- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DaVE-1 #21616 üzenetére
Én angolra fordíttattam le, nem mondom hogy tökéletes, messze nem az, de a lényeg számomra érthető volt
de tény, hogy nem olyan teszt, mint amit mondjuk Vhiktor csinálna, vagy más nagyobb review site-ok.
Amúgy nálunk Európában C805 néven fut, de Ázsiában, Távol-Keleten C755. Úgy is érdemes lehet rákeresni.
-
Friss TCL 805 review spanyolul (automatikus fordítással-felirattal érthető)
-
-
válasz
Bandeee82 #20891 üzenetére
Egyelőre még nem csináltam meg a Vhiktor féle 835-ös beállításokat, majd a héten már próbálok sort keríteni rá (egyelőre csak fényerőt vettem le 30-ra és Mozi képmódot állítottam csak be izibe SDR tartalomra).
Első tapasztalatok: nagyon elégedett vagyok, piszok jók a színek, a fényerő, a feketék is. Néztem Dolby Vision, HDR tartalmat NAS-ről és Disney+-ról is, majdhogynem olyan szint, mint az én LG 48C1 Oled-em, ami azért elég komoly! Vodás HD adások is nagyon szépen néznek ki rajta. Szerintem piszok jó vétel volt, főleg 232-ért -
Köszönöm
, de nem ez volt a megoldás.
Megoldás: csatornakeresésnél nem automatikust kellett választani, hanem szerkesztésre kellett menni, ott a frekvenciánál be kellett írni: 346000 kHz , majd a hálózati ID-hoz: 43104.
Ezzel már a rendes szokványos Voda csatornasorrendet rakta össze.
-
Beüzemeltem itthon az 50C805-öt (Emag Etelében fizetés után valóban ki lehetett venni a dobozból, megnéztük eladókkal, hogy nincs fizikai sérülés a tv-n..), viszont most abban kérnék kis segítséget (mivel első Google rendszerű TV a családban), hogy a Vodafone-os csatornakiosztást hogy tudom elővarázsolni? Mi a trükk? Mert most Google TV-ként van beállítva, viszont ABC sorrendben ömleszti a csatornákat és hát anyukámnak ezért ez nem annyira jó, a megszokottat szeretné viszontlátni. Át kell állítani alapTV beállításra? Akkor miben lesz kevesebb az élmény?
-
C805 oldala már nem található a TCL magyar honlapján
-
PH teszt, TCL C745
-
-
-
válasz
Parmezan77 #20676 üzenetére
Köszönöm.
Megrendeltem az 50C805-öt, jövő hét vége felé tudok majd érte menni. Nagyon kiváncsi leszek rá, hogy milyen.
-
-
Már csak az a kérdés, hogy ha megrendelem emagon, de bolti átvétellel, úgy is vonatkozik-e rá a 14 napos elállás, illetve ott ki tudom-e helyben próbálni, mielőtt elhoznám, hogy biztos ne legyen panelhibás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung 24" TV bontatlan
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest