- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
Bandeee82 #20910 üzenetére
Egy alaplap csere után a tv-juk angolul és románul mosott és szárított, és azt sem tudták kopjenek vagy nyeljenek.aztan megegy alaplap csere sem oldotta meg a hibat...amikor már a mm mellem alt, fel lett küldve a nagy szervizükbe,, ahová a nagy húza Vona után oda ment egy samsungos gore, és ő mondta a szervizesnek hogy ez a tv márpedig jó, és nincs csere...na itt durrant el mindenki agya, és került az igazgatóhoz az ugy...el sem tudom képzelni ha egy q60 hibás tv-re azt mondják hogy az a baja hogy az élességet levettem nullára, mit csinálnak egy lézer projektorral, vagy egy mini leddel???!!!
-
koxminator
senior tag
válasz
Bandeee82 #20891 üzenetére
Egyelőre még nem csináltam meg a Vhiktor féle 835-ös beállításokat, majd a héten már próbálok sort keríteni rá (egyelőre csak fényerőt vettem le 30-ra és Mozi képmódot állítottam csak be izibe SDR tartalomra).
Első tapasztalatok: nagyon elégedett vagyok, piszok jók a színek, a fényerő, a feketék is. Néztem Dolby Vision, HDR tartalmat NAS-ről és Disney+-ról is, majdhogynem olyan szint, mint az én LG 48C1 Oled-em, ami azért elég komoly! Vodás HD adások is nagyon szépen néznek ki rajta. Szerintem piszok jó vétel volt, főleg 232-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest