Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
Ez már akkor volt amikor 3.jára jött ki a szerviz és el vitték...ja úgy akarták elvinni hogy se egy átvételi elismervényt semmi ..én írtam kézzel egy papírt hogy sertetlen karcmentes állapotban adtam át a tvt ...nem akartak alá írni...csináltam egy videó felvételt hanggal, így tudtam bizonyítani hogy elvitték és hangban ők is elismerték hogy nem karcos..aztán két hét után mentem hozzájuk azt mondták semmi baja csak az élesség le volt véve nullára...jegyzőkönyvben is ez áll...még meg is van a jegyzőkönyv...a vásárló tudatosan el alitotta a tvt ..ez áll benne ..na utána vittem személyesen A médiába, ahová először tv nélkül mentem be, közöltem velük hogy most ide be fogok hozni egy 65" tv-t (már ismertek, tudták mina szitu) és mindenki szeme láttára megtaposom...hát nem kértek a balhebol, inkább igazgatói segítséget nyújtottak és az ment szembe a samsunggal ...amit leszart a Samsung és így nyelte be a MM az én tv-met....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor