Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
balu1977
üzenetére
van meg 1.5 hetem visszakuldeni, sajnos 300k korul keves a 75" samu/lg valasztek...
en bizalmat szavaztam a markanak, de itt PH -n sehol nem olvastam ezekrol a hianyossagokrol. Minden komment csak a franko fenyerossegrol, VA panelrol, kontrasztrol, stb szol, de szerintem nem csak ennyibol all egy tv...
Nekem nincs erzelmi kotodesem markakhoz, jo ar-erteket keresek, es tenyleg jo a TCL kijelzoben, de egy atlag usernek mint en, es meg sokan masoknak nem csak a kijelzo szamit egy tv valasztasanal.
De ha van megoldasod a szaggato telefonos mirroringra, szivesen varom
-
Swenk
aktív tag
válasz
balu1977
üzenetére
Én biztosan nem vagyok olyan ügyes,mint Te, aki egyedül lekapja a 65 colos tv-t a falról. Igen, ez nekem probléma, bevallom. Ezért nagyon megköszönném, ha elárulnád milyen módon csinálod TE egyedül, hátha tanulok belőle. Bááár...
Biztosan kicsit együgyű is vagyok, de nem is tudnám megcsinálni a firmvare cserét, hisz még azt sem tudom, hogyan lehet hozzájutni a letöltéséhez.
-
Imi1981
veterán
válasz
balu1977
üzenetére
Haverom is ilyen nincs baj ezzel. Viszont akit ennyire nem érdekel simán jó lenne egy olcsó alsó kategóriás tévé is. Őszintén ahogy alapból volt beállítva ( kivéve a mozi képmódot) szörnyű volt. Dinamikus szín meg dinamikus kontraszt 100-as fényerőn és szappanoperás mozgással. Hát szerintem ezen muszáj állítani! Persze mozi képmódot használva keveset kell állítani mert az nagyjából jó de az se teljesen.
-
Celtis
veterán
válasz
balu1977
üzenetére
Ja, hogy a fizikai sat bemenetet használod. Ahhoz biztos nem fogsz cccam-ot kötni.
Én is műholdazok, de nekem van egy satip szerver meg egy RPi tv szerver. A tv-n Kodival nézem az adást. Lehet elsőre bonyolultnak hangzik, de rengeteg előnye van.Szerintem nem fogod megúszni egy külső box használatát. Valami enigmás boxod van? Azt is tudod a Kodival használni, nem is kell ott legyen a tv-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- CORSAIR K100 AIR
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor