Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorDezs
senior tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Én meg betársulnék egy 4 packba, ha összejönne annyi ember

-
szerintetek milyen ez a Just Cause 2? poén a játék? vagy nem érdemes megvenni..
-
csaba951
veterán
Szerintem vasárnap lesz a nagy AC nap. De nem fogok örülni a -50%-os; 20 €-os Revelationsnek, meg a 25 €-os Revelations - Gold Editionnak. Ez nekem még túl drága. Mondjuk a Gold valamiért horror áron kapható csak a magyar boltokban, annál nem is akkora ez az ár.
Nem Steames kiadások ennek az akciós árnak is max. a felébe kerülnek.
-
Serpiko
addikt
Napi cucc: Delve Deeper
Na meg egy kis UBI -50%
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Üdv!
Bátyám megvette a duo pack-os portal 2-őt. Le lett mente a játék backuppal.
Ahhoz, hogy én is tudjak vele játszani, előszőr neki kell meghívót küldeni az acc-omra, majd backup visszaállítás, vagy lehet egyből backup, majd meghívás? Csak azért, hogy ne kelljen letöltenem, mert tanyanettel vagyok.
-
pethYeti
addikt
Azt el lehet érni hogy a Steam 2* legyen fent a gépen? Úgy akarnám hogy lenne egyszer a külső hddmen amin sok játék le van töltve, és lenne egy ssd-n amint meg csak a kliens és mondjuk a fm2012 van. Esetleg ha csak simán átmásolom a kliens a másik helyre akkor működhet?
-
chungee
addikt
Miért szabályozták le a steamgift-en a gyűjthető pontok számát 300-ra
Mekkora unfair már, amikor 280 pontom volt és kiléptem 40 p-os giftről. Akkor 320 p helyett 300 p-om lett
20 p-ot buktam 
-
VGYke
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Azért ezek valamelyikével egy próbát lehet hogy megér. Én is megvettem, de még nem próbáltam a magyarítást...
-
Winner_hun
félisten
Jééé, egy program ami kihasználja a proci mind a 4 magját. Játékról csináltam biztonsági mentés hogy másik gépen ne kelljen azt letölteni.
-
salieven
aktív tag
Serious Sam 3: BFE -75% van rá

-
danih
veterán
Remélem lesz AC nap és Heroes nap... PoP napot nem akarok (de biztos az is lesz)....
Conviction kár hogy nem része a Tom Clancy napnak... -
danih
veterán
Van még Dio3 gesztpassza valakinek?

-
Serpiko
addikt
UBI WEEK [link]
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Take On Helicopters
-
danih
veterán
Nevermind, fail...

-
Saints Row: The Third - 14.98 EUR (Steam-es)
Most kivételesen drágább USD-ben és GBP-ben is.
Saints Row 2 - 2.09 GBP (Steam-es)
Ez meg GBP-ben a legolcsóbb
-
Źşë'
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
különben ezt sajnáltam benne a legjobban mert szeretem az ilyen stílusú játékokat, ha komolyabb lett volna a megvalósítás és nem autókról autóra kell ugrálni akkor nagyon bejött volna, a környezet eléggé csalogató, szeretem a hasonló megvalósításokat
a terület nagysága akkor Fuel-ra hasonló?!
mész mész de nem látod a limitet 
Alan Wake is lehetett volna sandbox, szabadon bejárható tereppel, én szívesen "elpiknikeztem volna a napsütésben" vagy "kirándultam" volna, mert szám tátva maradt a fény és árnyék hatásoktól! -
sagem
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Válasz akrt lenni Danih -nak, csak lemaradt..

"Másik: Game of Thrones. Ez mennyire lesz RPG, nem tudja valaki? A videók alapján kb. annyira RPG mint a Diablo 3..."
Ezt kérdezte, erre ment a válasz
GoT = Game of Thrones. Steames, hamarosan megjelenik, jelenleg előrendelhető. -
sagem
addikt
GoT: RPG-nek ígérik (hazudják), de inkább akciójáték néz ki belőle, meglátjuk. Mondjuk én sok jóra nem számítók a készítőktől, a stratégiás próbálkozásuk is könnyen felejthető lett a témában..maximum B kategóriás játék néz ki (közel A-s áron)..kár, hogy nem egy "komolyabb" stúdióhoz kerültek a GoT jogai

-
KubanitoS
veterán
Viszont olyan szép a grafikája, hogy az ember szája tátva marad. Valami hihetetlen nagy benne a szabadságérzet. A távolban látszódó elmosódott helyszínek nem statikus hátterek, hanem a játékban megtalálható és teljesen körbejárható helyek. Van itt a nyüzsgő várostól kezdve a havas hegycsúcsokon át a sivatagi pusztaságig minden. A legkülönfélébb járművekkel lehet felfedezőútra indulni kezdve a limuzintól, a hőlégballonig.
Szerintem valami hihetetlenül fílinges játék és ennyi pénzért ajándék.A fizika valóban csapnivaló, viszont ez a játék nem a realitásról szól, hanem a kikapcsolódásról. Azt is elismerem, hogy az újdonság varázsának elmúlásával a játék unalmassá válhat, de az első pár óra feledhetetlen élményt nyújt.
-
-
Źşë'
addikt
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Olyasmi, mint a GTA4, csak nagyobb hangsúly van az akción. Elég jó lett szerintem.
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Szerintem jó játék. Mászkálni lehet egy baromi nagy szigeten és azt csinálsz amit akarsz.
Kocsi, motor, monster, repülő, nyil is van a kezeden. Aztán van story küldetés is. Hasonló min Far cry 2 -
tupacamaru
veterán
Just Cause 2 2,49 font.
Just Cause 2: Complete Edition 5 font.
Lara Croft and the Guardian of Light 2,49 font.
Supreme Commander 2 2,49 font.
Gamersgate-en, mind Steames és még kb 10 óra hosszáig. Ez a Just Cause 2 milyen játék?? -
BandiHUN
veterán
Az én gépemen futott,mint az olajozott villám maxon...ilyen gond nem volt.Hanem mondom,hogy vagy elmentem egy magaslatra tájban gyönyörködni,vagy nekilódultam,és már csak a záró eredményből tudtam meg,hány kill lett

Kikapcsolós aggyal lehet tolni,de nem marad csak az adrenalin és a killek a listán,vagy élvezed,de esel-kelsz csak...mezei játékosnak játszhatatlan. -
danih
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hmm márpedig nekem az FPS az pont ez, az "Unrealos pörgés"! Rövid, de gyors meccsek. Rohanás, reflexek (ezért sem fekszik annyira pl. a BF3 ahol fél órát kell nindzsulni csak hogy eljuss valahova). Nem vettem részt a bétában, de amint pl. megláttam a mutator listát, rögtön az UT-ra gondoltam, mint annak egyfajta szellemi utódja. Ezért is volt várós, de két dolog nagyon lelomboz, és erről a steam fórumon sokan írnak:
1. Senki sem játszik (csak most jelent meg tegnap a dedicated szerver támogatás, a játékosok ettől várják a megváltást)
2. Borzasztó optimalizálatlan (low/high között minimális FPS különbség, erőgépek tulajai sírnak) - mondjuk érthető is, Cryengine 3, és még hol van az első "nagy" CE3 játék... -
BandiHUN
veterán
Én nem ajánlom,ha nem szeretted a régi Unrealos pörgést...én résztvettem a bétában,de irtóra fura gém,állati reflexek kellenek,lősz,mint a hülye,turbó sebesség,ugratók,teleportok,színesség,mostani FPS tudással senkit le nem lősz....
Rohanni kell,100%-osan ismerni a mapot,helyeket,és reflexből lőni.Ha megállsz,lelőnek,ha céloznál,halott vagy.
De aki egy mai grafikájú ilyen gémet keres,bejöhet.Más kérdés,mennyi partner akad,kevesen bétáztunk...
Ingyen remek lenne,de félő,hogy akkoris csak a HC rajongókat mozgatná meg.Egyébként még hátrány,hogy a béta volt vagy 1 hónapos,akit érdekelt,az szerintem kijátszotta magát...pl.én is.Bár énnekem annyira nem fekszik ez már,inkább szeretem a taktikás lövöldét.
-
danih
veterán
Skacok valaki tolja a Nexuiz-t? Eltökéltem, hogy megveszem, ha benne van a napi top100-ban. Nincsen

Bukta? PS: azMásik: Game of Thrones. Ez mennyire lesz RPG, nem tudja valaki? A videók alapján kb. annyira RPG mint a Diablo 3...
-
BigBlue69
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Új Sorsolás
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
SZerintem is már sokaknak megvannak az indie kulcsok, meg mostanság látom többször desura kulcs is megy, ami meg eleve már nem annyi embert érdekel.
Meg aztán az, hogy talán mégsem kellett volna szétszedni az indie bundle kulcsokat
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem baj az, azt is lehet nagyon szeretni. Aki meg lenézi, az nem kap

-
tupacamaru
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Én csak Half Life: Episode One-ra jelentkezek.

-
BigBlue69
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nekem is legtöbb megvan a mostaniakból!

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Részemről erős önmegtartóztatást tanúsítok, arra jelentkezek, ami tényleg érdekel. Illetve a legtöbb felajánlás elég apró játék* és/vagy többször volt már, ez is lehet az oka.
*az hogy apró játék, az egyáltalán nem baj, ki a kicsit nem becsüli, a nagyot sem érdemli, de nekem ezek stílusra sem annyira fekszenek. TBS, RTS, MMO, Tower defense, shoot'em up nálam pl. alapból kizárva, az indie játékok pedig nagyrészt ilyenek.
Nem baj ez, jó lesz ez, csak ez most ez egy ilyen uborkaszezon féle. Ettől még nagyon nagyra tartom, és tartjuk, nagyon szép dolgot hoztál össze, személy szerint nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön a dolog. _)
-
Serpiko
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nekem is az álláspontom az amit (#23138) albert8 írt ebben a hsz-ben. Akinek kell csak az jelentkezzen így ferr.
Ja meg a közzösség sem olyan túl nagy ezt se feledjük el. -
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nekem az utóbbi 4 nap sorsolásaiból minden megvan, illetve, amivel nem játszanék arra nem jelentkezem, de mindennap nézem, mik az újak
-
albert8
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nekem nincs meg, de mivel nem az a játék amellyel igazán játszanék, igy adok lehetőséget másnak.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem tudom mi történik , de egyre kevesebben jelentkeztek sorsolásra , annyira rosszak a mostani nyeremények , vagy már megvan mindenkinek ?
Lassan nem lesz kinek sorsolni.

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: CID the Dummy
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
DeFranco
nagyúr
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
Rusher
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nálam sem megy....hiába megyek rá, hogy belépés kiírja, hogy be vagyok jelentkezve, de az oldalon meg azt írja, hogy nem...

-
csaba951
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az oldal jól működik. A legközelebbi sorsolás kb. 17:34-kor jár le, egy Torchlight lesz. Már 1233 jelentkező van.

-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Ti be tudtok lépni a Steamgifts oldalára? Nekem nem akar sikerülni és mér igencsak idegesít na.
(
) -
edgR
őstag
-
Pangelus
tag
Tényleg régebben nem volt szó egy PvZ2-ről arról nem tud valaki valamit?
-
psycroptic
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Köszi Neked is a felvilágosítást!

(#23103) ollie: nem leszek rá vevő, ha tudod passzold el.
-
SenorGrande
senior tag
Érdekel cserébe egy Puzzle Chronicles?
-
cskamacska
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Mielőtt nekirugaszkodsz a Dear Esther bolti változatának, feltétlen próbáld ki a régebbi mod változatát előtte. Mert a pénzes produktum ez, hádéban, nagyobb/szebb kiadásban.
Steam fórumon egész kis szekta alakult a védelmezésére, valójában játékként csalódás és a teljes árat szvsz még véletlen sem éri meg. Az játék rész kimerül a fel gomb nyomkodásában, cserébe be lehet zsákutcálódni, és a helyszínek közötti lineáris barangolásnak nincs sok zinterakciója. Ilyen 2-3 eurós animációként viszont szerintem egész jó lenne, túl sok audiobook nincs fent a Steamen, a gombnyomkodás inkább csak hátrányára válik.
-
psycroptic
őstag
Köszi az infót srácok! Akkor tárgytalan a részemről. Az angolom sem túl acélos.

-
danih
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Nem is igazán játék, inkább egy vizuális novella. Nagyon jó angoltudás szükségeltetik hozzá - bár láttam itt egy fórumtárs csinált hozzá magyarítást (nem tudom, milyen minőségűt, mert szerintem komoly irodalmi stilisztikai ismereteket igényel a lefordítása)
-
válasz
psycroptic
üzenetére
Nem próbáltam, de ez gyakorlatilag egy interaktív film, szóval ne számíts akciódús játékra. Az sem árt, ha tudsz angolul, hogy értsed is a sztorit.
-
danih
veterán
Neked ilyenkor, amikor másodszor mész neki a fizetésnek nem írja ki, kb hogy "ok, látom, hogy megint meg akarod venni, de még nem jött meg a visszajelzés az előző vásárlásodról, tuti, hogy meg akarod venni ismét bla bla"?
Persze, kétszer egymás után meg lehet venni, valami miatt azt hittem, egy vásárlás alkalmával sikerült (néztem is volna, hogy no way
) -
Első után nem jött be a Steam visszaigazoló oldala fizetés után (timeout), és mivel vagy fél óráig email sem jött róla (sem a PayPal-tól, sem a Steam-től) úgy gondoltam, hogy nem volt sikeres a vásárlás. Majd még egyszer megpróbáltam, és egyszerre 2 email jött mindkét helyről. Mindez azért volt lehetséges, mert a tárgytárolóba vettem.
-
A Serious Sam HD: Second Encounter multi része ingyenes lett.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Szerintem meg nagyon jó játék!Magyar teszt.
-
Amantius
senior tag
-
Véletlenül 2x vettem meg a Dear Esther-t, ha valaki amúgy is megvenni, inkább szóljon és lerendezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

20 p-ot buktam

(

eami