Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Pedro78 #27842 üzenetére
Nos igen, az utóbbi egy héten nem sokat voltam itthon, azt hittem így is meglesz, de mégsem..
Youri:
Persze, csak mobilnet kéne arra a mobilra és szavaznék én is
Wolverine:
Hát akkor így jártam, köszi!
Agyzuzo:
Igen, csak éppenséggel mikor a hegyek között kerékpározok akkor nem sok wifit talál az ember
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz Pedro78 #29690 üzenetére
Ha ez így van akkor nagyon megéri
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nightmare13
őstag
-
Hunork
veterán
válasz Pedro78 #33020 üzenetére
Igen, tudom, hallottam, én single gamer vagyok, de a fiam biztos ott fog toporogni majd, szervert keresve...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
csaba951
veterán
válasz Pedro78 #36803 üzenetére
Dehogynem! Ezek közül választhatsz:
* Credit cards via Moneybookers
* Credit cards via PaypalKonkrétan PayPal esetén nem kell, hogy legyen PayPal fiókod azért, hogy tudjál fizetni a kártyáddal a PayPalon keresztül.
>áá nem tart annyi ideig
És nem is szükséges a fizetéshez. Bár szerintem is praktikus.
[ Szerkesztve ]
-
lostprophet
aktív tag
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz Pedro78 #51277 üzenetére
. . . lehetne, ha nem lenne olyan bugos, hogy az ember haja égnek áll. Ráadásul frissítésről-frissítésre rosszabb, a be nem tartott ígéretek pedig csak gyűlnek. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ayo
veterán
válasz Pedro78 #51314 üzenetére
masodik se az, mivel most is a csapattol fugg az egesz vagy mazlid van vagy megszokott arcokkal tolod
(#51315) TESCO-Zsömle: arra gondol hogy mint a betak stb atvalt v lekerul a listadrol. ez jo kerdes mert kb minden jateknal mashogy van ez. volt mar erre is arra is pelda en passzolom
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
csaba951
veterán
válasz Pedro78 #51908 üzenetére
Dobd fel a kérésed a trade fórumba! Rengetegen járnak oda, lehet, hogy maradt még valakinek.
-
.LnB
titán
válasz Pedro78 #53738 üzenetére
Igen elküldtem nekik az első kulcsot is amivel inditottam az accot, + a bankkártya adatokat is amit kérnek. Tudom, ez teljesen jogos is. De higyjétek el nem vagyok tök barom. (azért a példa tudom nem ezt bizonyítja) Nem kaptam semmilyen emailt. Csak hogy meg van változtatva az email. Én sem értettem.
-secret-: Látom esküszöm én is vártam, de nincs! Tudom nem fogod elhinni, én se hinném el.
szerk.: Ja marcusa figyelmesebb volt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Mardel
őstag
válasz Pedro78 #55506 üzenetére
Haverom vonat skineket csinal hozza, hozza tartozo hanggal, vezeto fulke mukodesenek modellezesevel.
Szerinte csak egy sima patch, amiben nemsok javitas van. Inkabb marketing, hogy x eves jatekot is minden evben vegyek.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Agyzuzo
addikt
-
Mardel
őstag
válasz Pedro78 #57302 üzenetére
Nalam most van 2, de opera miniben nemtudok piacozni (eladas gombra csak frissiti a targytarolot) symbianra meg nincs steam kliens es nem is lesz. Mire hazaerek meg lemegy az aruk.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
szami777
addikt
válasz Pedro78 #57302 üzenetére
egyébként durva, hogy 2700 van a piacon golyónként és még mindig stabilan 0.35 felett vannak. Bundlenél kb 20 perc alatt már 0.07-0.08. Sztem el is kezdem kiszedni a kártyáimat, és most megcsinálom a kitüzőket.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Mate
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest