- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Akkor kicsit javítok a statisztikán. Kettő tcl tvm van, egy 2 éves 65c825 és egy hónapja vettem egy 55c645 öt is. Előttük mindig samuk voltak, családba is, mindenhol. Nos Samu nem lesz többé, amíg az az egy ami van még nem hal, illetve az összes a családban lévő ezután mind tcl lesz. Nem csak nekem jött be. Jah pixel hiba az utolsó 65 ös samun volt, cserélték 6db volt rajta. Aztán a csere panelt 2 év után újra cserélték mert sávosan csökkent a fényereje.
-
dgyuri0123
nagyúr
A 10-ből egy panelcsere csak találgatás, mert fogalmad nincs, hány eladott LG oled után jön elő egy panelhiba. De, mivel az LG világelső az eladott oledek számát tekintve, így még gyanúsabb az állítás, miszerint 10-ből egy panelhibás. Jellemzően csak az panaszkodik, akinek baja van a tévével. Akinek tökéletes, az sosem ír róla, hogy hű..... de klassz tévét vettem. Aztán ott a szerviz kérdése, ami LG részéről több, mint tökéletes (egyelőre). A hibák 99.9%-át néhány nap alatt, jellemzően a lakásodon orvosolják. Ilyet senki nem csinál. TCL ebből a szempontból katasztrófa. Lassú, bizonytalan kimenetelű javításokra lehet számítani a székesfehérvári volt Videoton szerviz részéről. Én főleg emiatt nem vettem TCL-t, nem pedig azért, mert esetleg 10-ből 1 pixelhibás lehet. A TCL olyan, mint autóban az MG. Megveszed, örülsz, de amikor előjön egy-két hiba, onnan kezdve átkozod a napot, mikor MG-t vettél. Én így látom...
-
kkp900
senior tag
Hello! Ezt honnan tudtad amúgy? Meg mondom őszintén a Telekomtól lett vásárolva ott írják , hogy 5 év garancia van rá de egy sor se hogy itt kell regisztrálni hozzá! Nem tudom még nincsen nálunk a tv sajnos hogy milyen papírokkal érkezik majd. De akkor gondolom nekünk is jobb lesz majd ide regisztrálni majd . Köszi is a linket. Mert erről nem is volt eddig itt kiírva senkitől se láttam.
-
Atis45
aktív tag
Elviekbe kell lenni a tv menüjébe olyannak, hogy csatornalista másolása usb-re, és csatornalista másolása usb-ről, vagy valami hasonló. Felmásolod usb-re pl valami külső meghajtóra, utána pc-n a chansort-al megszerkeszted a csatorna sorrendet, és visszamásolod a tv-re a már megszerkesztett csatornalistát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest