Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Xh900 volt nekem is. jo volt tvhez kepest, de nem annyira hogy nelkulozzem a soundbart ..most LG c3 ..soundbar ment a háztól, a hangprofil pedig az ahol a legkisebb a basszus...egyszerűen nagyon szépen tisztán szól, és mély basszus van benne...
Pedig volt nekem anno nagy 5.1em is...
.szóval van viszonyítási alapom.
Tcl c835 szódával elmegy kategória volt .... -
szkutyi
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Értem...legnagyobb filmek is azonnal indulnak nekem, porgeteskor is kb másodperc tört része a buffer...ott valami belalitasi hiba vagy más van...esetleg tcl....
-
szkutyi
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Minek dugná a tvre?így simán mehet akármi a tv-n és használható is marad a gép..arról nem beszélve hogy dv nincs pc-n....
-
szkutyi
addikt
válasz
TheSuperben
üzenetére
Ne agyalj rajta.hidd el..csapja hozzá egy kicsit és vegyel egy tv-t

-
szkutyi
addikt
aki esetleg megunta a szaggatott lejatszást stb, és szeretne külső medialejatszót, az írjon, nálam épp van egy szép darab
(zidoo z9x)
Koszi ha maradhat! -
szkutyi
addikt
válasz
Stealth
üzenetére
Igen ott van...csak gondoltam eladom a külső média playert, és megveszem a mini pc-t szervernek, aztán ha ne adja isten lessz egy olyan tv aminek szar a hardvere, nem jól viszi a filmeket, akkor ott lessz a mini pc mint lejátszó eszköz.
Egyébként tcl-hez biztos hogy vennék valami külsőt mert ez ami itt megy az vicc..
-
szkutyi
addikt
válasz
bigyoka1981
üzenetére
Most ez komoly?tcl tv csoportban Samsung kérdés, és még oda írod hogy remeled jó helyre írsz? Van Samsung csoport....
-
-
szkutyi
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem szabadna neki egyáltalán ..a kattanas hangja egy relé...azt akkor szabadna hallani amikor ki ill be kapcsolód
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77
üzenetére
Én értem...de a hw adott...ott a jó erős hardwer....kisebb a zóna ..stb...megoldható lenne. .de ..

-
szkutyi
addikt
válasz
Imi1981
üzenetére
Én 65c835 ön kimértem és bőven kisebb volt a zóna és mégse kapcsolta le ..sőt .ha olyan világító tartalom volt akkor extrém bevilagitott...és ne jöjjön nekem senki azzal hogy mert atvilagít..át a kutyának a f@szat....az osszes local dimming tesztnél világító tartalom körül korom fekete a panel ....ha akkor megoldható akkor filmnél is meg lehetne ...
-
szkutyi
addikt
nem.szeretnek offolni, sem szabályt szegni, ha maradhat megköszönöm.
megvalok külső média lejatszomtol, zidoo z9x.adatlapomon megtaláljátok.
Koszi -
szkutyi
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
Ha a hideghez vagy szokva Az azt jelenti hogy kék.
Kalibralas után az fehér lessz..nem.sarga...ha a szemed sárgát lát, akkor ott gond van.(nem rosszbol mondom mielőtt nekem estek
) en szintevesztő vagyok, de fehér az fehér nálam is.kalibralas előtt (nem mini LED hanem oled) fehér volt, igaz tört fehér, most kalibralas után viszont az igazi fehér 
-
szkutyi
addikt
válasz
Imi1981
üzenetére
Idezlek: A színek szerintem kicsit világosabb árnyalatúak mint más tévén ( pl samsung).
Hidd el tudom miről beszélek...a samsungon alapból túl vannak tolva a színek..értsd sokkal mélyebbek haragosabbak....tulszaturalt....ezután persze hogy a tcl színei világosabbnak tűnnek .. -
szkutyi
addikt
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Mekkora vinyo?
-
-
szkutyi
addikt
Ottapont...
Rumkola: de igen kell segítség! Mert amíg nem kap Addig nézi a tulélesitett, tultolt szart, mert senki sem születik hozzáértőnek ..jó példa erre az idősebb kolegám, akinek meséltem sokat a dolgokról, majd egyszer csak egy reggelen jön oda hozzám hogy bammeg mennyire más és kellemesebb.,....én sem tudtam hogy foglalkozni kell vele, amíg egy haver meg nem mutatta az akkori vt40-en....
Lehet nézni az élesitett képet, lehet egy egy pillanat "jól" néz ki, de az nem helyes, és a másik 10 000 pillanat szarul néz ki....konturozik, a zajt felerősíti, akár eltűnik a fekete stbstb...mire jó ez?
Full meleg sárgás???hát az áll a legközelebb a d65-hőz...ha neked az sok, akkor te játszol full.hideg kékes beállítással...
Mostanában nagyon megy a fórumon a szájkatate hogy már miért ne allithatná be úgy ahogy neki tetszik....nyugodtan...de szerintem ez a strucc politika...
Kalibralas vagy legalább a helyes beállítás eredményezi azt a képet a tv-ken, ami a LEGSZEBB...ha ezt valaki nem látja. Nem fogja fel, attól még nem a beállított, kalibralt kép a szar mert túl sötét vagy életlen, vagy stbstb.,.
Végezetül itt egy kép, ahol az élesség nulla(nálam mindig mindenhol 0.) És mégiscsak tű éles minden. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.szóval van viszonyítási alapom.

panel ragasztás szerintem szar....