- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
válasz
vidaila #21493 üzenetére
Szia!
Local contrast ki van kapcsolva? Nekem akkor villogott a kép, pontosabban lassan váltott fényerőt a tv. -
Atis45
aktív tag
válasz
winters123 #21489 üzenetére
Ha jól emlékszek, ha nincs bekapcsolva az automatikus frissítés, a tv jelez hogy van új frissítés.
-
HF77
őstag
tegnap este beüzemeltem a 65c805 -öt
sokat nem állítgattam mert nem volt rá időm így gyárin futott minden.
elsőre hibátlan, nem igen tudtam semmibe belekötni!(felhősödés, bevilágítás semmi)
streaming oldalakat nem is néztünk, kizárólag tv adás volt, de még azok is kimagasló képet produkáltak! gondoltam rakok fel pár képet, de feleslegesnek éreztem, mert amit én látok azt egy fénykép sosem fogja vissza adni!
nyomtam pár tesztet (fehér háttér, pixel, lcd,) mindegyiken átment.
aki egy ilyen típuson gondolkodott idáig, ne tegye, -
Parmezan77
junior tag
válasz
#32839680 #21492 üzenetére
TCL-nek a frisítés az egyik legnagyobb rákfenéje. Én még sosem kaptam online frisítést. Eredetileg 474 volt a TV-n ami több mint 1 éves és arra is azt mondja, hogy a legfrissebb.
Igaz, hogy a Telegram nem hivatalos oldal, viszont az összes olyan FW amivel az újabb készülékek jönnek ki a gyárból, ott van. Ergo nem egy XDA-szerű oldal ahol custom FW-k lennének.
Szerintem tuti a TCL üzemelteti csak így sokkal könnyebben megússzák ha valami nagy gebasz lenne mert egyszerűen azt mondják, hogy az nem az ő oldaluk, így nincs semmi felelősség vállalásuk érte. -
Pinge
csendes újonc
Sziasztok! Érdeklődnék hogy a TCL 65c805 és a TCL 65c845 között van jelentős különbség? Főleg tv és filmnézés lenne rajta. Köszönöm a válaszokat.
-
vidaila
senior tag
válasz
nicu71 #21488 üzenetére
Nekem is az 592 van fent a 735ön április óta nem is tudom hanyadik firmware frissítés amivel próbálkoztam, hogy megszűnjön a dolby vision filmek hibás (hamar vagy túl későn) fényerő változása. Sajnos nem akar megszűnni a hiba. Nem-nem működik a leírás ami kering a neten az energia takarékos mód ki/be kapcsolásával kapcsolatban.
Amivel nem próbálkoztam még az a rendszer teljes legyalulása és img-ból újra rakás, szerintetek ez segíthet utolsó mentsvárként? -
Imi1981
veterán
válasz
Cartmenn #21487 üzenetére
Nálam 55C745 -ön dolby vision filmeknél van ez, hogy a fekete csíkok kicsit világítanak/ világosabb. Hdr10 és sdr filmeknél nincs ez. Amit írtál még korábban ha a fények a fekete sáv szélén mennek akkor ott kivilágosodik kicsit a fekete sáv is. Mondjuk ez nem zavar annyira mert akkor a világos kép miatt ez nem olyan feltűnő / zavaró számomra. Viszont dolby vision alatt állandó ez a világosabb fekete sáv kicsit zavar. Dolby vision alatt más fekete részek a filmben se olyan feketék mint hdr10 és sdr esetén.
Ettől függetlenül nagyon elégedett vagyok a tévével és a képminőséggel! Régi tévémnél sokkal jobb! -
Cartmenn
aktív tag
És ez csak az első bekapcsolás,nem állítgattam el semmit ---azt már próbáltam ha ki van kapcsolva az autómata fényerő ,és pld dinamikusban maxra(100) van tolva,akkor a fekete csíkok ,nem feketék (de nem vészesen) sötét helységben ---aut fényerővel sötétben, ezt leveszi 50re ,akkor már tök jó fekete---de ezt mondták is teszben,ez miatt nem árt lejjebb venni.De majd átnézem az ajánlott beállításokat--de jó lesz ez szerintem
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
FireFox1996 #21485 üzenetére
Ennél a videónál , a kis kocka résznél ,a többit írtam róla ---ja és blooming
azt hogy ne legyen virágzás semennyire, nem is elvárható---lehet látni hogy mikor halad a kocka hogy kapcsol a következő zóna,halványul az előző ,de ezt csak kíváncsiságból néztem,a tv és a filmek a lényeg hogy nekem jó ----de ha van valami szívesen megnézem : https://www.youtube.com/watch?v=AYtvehF9-Z8&t=66s
-
Cartmenn
aktív tag
Na akkor megérkezett nekem is délben a 75C805 (amúgy azért hozták ilyen hamar mert 7végén is volt kiszállítás a BF miatt) Nagyjából ki lett bontva a futárral,de csak délután ment fel a falra az előző 75ös helyére (nem volt kivel felrakni ) Én se szedtem le elősször a védőfóliákat,nehogy gond legyen a képpel mint itt előzőleg.Mint írtam, ha tudja amit a Hisense 558QF képminőségben,annak már örülni fogok. Fél órát nyomkodam Netflix vagy YT tesztvideók (blooming teszteket is amit a "tesztelők használnak) külső 4K lejátszóról videókat (a tv médialejátszóját még nem) ,szerintem tök jó--beállításokat nem piszkáltam át. A hang szerintem elég gyatra ,főleg hogy a falon van (kihúzható tartó 50centire is) ,lehet alsó szekrényen szebben szólna--de úgy is házimozival használom. És a fekete ,vagy a virágzás : Nappali fénynél szerintem hibátlan,de azért az erős fényű helyek el tudják ezt nyomni, hogy ne azt figyeld.Sötétben nem hibátlan (nem is vártam) az érdekes hogy pont a fekete sáv (ha van) nem működik úgy ahogy várná az ember---ha pld natúr a kép akkor az is egyenletes "fekete",de ha van a fekete sáv felett/alatt a többinél világosabb jelenet, akkor ott a fekete sáv is világosabb árnyalatú.Engem nem zavar ,az előző LG 75un7070 után minden hasonló tv jó lehet
Amúgy a booming tesztnél mikor körbe megy egy kis fehér kocka a széleken --a legtöbb bevirágzás a sarkoknak volt,utána a széle ,képenyőn befelé meg szerintem már sokkal jobban működött a szabályozása (amúgy a gyári beállításokkal néztem ,maxon volt a világítás vezérlés ) És nehogy minden jó legyen ahogy szeretném ,itt pont most említette Morph76 a minőség ellenőrzést -----kép tesztnél úgy futtában nincs hiba,de viszont a fóliát eltávolítva (képenyő és külön ami a keretet takarja) az alsó keret rész, egy sarkos része bizony le van sarkalva -benyomva 3helyen is ---2 alig észre vehető 1 viszont már nem annyira---én nem küldözgetem vissza,de erre is elég baj hogy figyelni kell ---mást biztos nagyon zavarna 420ezerért,és küldené vissza
bár ugye a futár aláíratja hogy hibátlanul átvéve ,de ettól még gondolom el lehetne állni a vételtől,ahogy írják 3 napig.
-
boborján2
senior tag
válasz
winters123 #21482 üzenetére
Nem terveztem feltenni semmit sem.Csak érdeklődöm.
400ezres tv-t nem szívesen tenném át tégla üzemmódba,ha valami nem úgy sikerül.TCL Telegram csatiját keresd, ott értesítenek, ha kijön új, linkkel együtt.
Gondolom majd a tv is értesít ha van új ami a sajátja.
(Legalábbis ha a menüben ránézek a frissítés opcióra)Ezt a csatornát a TCL üzemelteti?
-
winters123
tag
válasz
boborján2 #21481 üzenetére
A hivatalos frissítés az OTA.
Nem hivatalosan és manuálisan telepítve viszont szabadon választható melyiket használod, de azért ésszel kell, mert nem mindegyik való minden típusra, és még azon belül is van, hogy régiónként eltér, hogy mit kinek ajánlanak.
A TCL Telegram csatiját keresd, ott értesítenek, ha kijön új, linkkel együtt.Érdemes elolvasni a hozzájuk tartozó kommenteket is, mert abban általában jelzi a közösség egymásnak, ha valamelyik FW-vel rosszat tapasztalnak.
Én az 592-öt még nem mertem felrakni, mert (fejből mondom) úgy rémlik, hogy azt hivatalosan a japán régiónak szánták és nem volt kedvem próbálgatni, hátha pont nálam csesz szét valamit. Ha nincs bajod a mostani FW-vel, nem kell frissíteni, felesleges.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Buster17 #21473 üzenetére
Nekem ugyan C835 van de én sok tesztelés után végül kikapcsoltam a Game módot. Így nincs VRR és ALLM, de mivel én nem játszok olyan játékokat ahol ez kéne így nincs rá szükségem. A képet hiába állítgattam, nem tudtam ugyan olyanra belőni mint mozi módban, illetve Xboxon game módban nincs Dolby Atmos eARC-on.
-
ricsi0307
senior tag
Ha ugyan ennyiért megtudod venni, akkor 14 napos elállás és rendelj egy újat. Nekem az a tapasztalatom, hogy hiába hibás az új termék, 3 napos vissza küldés ide vagy oda, ilyenkor ülnek rajta mert ez garanciális probléma. Bevizsgálják egyebek, csomó idő elmegy vele. Ha nem tudod ugyan ezen az áron beszerezni akkor viszont marad a hiba bejelentése.
-
Solymi81
aktív tag
Itt lehet nézni specifikációkat a TCL TV családon belül és hogy mit jelentenek a különböző elnevezések:
Érdemes Chrome-on belül lefordítani... -
Stealth
senior tag
válasz
Stealth #21373 üzenetére
Valaki használ v592-t 55C735-ön?
Nekem ez az eddigi legjobb fw. Szemmel látható javulás, mintha a fényerő is megnőtt volna, nem is értem...Tudom, hogy ez baromság, de akkor is látványos javulás.
Vagy az van, hogy a v562 volt totál szar, és emiatt érzem sokkal jobbnak, de egy fw-n sem volt nekem ilyen kép ez tuti. HDR, DV is szép, egyik sem sötét. -
Buster17
addikt
Xboxhoz melyik fajta hangbeállítást használjam, vagy milyen értékre tegyem hogy normális legyen a hangzás?
A kép is olyan opálos. Ennék milyen értékeket állítsak át?55c745
-
aggesz
csendes tag
Sziasztok!
Nekem 55c745X1 verziós a TV-m.Miben jobb az x2 verzió? -
Morph76
senior tag
Akár. Bár előbb-utóbb kell csinálni (mindenkinek) egy pendrivot-t 4k s rgb képekkel és a többivel. + egy hokis képet a dse tesztelésre kontraszt végpont...
Elengedhetetlen a mai tv vásárlásoknál ezek manuális ellenőrzése a kibontás után.
Sajnos a minőség ellenőrzés nagyon alacsony, bármelyik cégről is beszélünk. Még a prémium szegmensben is. Ez van. -
HF77
őstag
aki már beüzemelte esetleg a c805 készülékét, várnánk majd némi élménybeszámolót!
-
Pinge
csendes újonc
Sziasztok. Ma jött meg a TCL 65c805 TV-m de a kijelző felső 1/4 része vízszintesen fehér háttérnél sokkal sötétebb a többi részénél. Ez változhat esetleg vagy cseréltessem ki a készüléket?
Teszek fel képet is hátha látható rajta. (a fóliát direkt nem vettem még le teljesen hátha vissza kell küldeni) Köszönöm a válaszokat
-
Imi1981
veterán
válasz
szkutyi #21456 üzenetére
Tévén és külső lejátszóval is tök ugyan olyan. Külső lejátszó Apple-TV 4k 2021 infuse-val. Tévén nézem ugyan azt kodival mert az nem játszik DV -t így hdr10-ben megy és úgy jó a fekete. Viszont ha tévén plex alkalmazással nézem ami játsza a DV -t akkor ugyan olyan mint Apple-TV -ről. Mindegy akkor inkább töltök hdr10-ben azt kész. Viszont a netflixen nem tudok variálni ott ha DV-ben van akkor úgy is jatsza le. Végülis nem olyan vészes csak kicsit azért zavar mert amúgy tök jó feketéje van ennek a tévének.
-
boborján2
senior tag
válasz
Celtis #21453 üzenetére
A wifi meg a vezetékes kapcsolat stabilitása két külön kávéház.
Nálam pl. szolga router van. 5ghz ac wifivel nem találok olyan beállítást ami mindenhez is jó. Az egyiket a tv és a tablet szereti , a masikat meg a telefon. Persze ez valszeg javítható lenne egy normális(abb) routerral. De mivel egyedül a tv igényli a folyamatos nagy sávszélt ezért nem fektetek bele ennyi pénzt.
Usb-lan adapter azt jónapot. A gigabit lan már sok eve ki van építve a házban. -
-
Imi1981
veterán
válasz
szkutyi #21454 üzenetére
Igen onnan seedel. Így nem töredezik a hdd.
Más téma! Kérdés. 55C745 ha Dolby visiont nézek akkor a fekete nem olyan mély fekete mint hdr10 és sdr esetén! Nálatok is ilyen? Az alsó és felső fekete sáv is világosabb és ezen nem tudok érdemben javítani beállítással. Kicsit zavaró nekem. Inkább nézek hdr10 filmeket mert ott jobb a kontraszt és nagy különbség nincs Dolby visionhoz képest képminőségben és képi világban.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz
szkutyi #21448 üzenetére
Ha nem korlátozom akkor is megy gond nélkül. De azért biztos ami biztos nappal 50 MB/s-re korlátozom a qbittorrentet. Sokszor elfelejtem és nem korlátozom akkor sincs gond pedig töltök ezt azt. A jó router a megoldás. Na meg a mini PC amin fut a plex szerver és a qbittorrent erősebb mint a legtöbb nas.
-
kopaszsop
csendes tag
válasz
Nabukin #21424 üzenetére
én péntek reggel gyorsan (7 után, amikor indult az akció) rendeltem. elsőre nekem is december elejét írt a renszer. aztán szombat délután már most kedd-szerda lett.
végül vasárnap hajnalban jött sms, hogy kézbesítés alatt, és negyed tizenegykor jött is a futár. vasárnap... -
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #21442 üzenetére
Én PC-ről ( PC-n plex szerver) játszom le a filmeket és wifin van a tévé (TCL 55C745). Pont az előbb fejeztem be egy 70 GB-os 4k DV filmet és egy akadás vagy pufferelés nem volt. Kodival és plex kliensel is próbáltam. Kodiban csak hdr10 -ben fut plexben DV -ben de mindkettővel gond nélkül ment.
Szerintem itt sokat számít a router is. Nekem a szolgáltatói routerem bridge módba van és egy xiaomi ax3600 router látja el a router feladatot és így ha töltök le 600 megabittel torrentet, akkor közbe még gond nélkül nézünk akár három eszközön is filmeket egyszerre. Szóval itt sok minden számít.
Médialejátszóimhoz kábelt használok de igazából ott se lenne szükséges.
1000/1000 megabites optikás netem van.A lényeg hogy ahol jó router ( hálózat) van ott nem biztos hogy szükséges kábel. Bár én is kábel híve vagyok igazából.
-
Parmezan77
junior tag
válasz
kovacsit #21433 üzenetére
Szia Kovacsit. Az egész kikövetkeztethető nagyon egyszerűen:
A streamingek átlag 20-25 Mb / secundumos tömőrítést használnak a 4k filmeknél. Egy BD Remux (BlueRay lemezről rippelt) film általában 60-70 Mb/s között szokott lenni, de van olyan anyag ami 90 felett van.
Ami nagyon fontos, hogy ez átlag bitráta ami lehet 2-3x több vagy kevesebb egy adott időben. Az egész attól függ, hogy mekkora különbségek vannak az egymás után következő képkockák között. Ha a film elég statikus, lassan mozgó részen van akkor kevesebb viszont gyorsan mozgó részeknél, gyakori jelenetváltásokkal ott durván meg tud ugrani. És mivel manapság leginkább ez a jelemző az "átlasgosan" nézett filmekre, ezért a virágboltos BD-Remux releasekhez nem lesz elég a 100 Mb/s. Főleg azért mert ez is lemérve, kábelen inkább olyan 80 körül van.
Nekem hálózaton megosztott külső meghajtóim vannak, és kipróbáltam mindent (Plex, Vimu, Kodi, VLC, JustPlayer) minden akadozott a TV saját LAN-ján. Egy Gigabittes stick 5000 forintért viszont mindent megoldott és nem kellett vagyonokat befektetni. Ha kifizet az ember 5-600k-t egy TV-re ez már nem sok azért, hogy jobb minőségbennézhesse a filmeket.
Nyílván ha nem nézel ilyen tartalmakat, vagy nem hálozaton osztod meg a média tárolódat, akkor nincs rá szükség, a 100 Mb tökéletesen elég.
Peace -
boborján2
senior tag
De miért kell minket arról gyözködni ,hogy ha valakinek nem kell a sávszéleség , akkor a többieknek sem
Esküszöm nem értem...
-
Celtis
veterán
-
válasz
kovacsit #21433 üzenetére
Nézd, nem jó a hasonlat
Most vissza nem keresem már, de Plex-ről lejátszva rengeteg film akadt anno, mind wifi-n mind lan-on. Az usb-lan adapter oldotta meg a problémát. Szóval nekem nem Ferrari kell városi forgalomba, hanem akadásmentes film lejátszás. Miért akarsz meggyőzni amikor tapasztaltam, szóval "saját bőrömön " éreztem?
-
kovacsit
tag
válasz
fojtviki #21430 üzenetére
Persze elmehetünk abba az irányba, amikor a digitális fotogépek bejöttek és elindult a megapixel fetisizmus, aztan a végére kiderült, hogy a felhasználók 98%-ának teljesen megfelel a 10-12mpx jpg tömörítve. A többieknek meg ott vannak a DSLR-ek RAW-ban , meg a cserélhető hátfalú Mamiya-k, Hasselblad-ok.
Nem vitatom, hogy bizonyos helyzetekben van szükség nagyobb sávszélre, de házi körülmények közt az átlag user nem is nagyon találkozik ilyennel. Nem is látja a különbséget sokszor egy FHD és egy 4K tartalomnál. A többiek meg vagy nem ilyen kategóriájú megjelenítőt használnak, vagy céleszközöket vesznek, nem a commercial kínálatból.
Most nagyjából arról írogatunk, hogy "de bizony kell a Ferrari a forgalomba, mert az akár 340-nel is tud menni" és ezt az autót 95%-ban a belvárosban használnánk...
Ezt már végigfutottam HiFi kábelekkel 20 éve , akkor is vakteszten nagyjából mindegy volt a 2000 forintos hangfalkábel, és a 200ezres. Szerintem milliókat spóroltam.. :-)
Peace. -
boborján2
senior tag
válasz
kovacsit #21412 üzenetére
Mi a helyzet a drm-el?
Bár csak tippelgetek, de ha pl. egy gyári bd lemez a forrás ,vagy akár egy telekom tv vagy voda tv box , ott bizony rajta van a drm és ha a kütyü nem lát bele , akkor nem fog menni.
Random google találattal azt olvastam hogy még az usb-s eszköz sem megy pl. Netflixel a drm miatt.
Csak a kamerás megoldás a járható út ,ahol a képernyőt fizikailag látja a kamera. -
Nabukin
tag
Sziasztok!
Pénteken délután én is berendeltem az Emag BF akcióban egy 55C805-öst, már nagyon várom.
Viszont az appban nekem először várható kézbesítésnek december 1-et írt, ma meg már "csak" november 30-at. Tényleg ilyen sokáig fog tartani mire kiszállítják?
Még nem kaptam semmi sms-t...
-
Fleed
aktív tag
válasz
kovacsit #21412 üzenetére
Vao, ezt nem tudtam, nagyon köszi a segítséget. Media boxra dugott pendriveról lejátszott film is megoldás lehet? Olyan média box kéne amiből két HDMI kimenet is van? Egy a tv be, egy meg az "ambilight" ba. Nekem az is elég ha már valahogy pendriveról lejátszott tartalmakat fel tudok így dobni.
-
boborján2
senior tag
válasz
kovacsit #21419 üzenetére
Minek rakjak 100megabites eszközt a hálóba ,ha 100 megabites a tv-n a lan port
Egyébként 15x leteszteltem mindenféle lejátszóval , 100as lanon a komolyabb kontentek megakadnak.
(Bitrate analyzer progival ránézel egy értelmes mkv-re és láthatod ,hogy pl. 10-15 másodpercig 120-140 megabitet igényel. Ha ez nem tud át menni , akkor a puffer kiürül. ,Sőt ,ha telefonnal lövök egy 4K videót , az is van hogy 11megabájt /mp. Na az lejátszás is hajszálon fog lógni ha a nasról majd a tv -n akarom megnézni 100as lanon.)AC 5ghz wifin ,ahol 310megabit a plafon ,ott meg nem.
A napnál is világosabb ,hogy adott esetben a 100 megabit nem elég.
És ezzel az állítással , nem vagyok egyedül!Én azért fogok usb3-gigabit lan eszközt használni ,mert töredék áron vettem , ahhoz képest mint ha egy komolyabb routert vettem volna. A tv hátamögött meg ott figyel a kábel , gigabit kapcsolattal.
A streaminget pedig ne keverjük ide!!
Az persze hogy keveset eszik. Az szándékosan ,úgymond az arany közép útra van méretezve. Magyarul mondva , elérhető legyen kb. majdnem mindenkinek ,illetve a szolgáltatónak ne kelljen a világ összes pénzét a kiszolgáló infrastruktúrára költeni. -
kovacsit
tag
válasz
boborján2 #21416 üzenetére
Kiugrások azért vannak, mert elérhető a nagy sávszél, és van memória.
Ha nincs ilyen nagy sávszél, akkor gyakrabban húz le adatcsomagot, de megy. Próbáld ki egy 100megás switch közbeiktatásával... Menni fog akkor is, csak a max kiugrások 100 alatt lesznek, de gyakrabban néz át a távoli oldalra. -
kovacsit
tag
válasz
szkutyi #21414 üzenetére
Lehet, hogy egy pillanat alatt felugrik ilyen sebességre, aztán másodpercekig alig van forgalom... de 50megás neten hibátlanul megy a Netflix 4K-ban nálam...
Sőt, egyszerre két Stream is ment két TV-n a lakásban 4K-ban
(Méréseim szerint 20Mb is elég... de a szolgáltatók is e körüli értéket ajánlanak 4K-hoz... )
https://help.netflix.com/hu/node/306
https://support.google.com/youtube/answer/78358?hl=hu -
Cartmenn
aktív tag
válasz
FireFox1996 #21389 üzenetére
Szerintem annyiért nincs
Ha VA paneles lenne a Hisense U8HQ --ott is a nagyobb hang miatt ,azt mondanám ,én 75ösben azt vettem volna ha VA-s lenne---mert fényerő ,és zónaszám hasonló ---talán ha jól emlékszem a TCL zónaszabályozását jobban dícsérték .Én is így a napokban olvastam itt a fórumot ,meg a YT videókat,mert kiesett a Hisense.Ja és az elődjével a Hisense 55" U8QF-el bőven meg vagyok elégedve---jó hang ,pedig csak 2.0 ---132 zónás csak ,és nekem megfelelő az esti fekete is,nappal meg főleg
fényerő az 1000 is bőven elég,még sok is .
-
kovacsit
tag
Ezek csak akkor működnek, ha a forrás HDMI-n kereszttül megy a TV-be. (Mondjuk BuRay lejátszóról, vagy Mediaboxról), és átfut az AmbientLed eszköz vezérlőjén a jel. Ha natívan a TV-n nézel adást akkor a TV nem küld képjelet tovább a HDMI-n kifele, nincs mit vennie az eszköznek.
Megoldás lehet még ez a fajta, de ez relative drága, és ott lóg hozzá a kamera a TV-n...
https://www.youtube.com/watch?v=GRKHUJLmiXc -
Fleed
aktív tag
Vettem egy [Blitzwill Bw LB2] ambilight LED csíkot a TCL tv hez (65c645 és 55EP640) azonban egyik TCL készüléken sem megy. A LED hdmi-n kapja a jelet a tv től, így kipróbáltam laptoppal és azon működött. Egyelőre más fajta tv-n nem tudtam még kipróbálni. Másnak volt ilyen problémája ? Mi lehet a gond?
-
kopaszsop
csendes tag
urak,
technikai kérdés: régi upc-s ci kártya - hol felismeri, de inkább nem. van erre valami megoldás, vagy cseréltessem újabbra?
vodafone tv app valahogy rávarázsolható a tévére (55c805)?thx
-
Meghivott
addikt
Ma jött meg a 75C805. Ha valakinek van a kép beállításokkal tapasztalata, kérem ossza meg, köszönöm!
-
Solymi81
aktív tag
-
Azt lehet tudni, hogy a C805-ben milyen Lan van? 100-1000?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest