Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Nexuiz beta giveaway, még 3835 key volt amikor en kertem. Beregelsz es utana a fenti oldalon nyomsz egy get key gombot.

-
csaba951
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Nincs benne semmi korlátozás, de természetesen egy DLC-t sem tartalmazz. Ez "csak" az alapjáték.
Ha nem sürgős akkor a helyedben én inkább kivárnám amíg lesz akcióban a Sid Meier's Civilization® V - Game of the Year Edition. Ez tartalmazza a DLC-k többségét is. Akcióban olyan 15 € körül várható majd az ára, várhatóan még idén.
-
Źşë'
addikt
nem gondolnám h valakinek is ez megfordulna a fejében, (csak egy 5let) esetleg meg lehetne beszélni egy modival h gondoskodjon a PH felületén szervezett sorsolás szabályosságáról, (Bluerainbow figyeli, és aki megszegi a szabályokat az pl. ph warnban részesüljön). Talán ez lenne a legtisztább!
-
ProEvoFan
nagyúr
A pofámról sülne le a bőr, ha megtenném. Nem ferr a többiekkel szemben, hogy rontom az esélyeiket.
Így van.Több játék volt már a sorsoltak közt, ami nekem is kellett volna, de meghagytam másnak az esélyt, mert október óta szinte csak a BF3al játszok.Na meg jön a Diablo 3.....(#21977) Bluerainbow

-
FefeeX
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
ez a teljes, de csak rövid ideig tart, szóval ha kell, vedd meg
Steames, én szintén innen vettem egy hónapja, ugyanennyiért (utána egy héttel a steamen is ennyi volt egy napig, plusz a GOTY verzió meg 9,99...) -
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem a cserésre gondoltam, hanem aki eladja.
Pl. egyik nap apróban kínálta eladásra, másnap meg már jelentkezik a sorsolásra. Én erre a típusra gondolok.
Én pl. szívesen eljátszogatnék a nemrég kisorsolt Supreme Commanderrel, de jelentkezni a sorsolásra? A pofámról sülne le a bőr, ha megtenném. Nem ferr a többiekkel szemben, hogy rontom az esélyeiket. -
Bluerainbow
Közösségépítő
Ezen még gondolkodom,hogy lehet ugy megoldani hogy ne legyen belőle sértődés. PL én is szoktam cserélni. Ha te sorsolnál,akkor én sem vehetnék részt rajta hisz a steam profilomon van jópár megjegyzés , hogy good trader meg hasonlók.Ezt valahogy ugy lehetne szürni ha a közösség hozzászólna ha csalót lát jelentkezni (olyat akit megelőz a hirneve)
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Javaslom egészítsd ki a steames sorsolások szabályait azzal a kitétellel, hogy akiről köztudott, hogy trader (adja-veszi a játékokat, akár itt az aprón), az ne vehessen részt a sorsoláson. Milyen már, ha a közösség felajánl valamit a közösségnek, aztán egy trader alááll és elviszi... Ráadásul lehet be sem regeli magának, hanem elcseréli. Tudom, ezt ellenőrzöd, de akkor is - mit csinálsz ugye, ha mégsem regeli be - kérsz egy feketepontot?

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Lesznek Desurás sorsolások is? Abban van malacom, mivel ott nevezhetek
Amúgy miként zajlik egy többkulcsos sorsolás? Ugyanúgy véletlenszám-generálással vagy másképp? Mert a többkulcsos sorsolásoknál nem látni shotokat az eredményekről. -
sith7
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az komoly ....

Kár, hogy csak 8 játékom van
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nemsokara meglesz a 10 fizetos game, aztan megnyerek mindent. :]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Serpiko
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Mi az? Asszem Serpiko feltöri Bluerainbow gépét.

-
m4rk_
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Várjuk, várjuk!

-
Alien83
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Alan Wake?

-
ruti
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow
üzenetére
ez tényleg egy shockoló összeállítás, összes jelentkezőszámban 300 fölé tippelem

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Fractal: Make Blooms Not War
-
törölt tag
Már nálam is ok

-
Źşë'
addikt
nálam meg csak félig meddig
a friend list k.o. 
-
Nordic
Közösségépítő
Érdekes, nálam megy a steam, meg a honlap is...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
chungee
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönjük!

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
törölt tag
Köszi, srácok

-
KubanitoS
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Behaltak a Steam szerverek.
-
7
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy a DLC-k nincsenek benne a 7,5 EUR-ban

-
7
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Teljes
-
psycroptic
őstag
CIVILIZATION V ~ 7,49 EUR ez a teljes játék vagy csak valami kiegészítő?
-
NFL#13
tag
Pontosan mikorra várható egy nagyobb leárazás a steam-en? Mert lenne egy-két olyan játék, amit szívesen magamévá tudnék...

-
r3dsnake
nagyúr
Azt hallottam, hogy vannak olyan játékok, amiket csak X-szer lehet újratelepíteni. Erről esetleg van pontos lista, hogy mik azok a játékok, hányszor lehet még, és esetleg nekem mennyiszer lehet még?
Köszi!
-
Agyzuzo
addikt
Valami szaki gyorsan segítsen ki: megvenném a Gothic pakkot, de megvan belőle a 4 és a kiegje már. Azt bebukom, vagy el tudom giftelni utána?
-
FefeeX
veterán
válasz
Chiller
üzenetére
Ezzel abszolút nem értek egyet. A játék önmagában nagyon jó lett, óriási ötletekkel, és a várakat sem "kivették", egyszerűen nem csináltak 3D látványtervet hozzá.
A játék jó, az 1.3-as patch-el pedig elméletileg már ajánlható is lesz. Inkább a DRM-jével, és a szerverekkel van a probléma, amik mostanság szintén alábbhagytak.
A 4ről is sokan ezt írták, aztán érdekesmód a másik tábor, akik mint kiderült nincsenek is sokkal kevesebben, pont az ellenkezőjét állítják. Érdemes elolvasni más Heroes játékosok véleményét is.De szerintem majd' egy évvel a kiadás után majdnem teljes áron (mert ugye 8900 volt vagy még kevesebb mikor kiadták) megvenni nem érdemes, hamarosan lejjebb is kell árazzák...
VGYke: azért ez meg a Settlers egész más... Ott a szolgákat küldözgeted, meg építgetsz, ez meg inkább harc és hódítás alapú. Disciples hasonló, Kings Bounty... más nem is jut eszembe. Körökre osztott stratégia. Vannak lovasaid, gyűjtöd a sereget, aztán hódítasz. A Civilization kb a Settlers meg a Heroes között van játékmód szempontjából

-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem igazából idevágó a kérdés, de csak beppróbálkozom. Most a Might & Magic: Heroes VI. 24,99 (50%). Soha nem játszottam a Heroes sorozattal, nem ismerem. Az ismertetőt végignézve olyan lehet mint régi nagy kedvencem a Settlers I-II stb.,? Persze gugliztam, de azért aki játszott vele, véleményére többet adok! Szóval megéri 50%-on azt kb. 7500Ft-ot?
-
$p@rr0w
őstag
VAlakinek van kedve Trapped Deadezni ma este?
-
Serpiko
addikt
válasz
Debilon
üzenetére
Napi ajánlat: Gothic Complete Pack
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
szakacsd
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen, hogy a Steam euró árfolyamát hogy látom? és kb hogy tudom kiszámolni hogy a 8 EUR játék mennyibe fog kerülni?
a másik: OTP Junior MasterCard kártyával tudok vásárolni?
előre is köszi,
Dani
-
sith7
félisten
Ja, akkor sorry ...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...... 

)

Amúgy miként zajlik egy többkulcsos sorsolás? Ugyanúgy véletlenszám-generálással vagy másképp? Mert a többkulcsos sorsolásoknál nem látni shotokat az eredményekről.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami