Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene tőletek hozzáértőktől............
Integrált vidkártyás alaplapokon szokott lenni s video csatlakozó??
Ha igen mely típusok?? Tudnátok egy-két jobb típust ajánlani......???Köszönöm.....
-
Gézengúz
addikt
válasz Thulcandra #5783 üzenetére
Szia!
Szerintem ez így nekem jó lesz......a hangot majd kiszedem a hangkártyából... Mennyibe kerül egy ilyen és mi a hivatalos neve? Kép klónozási nehézségei nincsenek egy ilyen átalakítónak???
Thx...
-
Gézengúz
addikt
Srácok, örülök, hogy kitárgyaltátok....de egy megnevezést és árat írhatnátok rá...
És ha már itt tartunk létezik olyan, hogy a sima vga csatiból rgb-t húzzunk ki???
Mert s-videot ugyan nem de az rgb-t tudja a panasonic tv-m anno így playstatinoztunk rajta saját gyártású kábellel, klasszisokkal volt jobb mint a sima rca dugó.......
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Hozzáértőket kérdeznék míg ki nem nyit a bolt...Tegnap vásárolt AMD-s lap Asus m2n-e nem hajlandó indulni régebbi de kellően erős 20 tüskés tápról átalakítóval, havernél 24-es csatival megy (másik táp)... mindenféleképp tápcsere? Esetleg vágjam a boltosok fejéhez a péksütizacsis átalakítót??? Illetőleg indul de csupán csak a ventik pörögnek fel, még a monitor sem kattan...
Kösz mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel......
Haverral cseréltünk az enyém ment nála is......Szal már erről írok! Boltba a 2 Codegányt szintén nem ette meg, szervizes gyerek is csak lesett... mikor visszafele mutattam neki.....
Haveromnak......
Nagyon rendes volt.....Innen is megköszönöm neki...Csak a csifi csak az kell neki ..........azt szereti...........ezzel minden gond nélkül megy még ezer dolgom van, este ráadásul meló......De nem bírtam kihagyni és már 15*200-al telepítettem és megy. Nyamvadt igloo 7311-el se mászik túl 55fokcelsiuson....
Nagyon jó ez a Black Edition 5000+ hűtővel együtt is csak 23000 volt.....Örülök neki
2500@ 3200 Bartonról végre nagy váltás volt....
Kösz itt is a segítséget.......
Hy..
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Srácok, biosban és alacsony felbontáson csíkozódó videókártya problémát mi okozhat? Csak az analóg bemenetű moncsin látszódik digitálisan tv-re (dvi-hdmi) kötve nem de azért mégis zavaró tud lenni...Másik kábel másik monitorral is tesztelve...
Ötlet? Ha garanciás még akkor ez garanciális hiba?
Kösz..
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Tudom kissé off..... De nektek tudnotok kellene segíteni...
p5q deluxe chassis interrupt fatal error..... hibával nem hajlandó elindulni....bios bejön rajta és egyszer el is indul alapon vista is de restart után ez a hibaüzenet fogad...cmos clear segít csak
Srác elmondása szerint cmos cleart akart csinálni de elnézte a jumpert és sikerült neki a ház oldalát védő? védendő jumpert lehúznia ....
Elég sokat keresgettem de nem találok megoldit....
Valaki?
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz Psychonaut #12299 üzenetére
Elfut? Talán sétál...Az még elmegy xp-nek de 2010-ben win7-et 512 Mb-ra Szerintem kín
-
Gézengúz
addikt
Na így-e...
-
Gézengúz
addikt
Tudom off de rövid leszek...
[link]Ezen Genius Netscroll Optikal mouse-on szeretném elérni, hogy használhassam az oldalsó 2 gombot win 7 alatt. Driverek csak xp-hez..Ötlet?
Kösz..
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Ugyan nem vagyok boltos de gondoltam bedobok egy kérdést! Mernétek jó szívvel ajánlani ezt a laptopot? Gyanúsan olcsónak látom ezért a tudásért cserébe...
[link]Köszi mindenkinek...
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
Na akkor ha úgyis pang a topik...Urak....
Unokahúgom laptopjában bekrepált ez egyik memfoglalat, mindkét memóriával jó a másik...
De a 32 bites win7 nem szeressen 1 giga rammal, meg még játék is...Milyen eséllyel tudok 2*1 Gb DDR2 laptop memót cserélni 1-szer 2-re?Köszi...
-
Gézengúz
addikt
válasz macilaci78 #15537 üzenetére
Az más akkor értem...
-
Gézengúz
addikt
válasz TESCO-Zsömle #20118 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy MSI laptopból való TS-L633-at mivel lehetne helyettesíteni? Köszi..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest