Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem egy óriási kedvezmény, de némileg olcsóbb az Alan Wake ma a GG-n (Steam-es persze):
Alan Wake Collector's Edition - 18.08 GBP
Alan Wake - 15.38 GBP
Alan Wake Extras - 4.68 GBP -
Alien83
senior tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
ERROR!
Sorry, but you do not appear to have purchased this game from Puppygames. You might have bought it via the Humble Indie Bundle, in which case you can get a Steam key directly from there. Otherwise, Please email us at support@puppygames.net or you can contact us using this form -
Spet
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Én nekem az már megvolt régebbről így arról a kulcsról nem tudok nyilatkozni, csak azt ltom, hogy ahhoz a 2 játékhoz lehet serialt kérni e-mail-ben.
Szerk.: sith7 azok demók, mi a teljes steam-es verziókról beszélünk.
-
BigBlue69
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
http://www.puppygames.net/steam/ Beirod az emailed és kapod a kulcsot mailbe.
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Szerencse/sajnos annyi játékom van, hogy ha holnaptól nem vennék semmit, akkor is tudnék mit játszani 2-3 évig simán. Tehát nem lehet olyan fontos, hogy megengedhessem magamnak azt, hogy 10-20-30€-t bukjak azon, hogy valamit nem decemberben a karácsonyi leárazáskor veszek meg, hanem nekem már kell szeptemberben. Nem maradok le semmiről, nekem az a játék 1 év múlva is új lesz. Pl.: most játszom az AC2-t, és nincs lelkiismeret furdalásom a miatt, hogy más már 2 résszel előttem jár...

-
cskamacska
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Ha már előjött a bugos Heroes 6, akkor feltétlen meg kell említeni hogy az Ubisoft milyen alja szemét módon kezelte a fejlesztést, amolyan igazi Arany Szarkupac várományos módon.

Sztori itt: Thread: The End of Black Hole Games? Page 8Azért bámulatos, hogy a játékgyáros multik mennyire tojnak az általuk kiadott játékokra, de még félelmetesebb, hogy a játékfejlesztőiket se nézik semmibe.
Ha igaz amit a jóember mond, az Ubisoft már előrehaladott állapotban lelőtte volna a Heroes VI fejlesztését, a Black Hole saját pénzén fejezte be, de mégis a kiadó fölözte le a hasznot. -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Kösz, ezt én is beállítom

Egy kérdés: vissza tudom inglishre állítani a Steamet? Win újrahúzás óta magyar akar lenni, de nekem nem tetszik - főleg a TeamFrotress 2-ben (bár úgy sem tudom működésre bírni).
Még egy: The Witcher: Enchanced Edition - Director's Cut az tud magyarul? Az alap Witcher tudott, csak azért kérdem. -
csaba951
veterán
Még egy dolgot csinálj meg a Steam kliensben:
Steam -> Settings > ACCOUNT fül -> MANAGE STEAM GUARD ACCOUNT SECURITY... -> Deauthorize all other computers now -> NextEz visszavonja az accountod használatát minden számítógépen - kivéve azt ami előtt épen ülsz. (Tehát biztosan kizárod vele a hacker gépét is, persze csak akkor ha nem fér hozzá az e-mail fiókodhoz.)
-
FefeeX
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
Nem, a fejlesztett griff képessége megjavult az 1.2-es patchben, ami már nem most volt. Plusz a vér képességes dolgot amit írtál nem tapasztaltam, kicsit olyan érzésem van, hogy ezt valami törtben találtad...

A szerverek meg elvileg a két hónappal ezelőtti költözködés óta teljesen jók - előtte meg a többnapos ünnepekre volt kifejezetten jellemző, hogy összeomlottak, mert nem bírták az iramot...
Nekem szét sosem kapcsolt, inkább mikor pont ráértem akkor ért rá mindenki, így senki nem tudott játszani
-
JanR
addikt
Az imént visszakaptam a Steam accountom!!!! Igaz, hogy 3 napba telt mire felfogták mivan, de visszakaptam és nem vagyok vac banned sem.
Mail jelszó változtatás, Steam jelszó változtatás is meg volt, meg ez Steam Guard védelem is be van kapcsolva (erre a gépre).
Átnéztem mindent 3 vírusirtóval, de nem találtam semmit. Szerintem valaki randomra kiválasztotta az accom, hogy feltörhesse

-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jó finnyás vagy
Én nem nézem azt, hogy mikor fognak mit akciózni. Megnézem, hogy mi van kirakva a Store elejére, ha meg nincs ott semmi nekemvaló, akkor mindegy - ami meg megtetszik, azt megveszem ártól független, csak drága ne legyen, igaz, inkább dobozosan veszem meg azokat, neten szinte még semmit sem vásároltam. Mostanság készülök feltölteni a Steames accountomat. -
Nordic
Közösségépítő
Például a megjelenés óta bugos a fejlesztett griff különleges képessége, meg pl ha gonosz jellegű hőssel ölök gonosz lényeket(pl. élőholttal mondjuk valami démon egységet, ami pl bányát véd), és éppen sötét oldalra gyúrnék, az esetek 80%-ában nem ad sötétségpontot, hiába üldözöm őket. Az Ubisoft szerverei meg nem a stabilitásukról híresek(vagy elérhetetlenek, vagy szétkapcsolnak, mikor melyik), nem véletlenül lehet annyi xart olvasni róluk különböző fórumokon...

Van mit még javítani bőven, mindkét oldalról. Amúgy is a hétre ígértek tudtommal egy komolyabb patchet, aminek se híre se hamva, valamit ígértek rendes várnézetet is(mint pl. ami az ötödik részben volt). Jó tudom az utóbbinak semmi köze a játékmenethez, de az ígérgetésekkel nem fogom jobban kedvelni őket.
-
FefeeX
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha nem lennének oltári bugok benne, meg mennének rendesen a szerverek lehet, hogy megvenném, de így tényleg sz*r ár...
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
Régóta vártam egy H6 leárazást, de mire ez eljött, már nem is érdekel. Majd ha kijavítják a bugokat, meg lesz support, majd megveszem, vagy ha előbb éri el az 5 eurót az ár. Sajnálom, hogy egy ilyen címet hagynak elsüllyedni...
Ezt a Nuclear Dawn-t se értem...ha jól emlékszem idén nem először van akcióban nem?
-
a178
tag
A Steam napi ajánlata: Nuclear Dawn 66% off!
Hétvégi ajánlat:
Wargame: European Escalation 40% off!
Might & Magic Clash of Heroes 50% off!
Might & Magic® Heroes® VI 50% off!
-
BigBlue69
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Titan Attacks-ról és Revenge of Titans fent van steamen.. ott sztem nézhetsz vidit rola.. a többit nem ismerem.
Amugy a VAT kód HUN és nem HU..

Most nézem Face-n meg nyertem egy Dirt 3 kupont..
LOL Jó napom van.. 
-
csaba951
veterán
-
Titan Attacks vagy Revenge of the Titans ingyé!!!!!!4444!!!4!!4!!4!négy!
Ezekhez jár Steam kód is.
48 óra is lehet, mire megküldik a letöltési infót.
-
wwenigma
Jómunkásember
Super MNC Invitational tartalékkódom kell vkinek?
BigBlue69: grat! Én is rajta vagyok, de semmmi eddig.

-
BigBlue69
őstag
2262 emberből nyertem egy Max Payne 2-t

-
GamersGate:
Mount & Blade Collection - £6.24
Mount & Blade - £2.49
Mount & Blade Warband - £3.75
Mount & Blade: With Fire and Sword - £1.99Kiderült, csak az alapjáték regisztrálható Steam-re.
-
sith7
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
lehet ... próbáltam én jobb - bal egérrel , de nem igazán ment .... igen, a tutorial nem lehet hülyeség

-
HartgeH3-2.8
addikt
Bal klikk a hajóra és jobb klikk ahova menni akarsz, (úgy nem műxik?) elvileg külön way pontokat is belehet állítani ,de arra még nem jöttem rá.
Na igen a rakétákkal szokott némi gond lenni rövid a hatótáv, de biztos mindenre megvan a megoldás csak még én sem jöttem rá
Tutorialokat kéne majd lenyomni. -
sith7
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
hát ... ö.... szóval... nem tudom .... konkrétan irányítani nem tudtam a hajókat benne ...

csak jöttek a rakéták, van amit leszedtem, van amit nem ...

-
sith7
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
na ezt most megnézem , köszi az infót

-
HartgeH3-2.8
addikt
Akit érdekel a Naval War Arctic Circle van fent demo..
Kicsit vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatosan, de annyira nem vészes el lehet vele mókolni, csak egy picit tartok tőle ár/érték arányban nem stimmel a dolog.. esetleg valami leárazás keretében jó lehet

Szerk: csaba951 fórumtársnak, hát igen kicsit tényleg olyasmi érzése van az embernek, mintha pár egyetemista srác összeült volna csinálni egy (amúgy egész jó kis játékot), de ez az érzet sajnos fent is marad..

Azért szvsz elég jó kis kezdeményezés
Ha emlékeim nem csalnak sac per kb meg is üti a Jane's Fleet Command mércét.. -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Harvest: Massive Encounter
-
Mr.Csizmás
titán
én is benyomtam ész nélkül kattintva egy dota2 kérdőívet, hátha nyerek

-
a178
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!

-
BandiHUN
veterán
DOTA 2-höz hogyan lehet jutni?Kérdőíven túlvagyok,már írtam is a jómadaraknak az oldalon,hogy kit kell lesz...ni érte,amikor mindenféle jöttmentnek csak úgy dobálják a kulcsokat(NEM a nyertesekre gondolok,hanem amikor valaki hipphopp összevissza x-elget a kérdőíven,aztán a kezébe nyomják,a magamfajta TUDATOS kitöltőre meg tesznek nagy ívben),viszont nem tervezem kétes eredetből megszerezni...
Viszont ha nem muszáj,játszani,stb.sem óhajtok érte ilyen kitudjamikornyersz játékokon. -
a178
tag
Ma is szép napra ébredtem.
Nyertem egy Dota 2-őt a Steamgiften. 
-
CarajoEsp
senior tag
És, hogy legyen ellenpélda, Cdprojekt, akiktol ma mar toltheto a Witcher 2 E. Edition. Igaz csak 17-tol lehet vele jatszani.
-
FefeeX
veterán
Nem is veszek soha többet Ubi játékot... A szervereik is szemétbe valók, mindig akkor nincs online mikor ráérnék játszani... És mint írtam, ez már a pofátlanság teteje, mikor játszhatatlanul kiadják a játékot, és még hónapokig szinte teljesen használhatatlan, a pénzt persze beszedték és eszük ágában sincs visszaadni...
Arról nem is beszélve, hogy a CE pár hiányzó darabja szintén 3 hónap után jött meg, külön kérésre, postán... -
-
FefeeX
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
és ezzel kapcsolatban kicsit off, de nagy kiadó nagy játéka - Heroes VI és UBI kiadás után lassan egy évvel is brutál bugos a játék még mindig. DE 3 hónappal a játék kiadása után is olyan bugok voltak benne, ami nem az eszi-nem eszi kategória, hanem a nem tudsz tovább menni típus.
Szóval ez szerintem nem csak tőke kérdése, hanem gyakran hozzáállásé is. (adjuk ki a ganét, úgyis megveszik) -
csaba951
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
De azért 10 perc játék után tudnál mondani 4 olyan dolgot, amit "érdekesen" valósítottak meg benne, vagy olyasmit amin még lehetne mit javítani!

-
cskamacska
addikt
válasz
üzenetére
Bugzási tűréshatár eléggé egyénfüggő, azok a wargamerek akik az eszi, nem eszi közül választhatnak, azok többnyire letornásszák az ingerküszöbüket, mást nagyon nem tehetnek.
Viszont ez nem jelenti azt hogy ideológiát kell gyártani ennek elfogadására, vagy nem igaz az, hogy a kevés emberrel dolgozó zugcsapatok amelyek niche szimulátorokat, és egyéb harcos-morcos dolgokat adnak ki(mivel a nagyobb kiadók/befektetők bottal sem turkálnak meg olyat ami nem mainstream), azok produktuma nem tipikusan az "épp hogy csak működik" szint körül van. 
Lehet szegény ARMAII-t, Red Orchestra 2-t, Battlefront cuccokat, ésatöbbit védeni, sokan meg is teszik(aztán megunják és hazamennek), de a homorú valóság az, hogy kevés emberrel kevés tőkével, kevés bugfixre marad idő és energia. Persze annyira nem vészes a dolog, support tipikusan van, és idővel egész játszatóvá válnak(ugye nagy neveknél simán előfordul hogy ha nem elég a bevétel akkor tojnak a patchelésre, pl Syndicate), de az biztos hogy nem vennék frissen kiadott harcos-morcos dolgot, kivéve, ha fórumokon arról áradoznak, hogy az kivételesen milyen stabil és bugmentes.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Nekem egyébként tetszett a Take On heli..

-
makoj
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszönöm!!
megnézem,hogy ott van.
-
makoj
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
de nincs ott a játék!!
köszönőm a választ!
-
makoj
tag
Sziasztok.
Van egy nagy problémám,megvettem a Just Cause 2-öt és telepitettem (A kódot beirtam) Ment is a játék minden,DE!! Újratettem a rendszert (Windows 7) És mikor telepiteni szeretném a játékot,(Mikor beirom a kódot újra). azt irja ki Hogy: Duplikált kód,a kulcs már használatban van!!!
Hogyan tudom mükődésre birní a játékot megint??
Köszönőm a segitséget!
-
JanR
addikt
Most már azért lassan reagálhatnának a steamesek. Megvenném az Alan Wake-t

Bár mondjuk ezek után, hogy csak így randomban feltörik az accom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elismerem, ezt benéztem.

Általában a Steam-es árképzés amúgy inkább a lehúzáshoz, mint a normális kereskedelemhez közelít szvsz...

Na meg a kiadótól is nagyon szép gesztus.

eami