- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás - Saira
-
lordjancso
senior tag
Hmm, érdekes...
Achievements Are Not Being Recorded
Achievements are not recorded while playing in Commentary Mode, Offline Mode or when sv_cheats is set to 1. If you would like to ensure that your achievements are tracked correctly, please do not play your game in any of these modes.
forrás -
danih
veterán
válasz
lordjancso #20991 üzenetére
Igen, sokat játszottam (és játszom most is) offline módban.
-
Nordic
Közösségépítő
Az miért van, hogy játszom a Darksiders-el, és hiába teljesítem az achikat nem kapom meg? Kicsit idegesítő...
-
danih
veterán
Nálam még mindig -75%-ön van a Deus Ex... nem szokott ilyen lenni.
-
FefeeX
veterán
Nekem meg jön a zavviról a DS3, de a kieg kellene, amit viszont nem tudok megvenni, mivel nincs még meg a játék
"A tranzakció sikertelen volt, mert olyan játékot próbáltál megvenni, melynek feltétele egy másik játék birtoklása, amivel jelenleg nem rendelkezel. Hárítsd el a hibát, és próbáld újra."
Ha ajándékba veszem meg, azt később oda tudom adni magamnak? -
Youri
veterán
Persze itt nem nyomtam a fizetés gombra
-
chatran
őstag
Ha jól tippelem, akkor holnapra vagy Just Cause vagy Kane & Lynch maradt. Ebből meg valószínűbb a JC, mert az a népszerűbb.
-
danih
veterán
válasz
Mukorka #20972 üzenetére
Van ilyen is, de pl. GTA esetében ez nem lenne igaz - az elveszik.
Egyébként te gondolom a Library-ről beszélsz (játéklista) - ott természetesen külön lesz. Én a tárgytárolóról beszéltem, tehát mondjuk a DS pack giftként megvásárlásával nem 4 objektum lesz a tárgytárolóban, hanem egy. -
-
danih
veterán
válasz
tupacamaru #20959 üzenetére
Nyáhhh elkéstél, már töröltem, de köszönöm
Na, DS nap, ma alszok
-
a178
tag
válasz
tupacamaru #20959 üzenetére
Az elejét is megmutathatod, ide csak becsületes emberek járnak.
-
-
danih
veterán
Van egy bankkártya, amit a Steam elmentett, és alapbeállításként azt hozza be mindig. Rohadtul idegesít - ki tudom valahogy törölni?
-
danih
veterán
Most néztem hogy hol az új akció, mire leesett, hogy ma mi állítottunk órát...
Na mi a tipp mára? Enyém: Just Cause franchise. -
Pangelus
tag
Csak egy kép
[link]
-
BandiHUN
veterán
Van 3db Nuclear Dawn guest passom,aki próbálná...3nap,fullos funkcionalitás,gondolom vásárlás után az eredmény is marad folytatható,ennyiből jobb,mint a demó.Megvan,fillérekért volt,de megmondom őszintén,csak letöltve van,nem próbáltam még a gémet
-
gtamate2
veterán
Mostanában nem akar elindulni a steamem a következő hiba miatt:
Steam.exe (main exception(: CMultiFieldBlob(pSerialized): Bad field - extends past end of blob.És csak az OK-ra tudok kattintani, mit kellene tennem? Valakinek volt már hasonló? :S
-
Rabbitf_24
addikt
Megvettem a Deus Ex-et DLC-kel. Elsőre nem tetszett a képek alapján, de gondoltam ennyiért megérni, még ha nem tetszik akkor is. (75% off) Hát keményen beleszerettem. Nekem a régi splinter cell hangulatot hozza. Imádok lopakodni. Szóval aki még habozik, annak üzenem, hogy ne remegjen a keze....
-
Red Faction: Armageddon™ - £3.74 (Steam-es)
Jó játék, megéri!
-
csaba951
veterán
válasz
NorDezs #20936 üzenetére
Augmented Edition
Exclusive 40-page Artbook - Showcasing the concepts behind the world of 2027. Discover the origins of the design, the characters and the weapons of Deus Ex: Human Revolution
44-minute making-of chronicling the trials and tribulations of the Eidos-Montreal team
Motion comic based on the first issue of the DC Comics adaptation
Game soundtrack composed by Michael McCann
E3 Trailer and animated storyboardA játékban nem kapsz előnyöket a pénzedért. Az Augmented Edition kifejezetten a rajongóknak készült. Ha "csak" játszani akarsz akkor az alap verzió is tökéletesen elég - 7,49 USD-ért.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
törölt tag
Segitene ebben valaki?
-
chatran
őstag
Vátható, hogy lesz Kane & Lynch akció a következő napokban? Az első rész még hiányzik a listámról.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
csaba951 #20923 üzenetére
20% az 20% egymilliobol is, szaz forintbol is. Nagyon sok embert az valaszt el attol hogy rendesen kijojjon a penzebol, hogy ezt a 10-20%-ot megrakaritja.
Nekem ezert jut mindenre amit akarok, mert altalanosan megtakaritom ezt a 10-20%-ot mindenen, ami eves szinten szazezres nagysagrend.
Mas meg azt mondja 500 Ft-ra hogy bagatell, es ho vegen sir hogy ures a kassza a csekkek meg csusznak. Nezz korul nyugat europaban. Az angolok meg foleg a nemetek a sajat @#%&ukat megennek 4 euroert, meg is latszik rajtuk. Ott egy filler nem megy feleslegesbe.
-
Dreakkar
csendes tag
Aw crud....hát akkor megoldom valahogy
,mindenesetre köszönöm a gyors választ
-
csaba951
veterán
válasz
Dreakkar #20922 üzenetére
Sajnos mások szerint sehogy!
-
csaba951
veterán
válasz
DeFranco #20921 üzenetére
Közben megint beakciózta az Amazon USA!
Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition [Download] -75%; 9,99 USD
Azért csak van különbség a között hogy 3000 Ft-nak vesszük a 20%-át vagy 1000000 Ft-nak. Százalékosan ugyanaz, mégsem fognak a 800000 Ft-os akciós termékért tömegek rohanni a boltba. Egyszerűen azért mert ez viszonylag kevés ember engedheti meg magának. Szóval szerintem nem olyan sokat számít az a pénz, kb 1 doboz cigaretta ára. Ennyire meg ne legyen már valaki smucig!
-
Dreakkar
csendes tag
Üdvözletem emberek!
Lenne nékem egy kérdésem.Ha jól emlékszem úgy 1-1,5 éve megvettem a King Arthur nevű gammát,és hatalmas örömömben szaladtam haza vele,be az olvasóba,Steam tölti,és röpke 3 óra után elindult végre,és ekkor majdnem kihajítottam az ablakon,amikor meghallottam a magyar szinkront,és megláttam a magyar szövegetUgyanis engem az ilyen nagyon,de nagyon zavar.Kérdésem az lenne,hogy át tudom-e valahogy állítani a nyelvet a játékban angolra? (Bár megjegyzem hogy a játék dobozán írja,hogy magyar nyelven,tehát fel vagyok készülve a legrosszabbra,de azért még reménykedek
)
-
csaba951
veterán
válasz
Crytek #20915 üzenetére
Csakhogy világosan lássuk, hogy mennyi is volt az a sokkal olcsóbb...
Február végén volt az Amazon USA-n egy Deus Ex: HR akció. Akkor az Augmented Edition 13,59 USD volt (ez ma kb. 3079 Ft). Ugyanez most Steamen 12,49 € (ez ma kb. 3754 Ft).
Szóval igen, volt már olcsóbb is, de nem túl sokkal. És ilyen akció nincs minden nap. Szóval akinek még nincs meg, és szereti az akció/RPG játékokat, annak mindenképpen javaslom megvételre! Jó játék!
Macbook Air-ben nem tudsz SSD-t cserélni házilag? Vagy a garancia miatt nem is akarsz ezzel foglalkozni?
-
FefeeX
veterán
Igen, sajna Macbook Air esetén +64 gigáért majd 60at fizetsz pluszba, és ez nem feltétlen éri meg... Tehát kicsi. Alap esetben ezért tenném pendrive-ra az egészet, vettem 2db Cruzer Fit 16 gigát, a tárhelyem így 7ezerért másfélszerese lett...
Most gondoltam valamit át kell tennem rá, de egyelőre nem jöttem még rá, mi legyen az, ezért gondoltam, legyen a Steam, a Civ5 meg a Trine talán nem futna olyan problémásan pendrive-ról sem... -
SityiSXT
őstag
Napi: Fallout Collection -66%
Ez a Fallout 1 + 2 + Tactics csomag -
Mukorka
addikt
Ok, Írj majd Danih steamen.
-
SityiSXT
őstag
A mai Square Enix menü: Deus Ex minden mennyiségben
-
Mukorka
addikt
Nem akar valaki Nexuiz packba beszállni/összeállni ?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest