Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz maross #53100 üzenetére
én annyira megvenném a Van Helsing-et, mert csak jókat hallottam róla, teljesen korrekt az árazása, szeretném, ha több hazai minőségi, sikeres játék készülne -- bár teljes magyar nyelvet nem bánnám, ha már...
De egyszerűen nem vonz maga a játék. Nem tetszik a UI stílusa és a játék világa se érdekel.
Készülhetne viszont a motorjára valami scifi játék (Varázslatok, stb. nélkül.). (Mint pl. amit a Space Siege-től vártam, hogy legyen.) Arra nagyon vevő tudnék lenni.It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
DJGABI
addikt
válasz BomiBoogie #53094 üzenetére
pedig annyira nem is durva a Jamestown na jó, egy eredeti, japó bullett hell-hez képest sehol nincs, amolyan Tyrian-os volt így az első pár pálya alapján. Nekem is tetszett.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Csapoati
nagyúr
\o/ Androidra van vagy 8 asztalom, Van Helsinget is behuztam, a dlc-ket majd sale alatt walletrol.
#53103: Pedig jol kidolgozott az UI meg a vilag is, de hat ugye izles kerdese.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
csaba951
veterán
Pinball FX2-ben nekiálltam versenyezni veled (csak neked vannak meg a nem demó asztalok az ismerőseim közül), de sajnos be kell látnom, hogy esélytelen vagyok veled szemben!
Múltkor megnéztem, és a Pasha asztalon kb. 167. voltál a 6000 játékos közül. Én olyan 560. hely körül vagyok. Egyszerűn hihetetlen, hogy miket meg tudsz csinálni, meg szerencséd is van hozzá!
Egyébként végre megvásárolható a
Pinball FX2 - Star Wars Pinball: Balance of the Force Pack
Ha most még nem is, de -50%-os akcióban mindenképpen megveszem. A (előző) Star Wars Pack életem legjobb flipper játéka. Toronymagasan jobb bármelyik PC-s vetélytársánál! És ezt is magyarok készítették! -
sagem
addikt
Pinball én is, van pár asztalom, van ahol versenyeztünk is
csaba951: Nyilván kinek hogy, de én amióta nem billel, hanem gamepaddal nyomkodom a pinballt sokkal jobb eredményeket érek el
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Agyzuzo
addikt
válasz csaba951 #53107 üzenetére
Vegyél fel ismerősnek akkor. Nick-em ua.
Ez vonatkozik mindenkire aki pinballos.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Mate
nagyúr
Raktármozgást nem lehet valahogy megnézni?
Konkrétan az érdekelne, hogy bizonyos játék mikor mit dobott, mikor esett kártya pack stb.
-
válasz csaba951 #53107 üzenetére
Kb ketszer jatszottam a pasha asztalon, szerintem keversz valakivel . Csak az ingyenes asztalon jatszottam sokat, osszes tobbit csak kiprobaltam.
Szerk de most mar vegignezem ki hogy all, es versenyezhetunk, mondjuk kituzunk minden hetre egy asztalt es go . Star warsra, vagy az egyes asztalokbol a paranormal, earth defense es excalibur kozul szeretnek valamelyikre rakattanni .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Mate
nagyúr
válasz genndy #53113 üzenetére
Kár :/
Kicsit finomíthatnának még steam-en. Van pár könnyen kivitelezhető, mindenki számára előnyös dolog, amit megléphetnének.
Például ezt.
Vagy lehessen törölni raktárból. (biztonsági okokból pl. 3 napig visszavonható lenen)
Vagy raktárban egy tárgyra rányomva meglehessen nyitni a piaci oldalát.
Kitűzőknél a hiányzó kártyára rányomva szintén megnyithatná a piaci oldalt, vagy megmutathatná, hogy barátok közül kiknek van meg (Van, hogy több kell egy kártyából és csak azokat írja ki, amikből egy van
és még sorolhatnám. -
-
-
Mate
nagyúr
-
Inditottam hozza egy logout blogot. Ha verseny akkor mar legyen verseny, majd lesz valami nyeremeny is .
Aki akar, irhat, felvesszuk egymast friendlistre, es mehet a golyo
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
szami777
addikt
Steam szerint a game of thrones-nak 50 achija van, ha bemegyek játékon belül és ott akarom megnézni, ott is 50-et ír, de az össes teljesítmény megmutatásánál csak 15-t ír...csak nálam rossz?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
addikt
-
-
SenorGrande
senior tag
Batman: Arkham Asylum-hoz jöt egy ~20MB-os frissítés. Csak nem az achikat aktiválták?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
BalaNce87
addikt
válasz SenorGrande #53133 üzenetére
Igen, és a securom is lekerült a gwfl-al együtt! és akiknek csak az alap Arkham City volt meg megkapták a gotyot, respect!
Jofi81: Igen írják hogy a dobozost betudod aktiválni, bár az lehet még nem megy, próbáld ki ha tudod.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
válasz BigBlue69 #53136 üzenetére
Hozzátenném hogy alap Asylum tulajok megkapták a gotyot ugyanúgy, viszont alaphoz nem adták hozzá az acsikat, aminek persze már nincs jelentősége így hogy megkapták ingyen a gotyot. Tudtam hogy nem szabad megvennem a Cityből a gotyot, persze nem is terveztem, nem fizetek kétszer ugyanazért, legbelül számítottam rá hogy megkapjuk a gotyot és bejött!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Jolet
őstag
sziasztok! sikerült az arany jostick keretében szerttenni egy Mafia 2-es kódra
sajnos amikor játszani akarok vele azt írja ki a steam, hogy már fut és nem indítja elmit ronthattam el?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Anonymus X
tag
válasz djculture #53139 üzenetére
Ezt szerintem nem így akartad megfogalmazni
Nekem úgy jön át, mintha azt mondanád, hogy eddig a Steames verzió is lemezt kért a Securom miatt
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
warcat
veterán
Most néztem rá tényleg megkaptam én is a batman city Goty-t
Viszont ami fontosabb,hogy kártyásak lettek a Batmanek.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nyáron kezdődött Dishonored nem magyar a magyar problémával kapcsolatban, pár levélváltás és hosszú várakozás után, ma kaptam a Bethesda Technical Support-tól pozitív választ (és egy új +1 Steam kódot):
Csak hogy most 2 Dishonored játékom van (a magyart most töltöm):
Írjak a Steam supportnak hogy a 2. (ami első volt) nincs szükségem rá és töröljék, vagy mit tegyek?
Egyébként rácsodálkozom a most töltöttre:kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
addikt
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Nektek is eltűntek a kitűzők menüből a játéklisták amik mutatják, hány kártyát dob még az adott játék? Azaz nem mind, de amelyiket éppen farmolnám az nincs ott...
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Wizard of Oz
aktív tag
Batman Arkham Asylum:
Megvan dobozosként, hozzá van/volt adva a GFWL fiókomhoz. Később megvettem steamre is az AA-t, el még nem indítottam. Akkor most a régi, dobozos kódjából lett egy újabb steames AA-m, amit odaadhatok bárkinek, ugye?
Bocs, ha értetlenkedek.
[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs