Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
-
horvathd
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ehhez még korán van.
-
Źşë'
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
jóvan ám!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Bezárja kapuit a BlueGift
-
Nordic
Közösségépítő
Kétszer van meg a Darksiders, vagy csak visszhangzol?
.Én most unalmamba elővettem a Mirror's Edge-t. Tetszik, főként, hogy alapból magyarul játszható, buherálás nélkül. Bár egy két ugrálós résznél a hajamat tépem(ami megint csak nehéz, mert tegnap csaptam le 0,5-ös géppel
). -
-
Empire: Total War - 2.49 GBP (Steam-es)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lordjancso
üzenetére
Nekem nem tetszett annyira a demo, pedig vártam... azt próbáld ki, ha bejön, akkor vedd meg.
-
Źşë'
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
ez faja, erre vártam, gyönyörű grafika, jó játékmenet, csak a skillshotok idegesítenek néha ha nem sikerül megcsinálni egyet
-
m4rk_
aktív tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha gondolkozol rajta, szerintem 5 eurót megér. Én csak boxon próbáltam a singleplayert, az nem volt rossz, habár semmi extra. A multit ahogy láttam only coop, és inkább haverokkal lehet jó, de viccesnek néz ki.

-
válasz
lordjancso
üzenetére
Igen, szerintem a tavalyi év FPS-e. De megossza az embereket, van akinek nem tetszik. Próbáld ki a demóját.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Alapmű. Megvenném, de Originen má megvan és kitoltam már 2x.

A Painkilleres srácok hozták össze, szóval story 0, de pörög ezerrel.
-
lordjancso
senior tag
Steam napi ajánlat: Bulletstorm 5 euróért.
Valaki mesélne róla? -
arfer
senior tag
Meg tudja mondani valaki, mi lett az steam inventory-val? Máshogy néz ki, és minden cuccom eltűnt
! -
törölt tag
válasz
polonic
üzenetére
Lehet azért nem indul elsőre, mert a Service el is van indítva. Az normálisan csak akkor kell, hogy elinduljon, amikor a Steam-et indítod. Ha futva találja a service-t, akkor gondolom első nekifutásra leállítja. Másodjára pedig el tud indulni rendesen. Kérdés, hogy ha manual-on van, akkor miért indul el a Steam nélkül.
-
harlyngton
tag
Köszöntem

-
polonic
félisten
válasz
üzenetére
Nem, nem fut semmi. Mert ugye nincs automatikus indítás.
Akkor indulna az is, amikor el akarom indítani a steamet. Aztán ott beragad a bejelentkezésnél, ekkor kilövöm a sima steam.exe-t, nem a service-t, de ezzel együtt a service is leáll.
Aztán második indításra minden flottul megy. Elindul normálisan, gyorsan.
-
BioNiCMaN
addikt
Ebből kapott már valaki?
-
polonic
félisten
válasz
harlyngton
üzenetére
Hagyd meg a steamapps mappát és a steam.exe-t a könyvtárában, a többit mindent törölj ki. Ezután indítsd újra az alkalmazást és a játékot. Hátha jó lesz.
-
danih
veterán
válasz
harlyngton
üzenetére
Cache check!
-
harlyngton
tag
Üdv
Miért kapom azt a választ, hogy a játék nem elérhető próbáljam későbbi időpontban. De már két hete?
-
-
bijesz
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
szólj ha kevés nekem van pár erre a célra
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére
Az van hogy ugyan egyetértek veled , mégsem kötelezhetek senkit az ajándékozásra.
Az tény hogy az utóbbi 2 hétben 80%-al csökkent az adakozási kedv. Amig birom játékkal , megy a móka , aztán bezár a bazár. -
cskamacska
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Más lenne a helyzet, ha minden felhasználónak havonta legalább egy 10€ feletti frissen vásárolt, nem IGN Prime-os, nem bundlis játékot ki kellene sorsolnia.
Igaz, így már nem lenne olyan jó biznisz, mint most ingyen várni a sült galambra. 
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolások
Critical Mass -
törölt tag
Szevasztok!
Lenne egy olyan problemam, hogy az utasitasokat kovetve, szerettem volna telepiteni egy steam skin-t, de amikor a setting-interface-skin-t lenyitom, akkor csak a default skin lehetoseget dobja fel.
-
maross
nagyúr
Megtort a nyeretlenseg lendulete, behuztam egy zombie drivert
.Giveaways Entered 300
Gifts Won 1 -
csaba951
veterán
Az Origin az Origin Games* mappába telepíti a játékokat, és ugyanúgy nem tudod eladni a megunt játékaidat.

*Legalábbis az újabbakat, amiknél nincs setup.exe. A régebbi játékoknál lehet, hogy a letöltés után még installálni is kell őket. Na, ekkor lehet, hogy te is meg tudod adni. Viszont a jövőben ez nem így lesz.
-
C64
őstag
Sziasztok. Lenne két kérdésem. Az egyik, hogy hol tudom beállítani, hogy alapértelmezésben hova töltse le a játékokat, illetve hova telepatse majd. A másik pedig, hogy egy aktivált játékot át lehet-e vinni egy másik account-hoz?
köszi

-
Amantius
senior tag
Nem Húsvétkor volt a krumplis akció tavaly?
-
csaba951
veterán
-
KRi2
aktív tag
Nememlékszem pontosan, szokott lenni húsvét körül ilyen nagyobb steam-es leárazási akció? Vagy mikor lesz a legközelebbi? Remélem nem a SummerCamp-os...
-
chungee
addikt
Milyen sok jó akaró emberek vannak itt

-
Roemedic
csendes tag
Hány nap múlva kaptad vissza?
UI: próbáljuk meg már 3x

-
SityiSXT
őstag
Napi: Droplitz -50%
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow
üzenetére
-
Roemedic
csendes tag
Kedves Steam!
Szerdán feltörték az Email címemet és segítségével a Steam fiókomat is. Megváltoztatták az emailt illetve a jelszavamat!
A STEAM GUARD védte a fiókomat de mivel az Emailomet feltörték így betudták írni a kódot amit akkor kap az ember ha új gépről jelentkeznek be!
Kérem járjanak el az ügyben!
Ez valaki lefordítaná?

-
Roemedic
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég ellopták az accountomat és szeretném visszaszerezni!
Úgy történt, hogy feltörték az email címemet és ennek segítségével a steam accountomat is fel tudták!:S Megváltoztatták az emailt és a jelszavamat!
Írtam a supportnak ezzel a TICKET megoldással. Írtam egy angol szöveget ami google fordító segítségével csináltam(német-franciát tanulok) Illetve a BLACK OPS kódjáról egy képet!
Ezt ma hajtottam végre szerintetek jól csináltam? Illetve ha hibáztam meg mondanátok mit javítsak ki, illetve egy jó angol szöveget kaphatok

Előre is köszönöm a segítőkész társaknak!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Ruti fórumtársunknak hála elindult a BlueGift statisztikai oldala.

Új sorsolás :
Zombie Shooter 2
Magicka -
VGYke
addikt
válasz
Amantius
üzenetére
Youri, Amantius köszönöm! Igazából, első körben nem jöttem rá hogy a steamnek elég a Activation Code, illetve hová kell beírni. Én
azt hittem ha letöltöm és valamit elindítok, valahogy csak felismeri a steam.
Így már egyszerű: Steam/Játékok/Termék aktíválása a steamen.... és felesleges volt a letöltés. Néha a leg egyszerűbb dolgokat is túlkombinálja az ember
Egyébként ollie hálás köszönet, így tanultam meg hogy lehet "olcsóság" a steamen kívül is. -
polonic
félisten
Az miért van, hogy a steam első indításnál nem akar elindulni, a csatlakozás a fiókhoz résznél áll? Aztán feladatkezelőből kilőve a folyamatot, újraindítva egyből bejelentkezik és elindul.
-
FefeeX
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
Heroes VI-hoz FB-on jövő hétre írták ki az 1.3 patchet, ami elvileg bugmentesít... Várjuk nagyon, mert eddig csak sz@rral gurigáztunk...
A PC ipar hanyatlik-hoz meg annyit, hogy a fogyasztói társadalom a válság miatt azért visszavett. Némely területen nagyon látszik, máshol kevésbé. De ez nem a PC ipar, egyszerűen kevesebb értelmetlen dolgot vesznek az emberek (még mindig rengeteget)
Trine2-t meg most én is bezsákolom

-
zseko
veterán
A kedves
Steamtől kaptam két ilyen egyforma kupont:50%-KAL OLCSÓBB Assassin's Creed Revelations
50% kedvezmény a(z) Assassin's Creed Revelations játékra.
(Érvényes 2012. március 21. és 2012. április 1. között)29-én küldték..

Még az első két részt sem játszottam ki, meg 25€-ért meg se venném. Kapott más is ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

!

cd kulcs formában 3x5 kötőjelekkel elválasztott karakter

Igaz, így már nem lenne olyan jó biznisz, mint most ingyen várni a sült galambra.

Ráadásul kétszer. A vissza-tulajdonítási dátum lett a jelszavam. Nem felejtem el azt a napot

eami