- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Amennyiben gond van a készülék belső Wifi-vel (55c635) akkor tud kezelni usb-s WIFI sticket? Kábelt nem tudok vinni oda.
-
hunaqua
addikt
Adott egy 55c635 tévé.Albérletben lett "felakasztva" kb. fél éve. Nem volt használva,csak a Mindig ingyenes csatornák lettek akkor telepítve. Most lett lakó,és bevezették a T netet. Most az a gondjuk,hogy nem tud csatlakozni a Wifi-hez. Holnap megnézem.Szokott lenni valami ilyen jellegű gond,vagy szerviz? Mit érdemes telepíteni rá? Mi lehet a gond,hogy nem látja az elérhetőségeket?
-
hunaqua
addikt
válasz
beach head #18146 üzenetére
A C széria Qled+Onkyo
Jobb cucc
-
hunaqua
addikt
Az 55C635 teljes elején van védő fólia vagy csak a kereten?
-
hunaqua
addikt
Megrendeltem őket!
-
hunaqua
addikt
válasz
werszomjas #17134 üzenetére
Köszönöm!
-
hunaqua
addikt
2 db TCL 55C635 a kiszemelt (...az ára miatt) Az lenne a kérdés,amennyiben elhozom a boltból mint magánszemély akkor mennyi ideig vihetem vissza indoklás nélkül ? Ezt olyanra értem pixel hiba,bevilágítás,stb.Vagy személyes vásárlásra ez nem vonatkozik csak az online kiszállított vásárlásra van a 2 hét?
-
hunaqua
addikt
Egyre "közelebb kerülök" a TCL tévékhez,de min. 75-öst vagy nagyobbat szeretnék.
-
hunaqua
addikt
válasz
schulc99 #4785 üzenetére
"Az 5 év elég meggyözö, bár nem igazán értem hogy miért nem adja meg némelyik formalmazó csak a 2 évet."
Több,különböző forgalmazó értékesíti ilyen olyan sikerrel. Ez a máka akkor fog helyére kerülni,amikor lesz egy hivatalos " TCL Hungary". Jelenleg nagyon zavaros a helyzet,garancia szempontból is.
-
hunaqua
addikt
Nem tudom,hogy milyen ezen az android,de a Sony-n sem nagy szám. Viszont simán lehet rakni rá KODI-t,és pont ugyan azokat a kiegészítőket raktam rá mint CoreELEC alatt. Igaz ,nem használom mert az S905X3 dobozt használom,de amiket próbálgattam az ment simán.Én nem érzem így ezt annyira ördögtől valónak. A HBO GO is simán megy Kodi alatt,ami sok nem droidos tévén nem megvalósítható.
-
hunaqua
addikt
válasz
herkulesminusz #1404 üzenetére
Ilyen ez a technológia. Teljesen homogén panelt nem fogsz találni ,még a nagy régi márkáknál sem.Lehet próbálkozni másikkal is ,de vagy jobb lesz,....vagy akár ennél is rosszabb.
-
hunaqua
addikt
válasz
herkulesminusz #1400 üzenetére
Ennél drágább kategóriákban is ki lehet fogni még sz@rabbat is.
-
hunaqua
addikt
Ami hasonló árban van,igaz 70"-es SHARP LC-70UI9362E . Ez elvileg már újra Sharp fejlesztés. Igaz,ezt sem láttam még sehol.
-
hunaqua
addikt
Ezek az itthon kapható tévék kínai vagy lengyel összeszerelés?
-
hunaqua
addikt
A 75"-ös valahol Budapest területén ki van állítva? Valahol meg lehet nézni? MM,Alza ,bármi?
-
hunaqua
addikt
válasz
junior11 #1267 üzenetére
Én még a TCL márkáról sem szeretnék lebeszélni senkit.,csak az a szemlélet,hogy papírom van róla az sokszor akár sajnos kevés is lehet. Majd az elkövetkező hónapok évek eldöntik,hogy valójában hogyan is működik az egész..
Azért abban igazad van,hogy mondjuk a SAMSUNG Zrt garancia levelével kevesebb a rizikó mint mondjuk a Pipacs Bt. papírjával.
-
hunaqua
addikt
válasz
szatyor1972 #1265 üzenetére
"Nekem olyan mindegy ki a szerviz a lényeg, hogy valaki megcsinálja és ha netán ez nem menne akkor kapok egy új készüléket vagy vissza adják a pénzt.
Ez mind le van írva a garancia papíron."Pont erről van szó,és ez nem is igazából az Emagra vagy az Alzára vonatkozik,azok remélhetőleg maradnak.
...arról az összes többiről,aki teljesen bizonytalan,hogy lesz még akár egy év múlva is? Akkor kinek lobogtatod a garancia jegyet? Hiába hívsz bármi számot,nem lesz aki felvegye,és futárt sem küld Neked senki! Pedig papírod van róla! Olyankor mi van?
-
hunaqua
addikt
válasz
szatyor1972 #1263 üzenetére
Nekem Sony.Ezért is foglalkozom evvel a garancia kérdéssel.A Sony is simán "meghalt" 14 hónapos korában.Viszont kijöttek ( lehet tudni ki az importőr,fordulhatsz kérdésekkel is oda,tudni az adott városban ki a szerviz (ek!) ) ,javították,nem lett jó,kértem vissza a termék árát (nem is cserét!). Két héten belül megkaptam az utalványt amivel bementem az MM-be ahol vettem,és a kezembe nyomták a termék vásárlásakor kifizetett teljes összeget.
Ez a garancia egyre fontosabb,ezek a mai tévék élettartalma már messze nem olyan mint rég és az mindegy,hogy Sony vagy LG vagy akár TCL, meghibásodhat mind.Ezért tényleg szuper ha valamire 5 ÉV Garancia!! van,amennyiben ez nem csak sima üres marketing. -
hunaqua
addikt
válasz
LilProphet90 #1259 üzenetére
Szerintem ez így azért sok kérdést vet fel. Minden tiszteletem a Bravophone kft (...még nem is kommunikálja,hogy a TCL hivatalos forgalmazója) iránt. Kívánom,hogy 100 évig működjenek,de mi van ha 1 év után befejezik tevékenységeiket.Akkor nem 5,de még 2 év garancia sincs rá.Nincs hol érvényesíteni. Sajnos ilyen szempontból az itt lévő "nagyok" sokkal biztosabbak. Nem gondolnám mondjuk,hogy a Samsung 1 év múlva csődöt jelent.
...na mindegy,szerintem ezt kibeszéltük,majd kiderül az évek alatt.
-
hunaqua
addikt
válasz
wallace 234 #1255 üzenetére
Az 5 év garancia mindig jó,feltéve ha van kinél érvényesíteni.
...majd kiderül. -
hunaqua
addikt
válasz
wallace 234 #1253 üzenetére
Nem szeretnék erről írni többet,mert nem is tudunk.Viszont azt tényleg döntse el mindenki,hogy szerinte mennyit ér az ilyen 5 ÉV GARANCIA amennyiben baj lesz !
-
-
hunaqua
addikt
válasz
wallace 234 #1247 üzenetére
Tehát:
1.) Bravophone kft ?
Ez azért is érdekes ,mert az oldalukon még utalás sincs róla,csak pár telefonról
2.) Kivéve ami a Telekomtól?..az megint valaki,de az ki?
3.)
Ezek után még lehet akár egy tucat különböző "importőr" is?Kik?
4.) Emag
...na mögöttük ki van? Az román beszerzés?
5.) Alza
....na mögöttük ki van? Az cseh beszerzés?
Ezek után mindenki maga döntse el,hogy a termékre 5 ÉV GARANCIA!
-
hunaqua
addikt
Ki a TCL Magyarországi importőr?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Új, bontatlan dobozos Beats Studio 3 Wireless fejhallgató 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest