- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalsz
tag
Valakinek működik a Timeshift / PVR funkció TLC tévén? Az Enyém TCL 845, és hiába rakok az usb portra ssd-t, csak a csatornalistát tudom rá exportálni, mást nem.
Próbáltam rendszertárhelyként is, ott sem látok semmi felvétel lehetőséget.
Valaki tud rögzíteni adásokat ezzel? Digi TV az előfizetés, nem használok kártyát.
Köszi.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
ricsik #21993 üzenetére
Bármelyik színhőmérsékletet rendbe lehet rakni, ha van annyi állítási lehetőség a fehéregyensúlyon. Ha nem akkor másik színhőmérsékletet kell választani.
A szem pedig megszokja, az agy kompenzál, a tv nézők 99%-a hideg színhőmérsékletet használ, még a 7500K körüli színhőmérséklet istenesnek mondható, sokan bőven 9000K feletti szinhomerskeletet használnak.
Mint ahogy junior19 is írta, a melegebbre érzékenyebb a szem. Ezért inkább legyen kicsit hidegebb a képe mint kicsit melegebb.
Egyébként nagy a szórás a warm5-nél is.
Az is előfordúl, hogy nem egységes a szürkeskála színhőmérséklete, hanem ingadozik. Mondjuk a 10% fehér kékes, a 30% zöldes, az 50% pirossas, stb, na ez a legrosszabb mert soha nem fog jól kenézni semmilyen film jól, akármelyik színhőmérsékletet választod ki. Ebben az esetben csak a 20 vagy több pontos fehéregyensúly (illetve lut) kalibráció segít. -
junior19
senior tag
válasz
boborján2 #21989 üzenetére
Warm5 értéken sok a piros és a zöld, kevés a kék, ezért sárgás. De ez általában csak pár száz K eltérést jelent, viszont a szemünk a pirosra a legérzékenyebb, így ezt a pár száz K eltérést is zavarónak láthatjuk. Minél jobban eltoljuk az értéket 0 irányába, a kék lesz túlsúlyban. 0 állásban akár 7500K-t is elérheti a színhőmérséklet. De mivel a kékre kevésbé érzékeny a szemünk, mint a pirosra, ezt a magasabb eltérést sem találhatjuk zavarónak. Ha még a hidegebb színhőmérséklethez is vagyunk szokva az még rátesz egy lapáttal.
A Warm5 akkor ajánlott, ha valaki kalibráltat, mert ekkor kell a legkevesebb korrigálást végezni a megfelelő eredményhez. Kalibrálás nélkül Warm4-3 lehet az ajánlott. Aki inkább a 0 közelébe tolja a csúszkát, az ne kalibráltasson, mert nagyon a kék többlethez van szokva, s számára már zavaró lehet a szabvány érték. Hacsak nincs benne hajlandóság, hogy elfogadja a helyes megjelenítést.Hozzá kell viszont tenni, hogy sokszor csak a fehérre van utalás, de ez minden színre hatással van. Tehát aki nagyon hideg színhőmérsékletet használ, az arcbőr helyes megjelenítést se várjon. A piros is inkább bordó lesz, s ez minden színre igaz.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Ha a szemed a hideghez van szokva akkor utána minden ami melegebb rövid ideig akár sárgás is lehet. Utána elmúlik ez az érzés és visszaváltva hidegebb színhőmérsékletre látni fogod hogy az kékes, zöldes.
Gyárilag általában valóban sárgás szokott lenni a kép, ez kalibralas során kikerül belőle, de ettől rövid ideig azt is láthatod sárgásnak (melegnek), mert az agyad a hideghez volt szokva. De valójában nincs már benne sárga, csak hirtelen nagy a váltás.
Eddig még soha senki nem jelzett vissza olyat, hogy kalibrálás után sárgásnak látná, de mindenkinek elmondom, hogy pár napot adjon magának.
-
ricsik
őstag
válasz
Vhiktor #21988 üzenetére
Ennyi erővel bármelyiket lehet kalibrálni és a fehér fehér lesz nem? Ha jól értem a szabványtól messzebb van pl a warm 1. Kalibráláskor az értékeket jobban kell húzni, de abból is lehet fehér nem? Innentől kezdve akkor evidensnek tűnik hogy csak az tegye warm 5re aki kalibráltat is mert nélküle sárga lesz.
És igen. Baromság hogy megszokja a szemed. Megszokja kb annyiban igaz, ha nézed a filmet és nem figyeled akkor nem annyira tűnik fel, biszont bizonyos jeleneteknél, vagy ha figyeled akkor bármikor feltűnik. -
Stealth
senior tag
válasz
Szerintem meg mindenki használja úgy a tv-t, ahogy neki tetszik.
Ha be van kalibrálva, akkor meg azt érdemes megszokni, de ez sem szentírás,
úgysem lesz mindenkinek ugyan olyan a kép, beállítani egy tv-t a saját szánk íze szerint nem ördögtől való.
Megvitatni meg meg kell a tapasztalatokat. -
boborján2
senior tag
válasz
szkutyi #21990 üzenetére
Hát nem tudom és nem vagyok színtévesztő.
De ha a erősen a melegbe húzom , akkor sárgább, ha elmegyek a hideg felé , akkor meg a fehér az fehér.Nem kék.
Nyílván kalibrálás nélkül biztosan nem tökéletes fehér , de a család szerint is oké.Mindenkinek jó a szeme nálunk.Ráadásul az a párom eleve melegebb kijelzővel használja a telefont (elég sokat)így ő eleve nem a hideghez szokott.
Szerintem egyelőre így marad...Addig biztosan amíg saját szememmel nem látok valakinél egy kalibrált C835-öt. Erre mondjuk nem sok esély van. -
szkutyi
addikt
válasz
Ha a hideghez vagy szokva Az azt jelenti hogy kék.
Kalibralas után az fehér lessz..nem.sarga...ha a szemed sárgát lát, akkor ott gond van.(nem rosszbol mondom mielőtt nekem estek) en szintevesztő vagyok, de fehér az fehér nálam is.kalibralas előtt (nem mini LED hanem oled) fehér volt, igaz tört fehér, most kalibralas után viszont az igazi fehér
-
boborján2
senior tag
válasz
Vhiktor #21988 üzenetére
Erre próbàltam célozni:
Hónapok óta próbálom a szemem szoktatni, de nem megy. Olyan sárga a kép, szinte nevetséges
Nekem az a kérdésem,hogy ha nekem a warm5 túl sárga ,kalibrálás után fehér lenne?
Ha én is a hidegebbhez vagyok szokva,akkor nekem maga a szabvány is sárga lesz?
Mi az általános visszajelzés ezzel kapcsolatban? -
Vhiktor
nagyúr
Az hogy a warm5 van legközelebb a szabványhoz az gyárilag nem azt jelenít hogy a fehér valóban fehér. Kalibrálás után az lesz.
De mivel sokan évtizedeken keresztül hideg szinhomersekleten nézik a tvt, fehéret soha nem látnak csak kéket, hosszaszokik a szemük, így utána minden furcsa lesz pár napig. Viszont miután megszokta a szem a fehér szint, utána a többi színhőmérséklet lesz nagyon furcsa és nézhetetlen.
Azt hozzáteszem, hogy tcl minileden még a warm5-on is rengeteget kell állítani hogy jó legyen.
-
Imi1981
veterán
válasz
szkutyi #21980 üzenetére
Vicceltem amúgy! 🙂
Nem minden van alapértelmezetten. Színhőmérsékletet például közép állástól kettő lépésre a meleg felé. Nekem így tetszik. Mozgásjavítás ( nem jut eszembe a rendes neve) 4/4 . Többi Viktor beállítása alapján van most és így jó. Dv- nél viszont néha variálni kell kicsit a gammán film típustól függően. De kb ennyi. -
Stealth
senior tag
Megint van egy újracsomagolt 55C845 az emagon, 238.900ért.
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett. -
gkxyz
tag
válasz
Cartmenn #21971 üzenetére
Nekem is egy kedves "kolléga" segített innen:
https://tcl-promotion.com/hu/ -
BreamHunter
tag
válasz
rainman72 #21942 üzenetére
Szia.
Próbálom én is regisztrálni a tévét.
Kitöltöm az oldalt, betallózom a számla pdf-et (vagy ide is kép kell?) betallózom neki a serialról a képet, de a végén ha rányomok a regisztrálra akkor átdob egy regisztráció szükséges ablakba, leokézom és bedob a profilomra. Ez így jó? Vagy valamit rosszul csináltam? Illetve a vásárlási dátum feletti rublikába a vásárláshoz mit kell írni? Hogy hol vettem?
Köszi. -
-
-
ricsik
őstag
Mindenhol azt olvasom, és Vhiktor beállításai is ezt igazolják, hogy beállításoknál a szín Warm legyen a leghűbb színek és képminőség miatt. TCL-nél ez WARM 5.
Hónapok óta próbálom a szemem szoktatni, de nem megy. Olyan sárga a kép, szinte nevetséges. Mustársárga hó, sárga a fekete fehér film, stb.. Nemrég levettem 3ra sokkal jobb lett. Most a 2 még jobbnak tűnik. Megnéznétek ki hogy használja és mit tapasztal? Munkámból kifolyólag van némi közöm a színekhez, de ezt nem értem. -
Imi1981
veterán
válasz
Solymi81 #21959 üzenetére
Nekem is szép amúgy a DV csak az alsó és felső fekete sáv világít kicsit . Sdr-nél sokkal feketébb ( ott se kapcsolja le a ledeket a local dimming de sokkal sötétebbek a fekete sávok).
Az élesség állítást úgy tudod ellenőrizni lejátszás közben ha állítod az élességet nulláról százra. Kéne látni egyértelműen a különbséget. 100 -on már nagyon túléllesített kéne legyen.
A fekete sáv sötétítés ( ha tényleg azt csinálja) meg ki be kapcsolod lejátszás közben és nézed, hogy sötétít e a fekete sávokon alul felül ( olyan filmnél aminél van). Ennyi -
Solymi81
aktív tag
válasz
Imi1981 #21945 üzenetére
Ha esetleg meg tudod mutatni, hogy mit kell nézni, akkor lecsekkolom, de nekem eddig az összes HDR10 és DV film és sorozat rendben volt.
Beállítottam úgy ahogy Vhiktornál van és ennyi.
Max a gammát szoktam világosabbra tenni mozi módban 1-2 lépcsővel, mert nekem úgy jó.
Meg kérdés, hogy nálad milyen minőségű a forrás -
Imi1981
veterán
válasz
rumkola #21957 üzenetére
Tévével lejátszva ( kodi, plex) és tévén streaming alkalmazásoknál sem működnek azok a funkciók. Külső lejátszóval sem (Apple-TV 4k 2021). Itt szoftveres bugok vannak szerintem. Mindegy lenyugodtam már kicsit mert amúgy szép a kép csak azért örülnék neki ha javítanák ezeket a dolgokat . Azért nem mindegy hogy működnek azok a bizonyos funkciók vagy nem.
Olvasom mindig ezt a fórumot úgyhogy ha lesz új firmware akkor biztos tudni fogok róla és akkor kipróbálom. Mást nem tudok tenni.Kérdés!
Itt régebben mindig írtatok nem hivatalos firmwareokról azokat hol lehet megtalálni? Persze kísérletezni nem akarok csak tutira működő fw-t raknák fel megfelelő utána járás után. -
Imi1981
veterán
Pár hónapja már pont nem használok emby-t de android tv-n mindig is jól működött! Google tv -n is biztos jó lesz. Jellyfint kipróbáltam ( emby ingyenes butább verziója) és ez is működik bár a feliratokat valamiért nem tudja betölteni. Szerintem ez emby-n működik rendesen. De kodiban is használható az emby az embycon vagy emby kodi kiegészítővel és ott tutira működik rendesen.
Celtis#21953
Igen DV esetén jobban látszik de nálam hdr10 -nél is látszik jobban mint sdr esetén. Local dimming ott lekapcsolhatná a ledeket és probléma megoldva de valamiért nem teszi.
Ha nagy felületen van sötét / fekete jelenet ott viszont brutál jól lelövi a ledeket és korom fekete a kép! Pi élete filmben van ilyen jelenet mikor felülről mutatja a csónakban messziről és csak a csónak látszik körülötte korom fekete a kép. Az oled szintű szinte . Ja és akkor a fekete sáv is korom fekete lesz! -
boborján2
senior tag
válasz
Bogyi007 #21946 üzenetére
Nem a tv okoz meglepetést , hanem Te magadnak ,mert a nasod konfigjával és fájl átviteli protokolokkal nem vagy képben. És ezt nem bántásból írom, nehogy félre értesd!!!
Szóval valszeg a DLNA miatt lát a lejátszó rá a nasra.
A nason dlna alá berakott mappákat a belső háló minden tagja jelszó nélkül láthatja.
Ezen kívül van a samba jelszóval és jelszó nélkül(ha még benne van egyáltalán) ,ftp jelszóval és jelszó nélkül, sftp , webdav http , webdaw https .....stb....stb...Sokféle protokoll van és mindet lehet konfigolni tetszés szerint.
-
gkxyz
tag
HA valaki Szigetszentmiklós K.B. CS. monogrammal van itt véletlenül, jött hozzám egy
43c645 gari hosszabbítása -
Imi1981
veterán
válasz
rainman72 #21948 üzenetére
Szerintem nem lihegem túl egyáltalán. Túl lihegem azt hogy 6 képbeállításhoz tartozó funkció egyáltalán nem működik? Az élesség állítás is ki tudja milyen állásban van így ahogy van. Lehet lejjebb lehetne húzni és kevesebb a zaj. Meg amúgy is miért nem dönthetem én el hogy nekem hogy tetszik? Persze nem dönthetem el mert nem működik így azt se tudom milyen lenne. Nehogy azt mond, hogy ez így normális! Mert nagyon nem.
szkutyi
Olvastam a mert nagyon sokat vissza olvastam itt. Szerintem teljes mértékben igazad volt mert szerintem is zavaró. Rontja az élményt és pont hdr10 és dv filmeknél aminél nem azt várom. Én elhiszem, hogy mást nem zavar de engem igen. Persze most leginkább az érdekelne ha működne rendesen minden funkció akkor milyen lenne. Ha akkor se lenne nagy javulás elfogadnám és lenyugodnék de így esélyem sincs megtapasztalni mert ugye nem működik! Várhatok fw frissítést ha jön egyáltalán valaha. -
rainman72
nagyúr
válasz
Imi1981 #21945 üzenetére
Egy kicsit túl liheged ezt a dolgot szerintem.
Az élesseég egy tv-n se hoz igazán nagy változást.
De a többinél se látok egetverő dolgokat,(inkább semmit se)szóval nem hinném hogy a te tv-d bugos lenne.
A fekete sáv se a szélesvásznú filmeknél látható fekete csíkról szól hanem egyfajta kontrasztjavító lenne.
Nekem minden általad említett dolog az élesség mellett,ki van kapcsolva. -
Gotiz
csendes tag
Hello!
Engem az érdekelne, hogy Emby lejátszót használ valaki TCL tévén? Működik vele a wifi hálózaton belüli film lejátszás vagy van bármi bug?
Most LG-m van és ezt a rendszert használom vele.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Stealth #21903 üzenetére
Ha már szóba került a NAS és a torrent, számomra meglepetést okozott a TCL tévém. Korábban Chrome böngésző alól beléptem erre a szerverre - ami jelszóvédett - és a böngésző el is mentette ezen belépési adatokat.
Miután a Google TV platformos TCL55C645 készüléket beállítottam, egyszer - akkor még véletlenül - odakeveredtem a hálózati meghajtókhoz és meglepődve tapasztaltam hogy ott volt a NAS is a kínálatban és azonnal be is tudtam rá lépni és tudtam onnan bármit is lejátszani. *
Előtte amikor letöltöttem például F1 futamot vagy időmérőt torrentről a NAS-ra utána azt mentettem adathordozóra és azt csatoltam a korábbi tévére és úgy tudtam megnézni ezen tartalmakat (Saphi oprendszeres Philips 50PUS6504).
* VLC van telepítve lejátszónak a tévére.
Így azért jelentősen könnyebb a dolgom. -
Imi1981
veterán
válasz
Solymi81 #21944 üzenetére
Tegnap próbáltam természetesen de semmi változás. Leginkább a fekete sáv sötétítés érdekelne mert hdr10 és dv filmeknél jóval világosabb a fekete sáv alul és felül és rontja az élményt. De a többi funkció is működjön már ha van. Ez így nagyon nem oké, hogy kb 6 képbeállításhoz tartozó funkció egyszerűen nem működik! Rohadtul idegesítő és egyben nevetséges is, hogy ennyi és ekkora bugok vannak egy új tévé szoftverében.
Neked se működnek ezek : élesség állítás, képzaj csökkentő funkciók, fekete sáv sötétítés, dinamikus fényerő? Az élesség állítás és a fekete sáv sötétítés érdekelne leginkább.
-
Imi1981
veterán
Eddig nem akartam fw verziókkal foglalkozni de most hogy rájöttem több képbeállítás funkció nem működik így már gondolkozok rajta, hogy kéne egy frissebb fw ha van. Honnan lehet letölteni 55C745 -höz? Természetesen frissítést nem talál a tévé és ez [kép] van rajta. Azért ez így nem oké ahogy van. Pendrive-ról frissíteném ha van újabb erre a tévére való fw. Mire kell figyelni hogy ne legyen baj? Linket tudnátok dobni ezekhez az firmware-hoz?
-
rainman72
nagyúr
Vasárnap regisztrált tvre most jött meg az 5év gari,müszi TCL
-
gg72
veterán
Van a C805-höz vmi app, amivel hálózaton lévő Synology NAS-ról tudnék filmeket lejatszani?
-
Atis45
aktív tag
válasz
BreamHunter #21931 üzenetére
Az első részhez nem tudok hozzászólni, szerintem az ilyen.
A hangzás nekem is elég gyengének bizonyult. Vettem hozzá egy tcl 6110-es soundbart. Így már egy picit másabb a hangzás. -
gboszi
senior tag
Sziasztok, androidhoz hülye vagyok.
Tv-re vettem egy alkalmazást, Airplay miatt. Aztán valamiért eltünt, s csak a "lite" verzio van fent. A teljeset megtalálom a google playben, amit meg is vehetek (újra)
Viszont gépen belépve már nem engedi megvenni, gondolom azért mert megvan.Ilyenkor kinél kell reklamálni? Köszi
-
Celtis
veterán
válasz
Imi1981 #21917 üzenetére
Azt véltem felfedezni, hogy a Dolby vision IQ módban a mozgás interpoláció be van kapcsolva és az erre vonatkozó beállítások el is tűntek a menüből. De másik DV módot választva már be tudom állítani, szóval az IQ-t sem használom.
Az a 24p röcögés, amitől sokat sikítófrászt kapnak, nekem kell a mozis élményhez. Már csak ilyen régimódi vagyok. -
rainman72
nagyúr
válasz
BreamHunter #21928 üzenetére
A Samsung is dobálja a figyelmeztetést,szóval ez így maradt.
eMag TCL soundbar 46 ezer venni kell egy olyat hozzá,S643. -
BreamHunter
tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy C645-öt. Alapvetően meg vagyok elégedve vele bár van egy két idegesítő dolog ami nagyon zavar.Nem lehet kikapcsolni a figyelmeztetést, ha fényesebb profilra akarok váltani vagy feljebb akarom rakni a fényerőt? Katasztrófa, hogy minden egyes magasabb fényerejű mód előtt le kell okéznom a figyelmeztetést.
Én nem találtam a menüben erre lehetőséget, bár lehet csak nekem nem sikerült.
Még talán ami zavar az a satnya hangszórók. Hangprofil váltás gyakorlatilag semmit nem oszt nem szoroz.
De 90 ezer forintért ezt el tudom fogadni. Majd beszerzek egy soundbart.Köszi, ha lesz válasz.
-
vonSux
őstag
Mit gondoltok, kb 2,5m-es távolságra túlzás a 75”? Elég lehet 65”?
-
Imi1981
veterán
válasz
#32839680 #21912 üzenetére
Nálam se csinálnak semmit. Akkor nem egyedi hiba hanem c745 hiba. Igazából az elleességet jónak látom ahogy van nincs túlhúzva csak mégis idegesítő hogy nem működik. Meg még jópár más funkció sem.
Amúgy úgy vettem ezt észre, hogy Dolby visiont nézve a Dolby vision IQ bekapcsolva növeli az élességet és gondoltam kipróbálom,hogy Dolby vision fényesen is feltolom kicsit, hogy úgy milyen de semmit nem változtatott. Pedig eddig azt hittem bugmentes a c745 de úgylátszik nem.Ha esetleg valaki rak fel ( vagy rakott fel) másik fw-t és jól működik nála az leírhatná melyiket rakta fel és honnan töltötte le.
Celtis
hát semmit nem változtat akármilyen tartalom van a képernyőn. Biztos vagyok benne, hogy az srm működik. Ezek nem működnek : élesség állítás, képzaj csökkentő funkciók, a dinamikus fényerő ( bár ebben nem vagyok biztos) és a fekete sáv sötétítés. Azért ez nem kevés. És lehet van még más is amiről nem tudok.
Őszintén még így is elégedett vagyok a tévével mert ahogy tegnapelőtt beállítottam nagyon tetszik a kép! Csak azért mégiscsak zavar hogy nem működnek funkciók. -
Celtis
veterán
válasz
Imi1981 #21896 üzenetére
A "fekete sáv sötétítés" nem kifejezetten fekete sáv sötétítés. Az angol neve Black stretch és azt csinálja, hogy a kép legsötétebb pontját feketére lehúzza, ha jól értem. (This option always tries to create black on the darkest points of the picture)
Talán arra is jó, hogy a fekete sávot feketére húzza. Ki fogom próbálni. DV filmeknél tapasztalom, hogy a fekete sáv kicsit dereng.
-
boborján2
senior tag
válasz
Barnabás43 #21905 üzenetére
Ha minőséget akarsz ,128Gb = 1db film, max 2
-
HF77
őstag
válasz
Barnabás43 #21890 üzenetére
" sötét szobában színtiszta a fekete mint ha összeolvadna a sötétséggel"
ezt megtudom erősíteni, én nem tapasztaltam még tv-nél ilyet...
azt hittem, ezt csak egy OLED tudja
-
Barnabás43
kezdő
válasz
Stealth #21903 üzenetére
Aha értem, ez nekem új, ennyire nem voltam képben ebben a témában, ez egy adattároló szerver… Nem hiszem hogy kihasználnám azt amit nyújt a NAS, szerintem marad a régimódi torrent + 3.1 pendrive arra a pár filmre amit néznék, vagy esetleg van elfekvőben egy 128 gigás Kingston SSD. Bár lehet hogy ugyan azt érném el vele
-
boborján2
senior tag
válasz
Barnabás43 #21901 üzenetére
NAS + a tévén vimu.
Annyi hogy nekem a szolgáltató router AC wifije nem volt stabil a tévével , ezért vettem egy [ilyet] használtba.
Így 200megabit/sec fölött van vezetéken és nincs szakadozás.
-
Stealth
senior tag
válasz
Barnabás43 #21901 üzenetére
Én NAS-ra torrentezek, majd onnan hálózaton keresztül játszom le.
-
Barnabás43
kezdő
válasz
boborján2 #21897 üzenetére
Igen
, majd jöttek az LG demo videók, hát olyan érzésem volt hogy legszívesebben belemerülnék a képernyőbe
(Még a boltba is egy LG oled volt vele szembe és már ott látszott hogy nem kispályás ez a TCL)
A magas minőségű filmeket hogy nézitek? ( leszámítva a streaming szervizeket) Torrent majd pendrive és be a TV-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest