelek közözz illetve a TV appjait használom, majd újra másik bementere váltanék sötét képernyő fogad, nem találja a jelet. Ilyenkor már akármit csinálok nincs kép /csak a beállítások menü jön fel/. Ilyenkor csak a ki-be kapcsolás segít, ami rettentő lassú lett. A kikapcsolás majd 1 perc, és gyorsindulás sincs csak lassú szenvedés, hiába van beállítva. Reaset all, gyári visszaállítás megvolt (sajnos az új 576-os firmre állt vissza). Tettem fel IMG-ből 559-et ami tuti jó volt, de hiába tiltom menüben, frissít 576-ra.
Mi a fene, mit tegyek? 559 vissza és tiltsam a netet örökre? :( -
LittleBoss67
aktív tag
Jelenleg: Samu QE55Q70
Szemezek: TCL 75C845
1,5 m játszok (konzol) ilyen távon zabálunk, 3,5 m esti tévézés.
De a lényeg, hogy a tv ami többnyire TKom adók, netflix, hbo, mennyire megfelelő?
60 felé már nincs vájtszemünkSzóval, ha valaki 75(max85) coll kategóriában mást is tud, megköszönöm.
De az ajánlatokat kérhetem link-ként is beágyazva?
Tisztelettel mindenkinek: Stefan -
hunaqua
addikt
Adott egy 55c635 tévé.Albérletben lett "felakasztva" kb. fél éve. Nem volt használva,csak a Mindig ingyenes csatornák lettek akkor telepítve. Most lett lakó,és bevezették a T netet. Most az a gondjuk,hogy nem tud csatlakozni a Wifi-hez. Holnap megnézem.Szokott lenni valami ilyen jellegű gond,vagy szerviz? Mit érdemes telepíteni rá? Mi lehet a gond,hogy nem látja az elérhetőségeket?
-
Celtis
veterán
válasz
king3000 #20982 üzenetére
Egyedi vitás ügyekben a Békéltető testület az illetékes. Fogyasztóvédelmi jogszabálysértés esetén illetékes a fogyasztóvédelmi hatóság.
Ha tehát foltos a kijelző, de a szerviz szerint ez nem hiba, akkor békéltető.
Ha a szerviz b@szik 15/30 napon belül megjavítnai a készüléket, csereutalványt adni, akkor fogyvéd. -
amdboy
senior tag
Na most kapaszkodjatok! Csörög a telefon, videoton szervíz. Szöveg: Elnézést a várakozásért holnap postára adjuk a csereutalványt. És lerakta a telefont
Nem tudom, hogy a hívásomnak köszönhető e de a lényeg, hogy történt valami.
Más: Hivtam az union biztosítót mert +3 év garit vásároltam a tv-re, hogy utaláják vissza ezt mert történt egy ilyen dolog. A kis hölgyike ( ismét hölgy
) kérte, hogy emailba küldjem el nekik a garancia papirt, eredeti számlát és küldjek nekik egy minuszos számlát is. Mondom oké, de honnan lesz minuszos számlám mert csereutalványt kapok. Ja ő azt nem tudja, meg amúgy is mindent az áruház intézett így kérjem tőük. Mondom nem! Semmit nem intézett az áruház, mindent magánúton kellett intézni. Akkor mégjobban nem tudja, de akkor is kell
Szóval a kérdésem az, hogy esetleg itt valaki tudja, honnan lesz minuszos számlám?
Járt már valaki ilyen cipőben? Nem hagynék ott 40k-t csak úgy. köszi a válaszokat
-
Bandeee82
tag
válasz
amdboy #20980 üzenetére
Én a Samsungnál még soha nem tudtam felettessel beszélni, vagy hogy tovább kapcsoljanak valakihez, aki érdemben tud segíteni. Emailre sem reagálnak, telefonon nem segítenek, katasztrófa az a cég és 2 hónapja folyik, törvényeket telibe szarják, mintha nem is lennének... Hétfőn indítom a fogyasztóvédelem, békéltető és GVH kombót, remélem szarrá büntetik majd őket...
-
amdboy
senior tag
Garancia kálvária folytatás: Agyament emberek, AGYAMENT! Ismét hívtam kedvenc tv-s barátaimat, hogy letelt a 3. hét és mondjanak már valamit, lesz tv-m vagy sem... 1 perces beszélgetés után a kedves hölgytől kértem, hogy adja már a felettesét mert vele hiába beszélgetek úgy sem mond semmit csak, hogy várjak mert nem tehetek mást. Erre ő, ne beszéljek már a főnökével mert ha kapcsolja és tudja majd, hogy problémás ügyfelet kapcsol neki lesz baja, és én ne akarjak már neki bajt
Hát ez mi???
Szegényt megsajnáltam, és elmondtam neki nem én vagyok a problémás hanem ők, hiszen 3 hét után sem kaptam semmien tájékoztatást felőlük és mégis csak kérném azt a főnököt. Végül beszéltem a felettessel akinek elmondtam, hogy a 31. napon jogorvoslattal fogok élni, és tv sem kell, kérem vissza a teljes vételárat. Tehát jelenleg ez van.
Megértette és megint jött a tűréshatárral , meg azzal hogy továbbra sem zavaró a folt a képernyőben
Még 1x elmondtam neki, hogy mi az álláspontom majd leraktam a telefon.
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, amire használva lenne a tv, apple tv 4K(2022)-val lennének a filmek lejátszva, PS5, Netflix, legikább sportműsorok.
Jelenleg egy Panasonic 50" plazma helyére menne.
Méret, 65"-ban gondolkodom, ár 400.000 max. 450.000 Ft.
Végig olvastam a hsz.-eket, teszteket is néztem, TCL 65c845-öt találtam megfelelőnek, annak ellenére, hogy Vhiktor DV problémát említette, amit egy új fw. javíthat rajta, most 429.000 az eMag-on.
Esetleg van más tv is ebben az árkategóriában, ami szóba jöhet a tapsztalatotok alapján!?
Segítséget előre is köszönöm!Üdv, mixi80!
-
haxxika
senior tag
C728 állandóan lehúzza a fényerőt kb. 3-4 szintre 50-ről.
Kerestem a beállításokban, de nem találom hogy ezt honnan szabályozza.
Van esetleg ötletetek?
V562 van rajta emlékeim szerint. -
petikeke
tag
Sziasztok!
Hálószobai TV-nek tervezek egy TCL 55C645-t. Nem zavar, hogy nincs elvileg akkora fényereje, mert legalább nem napszemüvegben kell TV-zni.
Láttam, többen is vettetek az utóbbi időben ilyen TV-t. Mik a tapasztalatok? Elfogadható a képe és a hangja?Köszi!
Peti -
imsa
csendes tag
Üdv! 55 c725-re melyik a legújabb (és jó ) fw? Köszönöm előre is!
-
lija
csendes tag
Bocsánat hogy még mindig a TCL 5 éves beregisztrálásáról irok.....tudom hogy volt akinek sikerült, amikor az irja ki a végén hogy SN exits in registered product....és már a garanciajegyet IS, meg a számla is pdf-ben fel van töltve, ..sőt, a TCL javitószervizet felhivtam, ott a csaj azt mondta, minden telekomnál vett tcl tévé eleve 5 év garanciát kap, de persze a garanciajegyre meg csak 24 hónap van irva....szóval tudom van aki 2 hónap után végre kapott visszajelzést hogy meghosszabbitották a garanciáját.....de nem tudom sikerülni fog e ha mindig ezt irja ki. Mivel a jóváhagy-ra kattintva kiirja ezt az exits-es szöveget és megint ott van hogy regisztráljak.Amugy van másik TCL tévénk és semmi baja. remélem ennek se lesz de ha mégis, hát inkább legyen 5 éves garancia rá. Szerintetek mit kellene az utolsó KÉP:? hez feltölteni köszi
-
ETOM
addikt
C735 43" ma felajánlotta V576 frissítést. Eddig oké.
-
boborján2
senior tag
TCL 55c845 ma 315e-ért behúzható emagon napi kuponnal.
@lasse001
Mekkora méretű C845 ami neked van? -
Vhiktor
nagyúr
válasz
lasse001 #20956 üzenetére
Hozzat4eszem a 2. amit láttam az elég rendben volt, de utána a többi és az előtte lévő nem igazán. Lehet fw okozza.
A legutobbi 55 colos 845 konkrétan olyan volt a 835hoz viszonyitva mintha 5 évet visszaléptünk volna az időben.
Lehet nem ugyanaz a panel van az 55 és 65 colosban.
Na most arra nem emlékszem hogy amik nagyon rosszak voltak azok mind 55 colosak voltak e.Nem írnám ha nem így lenne, amikor legelőször tapasztaltam ezt akkor még direkt nem írtam, mert gondoltam egyedi eset, de amikor már többet láttam ilyet, akkor már úgy éreztem nem tehetem meg hogy nem írom le a véleményem, a tapasztalatom ha valaki kérdezi.
Jó lenne már tesztre kapni egyet.
-
Celtis
veterán
válasz
silboy #20930 üzenetére
Szia,
Én megrendeltem egy 75C835-öt az Alzanál, de nagy dilemmában vagyok, hogy átvegyem-e. Eddig azt gondoltam, hogy a C845 nagy visszalépés a C835-höz képest, de már egyáltalán nem vagyok benne biztos. Ami leginkább elbizonytalanít, az a letterbox HDR filmeknél a fekete sáv kivilágosodása. Az a gyanúm, hogy a C835 sem jobb ebben és végül a C845 a több zónával erősebb processzorral mégis jobb vétel, ha egyáltalán jó vétel.
-
balu1977
senior tag
Sziasztok! Hogyan tudnám belerakni a thor műholdat a tvmbe. Egyszerűen nem bírok rájönni.
-
laco397tc
újonc
Sziasztok ujra- segitséget várom elözöekre- kérem segitsen valaki
-
silboy
aktív tag
Hát a képminőségben nem kételkedek (ami ugye a legfontosabb).
A menürendszerének az állítólagos bonyolultsága/ logikátlansága/ magyartalansága kissé visszatart a vásárlástól, bár sokat nem fogom állítgatni, ha egyszer át átrágom magam rajta.
Bár élőben nem láttam még ezt a típust, csak a 635-t, de a design-el, kidolgozással már annál sincs gond. -
mor
tag
válasz
silboy #20930 üzenetére
Nekem ilyen van. Tökéletesen elégedett vagyok vele, bár azt hozzá kell tennem, hogy basic módban használom külső lejátszóval és házimozi rendszerrel, így a gyári androidos rendszerről és a hangjáról fogalmam sincs, csak annyi mint amit itt olvasok.
Maga a kép tökéletes, Vhiktornak van hozzá beállítása is. Sztem az kell hozzá.
Én is tavasszal vettem Alza akcióban 460 volt szállítással, Szerintem BB volt ennyiért. -
Stealth
senior tag
válasz
koxminator #20942 üzenetére
Aha, láttam, visszaolvastam. Ügyesen csináltad.
Nem tudom mi lehet a reális ára...
Egyszer az 55C835 is volt 269...persze akkor már megvolt nekem a 735. -
Stealth
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem az 55C805-öt...Nem sok az a 340 érte? Mintha az 55C835 lett volna 350 egy éve...
A C735-öt betenném a hálóba és a 805 lenne a fő TV. -
Perillustris
senior tag
válasz
silboy #20930 üzenetére
Én annyit írok csak, hogy egyik pajtásom a minap végre eljött megnézni egy filmet a 835-ön, s azóta veri a fejét a falba, hogy a tavaszi Alza leárazáskor nem vett ő is. Pedig "könyörögtem" neki és előre vetítettem, ennél jobb ár nem lesz (311 ezer forint volt akkor a 65"-os, s 450 a 75"-os méret, ha jól rémlik).
-
boborján2
senior tag
Találtam boltban egy makulátlan kiállított 65c835 -öt , 365e -ért. Az jó ár érte? A kiállított fullon van hajtva vagy a demo az gyengébb beállítás?
-
Parmezan77
junior tag
válasz
flash- #20928 üzenetére
Szerintem itt senki nem mondta, hogy kamu. Arról volt csak szó, hogy a fellelhető DoVi releasek legnagyobb része hibásan van elkészítve. Pl behúzzák mkv-ba hibás RPU-val. Vagy olyan profil 7 releseket adnak ki amit kb semmi nem tud helyesen lejátszani. Vagy áthúznak profil 5 filmeket profil 8-ba csak azért, hogy legalább HDR-ben lejátsza minden nem DoVi képes készülék. Viszont ez nem csak az általad említett releasernél probléma, hanem kb mindenkinél. És amint leírtam, nem is a magyar releaserek a hunyók mert az esetek legnagyobb részében semmi mást nem csinálnak, csak egy külföldi releasre ráhúzzák a magyar hangot.
Ha beleolvasol ebbe a topicba, sokmindenre választ kapsz. Ajánlom figyelmedbe csikosmalac hozzászóllásait. [link] -
silboy
aktív tag
Sziasztok,
a közeljövőben szeretnék vásárolni egy 75” képátlójú tévét, amin digitális tv adásokat, Netflix-t, Youtube-t szeretnék nézni kb. fele fele arányban világosban illetve sötétben. Képbe került a TCL 75C835 modellje.
Ti, akik használtok ilyet, megosztanátok velem mik a gyakorlati tapasztalatok vele?
Esetleg mennyire bántátok meg avagy nem a vásárlását?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
flash-
veterán
talán valaki innen "neo" barátnőjével megegyező nevű relaser dolby vision filmjeivel kapcsolatban említette hogy fake dolby vision. erről pontosabbat kaphatnék? nagyon fontos lenne.mertem szóba hozni egy topicban,és ezért bant kaptam...pedig valós,csak tudnám bizonyitani...ebben kérnék segitséget
-
mbaker
tag
Sziasztok!Meg jött haverom 75c735 tv-je...csatorna beállítást nem tudja...tudnátok segíteni?Magyarország régió,tarr kft kábeles...köszi minden segítséget!
-
tomp
félisten
válasz
boborján2 #20924 üzenetére
Nekem és Kiskutyának feltűnt, hogy 1év garancia idő van írva a papírra miközben neki képernyőmentése is volt arról, hogy 5évvel hirdették.
Rá lett kérdezve a szerviznél és közölték, hogy a maradék 4évet a Telekom fedezi szóval kérjünk tőlük igazolást.
Megírtam a Telekomnak, hogy igazolást szeretnék kérni mivel ennek hiányában a szerviz nem áll szóba velem.
Csatoltam a képenyőmentést.
Egy hölgy írt vissza a telekomtól, hogy garanciás ügyintézésen belül felajánlanak 3 fajta TV-t.
Samsung, Hisense, Philips.
Válasz emailben írjam meg melyiket kérem.
Kiválasztottam a Philipset mert ez volt a legjobb a kínálatban. Mikor meghozta a futár, a TCL-t elvitte.
Igazából még nem akartam lecserélni de ha ingyen van...
Nem bántam meg amúgy.
Ja és ennek a papírján már jól szerepel a gari idő...
Kiskutya is így cserélte le a TCL-t Philipsre.
65PUS8507/12. -
szkutyi
addikt
válasz
amdboy #20916 üzenetére
Ez már akkor volt amikor 3.jára jött ki a szerviz és el vitték...ja úgy akarták elvinni hogy se egy átvételi elismervényt semmi ..én írtam kézzel egy papírt hogy sertetlen karcmentes állapotban adtam át a tvt ...nem akartak alá írni...csináltam egy videó felvételt hanggal, így tudtam bizonyítani hogy elvitték és hangban ők is elismerték hogy nem karcos..aztán két hét után mentem hozzájuk azt mondták semmi baja csak az élesség le volt véve nullára...jegyzőkönyvben is ez áll...még meg is van a jegyzőkönyv...a vásárló tudatosan el alitotta a tvt ..ez áll benne ..na utána vittem személyesen A médiába, ahová először tv nélkül mentem be, közöltem velük hogy most ide be fogok hozni egy 65" tv-t (már ismertek, tudták mina szitu) és mindenki szeme láttára megtaposom...hát nem kértek a balhebol, inkább igazgatói segítséget nyújtottak és az ment szembe a samsunggal ...amit leszart a Samsung és így nyelte be a MM az én tv-met....
-
szkutyi
addikt
válasz
Bandeee82 #20910 üzenetére
Egy alaplap csere után a tv-juk angolul és románul mosott és szárított, és azt sem tudták kopjenek vagy nyeljenek.aztan megegy alaplap csere sem oldotta meg a hibat...amikor már a mm mellem alt, fel lett küldve a nagy szervizükbe,, ahová a nagy húza Vona után oda ment egy samsungos gore, és ő mondta a szervizesnek hogy ez a tv márpedig jó, és nincs csere...na itt durrant el mindenki agya, és került az igazgatóhoz az ugy...el sem tudom képzelni ha egy q60 hibás tv-re azt mondják hogy az a baja hogy az élességet levettem nullára, mit csinálnak egy lézer projektorral, vagy egy mini leddel???!!!
-
Bandeee82
tag
válasz
szkutyi #20908 üzenetére
Olvasható valahol a történeted a Samsunggal kapcsolatban? Az enyém a Samsung topicban van, hétvégén lesz két hónapja, hogy bejelenttem egy hibát, megpróbálnak átverni, es azóta hallgatnak, mint a sír. Se telefonon nem mondanak semmit, se írásban. Hétvégén indítom majd a békéltetős részt...
-
amdboy
senior tag
-
szkutyi
addikt
Bevehetik a végét ezzel a buzi szöveggel..addig kell menni amíg le nem nyeli a b*zi anyjukat...nálam a penzemért nincs ilyen....saját magammal lenne tiszteletlenség...megdolgozok keményen azért a 2-3-5-800k-s tv-ért és majd ciripel meg foltos......hagyjuk is...
Azért csinálják ezt mert az esetek 95% lenyeli a fogyasztó.....Vhiktor tudja mit mentem anno a Samsung ellen....és nyertem... -
amdboy
senior tag
válasz
Vhiktor #20899 üzenetére
Szerinted ez járható út vagy van értelme?
Minden esetben törekednie kell arra a kereskedőnek (illetve megbízottjának, a szerviznek), hogy a kijavítás tizenöt napon belül megtörténjen.
Ezért azt javasoljuk, hogy írásban szólítsa fel a kereskedőt (szervizt) a javítás Ön által megadott határidőn belüli elvégzésére. Hívja fel a figyelmét arra, hogy amennyiben a javítás ezen határidőn belül nem készül el, Ön úgy tekinti, hogy a termék nem javítható, és kérni fogja a termék cseréjét.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy amennyiben az üzlet/szerviz kicserélési/kijavítási kötelezettségének nyilvánvalóan nem tesz eleget (indokolatlanul és/vagy jelentősen túllépi a javítási/kicserélési határidőt), illetve ha például a minőségi kifogásáról a kereskedő nem vett fel jegyzőkönyvet, bejelentéssel élhet a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi felügyelőségen.
-
koxminator
senior tag
válasz
Bandeee82 #20891 üzenetére
Egyelőre még nem csináltam meg a Vhiktor féle 835-ös beállításokat, majd a héten már próbálok sort keríteni rá (egyelőre csak fényerőt vettem le 30-ra és Mozi képmódot állítottam csak be izibe SDR tartalomra).
Első tapasztalatok: nagyon elégedett vagyok, piszok jók a színek, a fényerő, a feketék is. Néztem Dolby Vision, HDR tartalmat NAS-ről és Disney+-ról is, majdhogynem olyan szint, mint az én LG 48C1 Oled-em, ami azért elég komoly! Vodás HD adások is nagyon szépen néznek ki rajta. Szerintem piszok jó vétel volt, főleg 232-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged