Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz
csoli31
üzenetére
Jajjj... hát le kell darálni.

A Kinder tojást is pazarló módon kibontják az emberek, pedig ha egyből 5-10db-ot mozsárban össze törnének, kis tömör galacsinokat csinálnának belőle... kis panírozás... és ki kell sütni.
Tojást tegnap vettem 40Ft-ért... XXL-es és még a sárgája is sárga.

Hogy ne legyen teljesen off:
Van még olyasmi oldal mint a steamgifts?
Szóval hogy ingyen adnak játékot valami részvételért?
-
Wolverine
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Hmm, szerintem utoljára tavaly nyáron volt a tojás 30 forint

-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Jah, jol megugrottak..piacon 42-46 volt a tojas, sparban 42 volt a legolcsobb M-es. Inkabb jatekot kell venni
. -
SQX_Barto
addikt
Nálatok megy a Steam Backup? Vagy senki sem szokta használni?
Csinálok mentést és csak ilyen depotchashe szarok lesznek exe meg ico helyett
(Egyszer már kérdeztem, de nem igazán volt reakció rá...
) -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Olcsó a tojás a közértben.

-
Mr.Csizmás
titán
ma milyen akciók vannak ami jó? (melóból írok...)

-
vhunor
őstag
Tegnap hazaértem este fél 7 körül, és szomorúan láttam, hogy a Civ 5 már nem akciós
. Most már 18.00-kor vált a Steam? -
BalaNce87
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Miért fogadod el az inviteot, anélkül nemtud rádírni hogy nem igazoltál vissza, de ha mégis kapásból ignoret kell nyomni, engem is felakartak már venni többen tf2-es cuccaim miatt és egyszer kétszer elfogadtam mert közös group barátnak barátja, és rohadt sok idő az ilyet lerázni, aztán ha adsz neki valamit már többet akar.
-
a178
tag
Szép estét!
Most beszéltem egy barátommal, aki nyert egy Serious Sam Classic: Second Encounter-t a Steamgiften. Sajna rányomott a Received Gift? kérdésnél a Yesre, de a nyereményét még most sem kapta meg. Már 23 órája lezárult a sorsolás, és semmi hír a nyereményéről. Valami ötlet?
-
VGYke
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ilsyde, Mr.Csizmás, Bluerainbow, köszönöm!
Hát, ez az! Először jön az hogy kinyomtatod?- én xps-be szoktam és persze elmentem, utána jön az e-mail.
Mostanában a nyomtatásban és az e-mailben is ott van mitt vettél.
Ez az egyedüli beazonosítatlan vásárlásom, tehát csak xps-ként ("nyomtatod?") mentett visszaigazolási kódot ismerem, nincs ott mit vettem, nincs e-mail és dátum sem. Csak vettem valamit. Igazi kakuk tojás. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Minden Steames vásárlást mentek. De van egy régi vásárlásom, amit nem tudok beazonosítani mit vettem anno.
Csak annyi van meg hogy Visszaigazolási kód: 14x647y51z65q10w41r (persze a betűk helyén számok vannak). A biztonság kedvéért mentek minden egyes vásárlást a megfelelő játékhoz illesztve, de ez a "kód" lóg a levegőben.
Honnan tudom kideríteni, hogy a visszaigazolási kódhoz régebben milyen vásárlás tartozott? -
SityiSXT
őstag
Napi: inMomentum -50%
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás : The Ball
Sok sikert !
-
Rusher
őstag
válasz
cashback
üzenetére
Nekem a legdurvább azvolt egyszer, hogy egy Valve Administrator nevű seggfej írt, hogy az IP-m duplikálódott, tehát van még egy olyan IP cím a rendszerükben mint amin éppen Én vagyok és ez hibát okoz, adjam meg a belépési adataimat, hogy "fully controll your account and solve the problem..."
Először azt mondtam neki, hogy ha Valve Administrator akkor minek kell a belépési adataim, nem lát bele a rendszerbe? erre azt mondta, hogy ő csak egy admin és nincs hozzáférése...persze...idióta...aztán azzal fenyegetőzött, ha nem adom meg 24 órán belül akkor bannolják az accomat..höhh..mondom just do it....aztán addig erősködött, míg "beadtam a derekamat" és megadtam neki egy kamu nevet+jelszót....egyből offline azt próbálta is a mocsok...azt visszajött és elkezdte mondani, hogy írjam már le még egyszer a jelszót, mert szerinte nem helyesen írtam le...na akkor mondtam neki, hogy anyáddal szórakozzál hülye gyerek... -
Nordic
Közösségépítő
-
Sanctum Collection - 4 GBP (Steam-en kell regelni, kivéve a soundtrack-et)
-
SQX_Barto
addikt
Nektek jó mostanában a Backup funkció?
Mert nálam szar.
Menteném le a gameket erre nem csinál se exét se icot, csak ilyen depotcashe szarokat.
És nem lehet vele semmit kezdeni.
Rákerestem fórumba, láttam másnak is volt már ilyen gondja.
Még jó hogy multkor egy csomó mindent kiírtam DVD-re... -
Agyzuzo
addikt
Én is furcsállottam, de végülis azon a +1,5 eurón már nem múlt a dolog...
Ezt a két DLC-t eleve meg lehetett venni pack-ban, gondolom nem véletlen.
(Amúgy az hogy lehet, hogy miután megvettem magamnak, gondoltam megveszem hugimnak is és mikor újra betettem a DLC pack-ot a kosaramba nem jelezte ki, hogy meglenne, aktív volt a purchase for myself gomb is, ilyet nem szokott csinálni a Steam...) -
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Igen, csak ez a 2 DLC nincs benne a GOTY-ban:
Civilization V - Wonders of the Ancient World Scenario Pack
Civilization V - Civilization and Scenario Pack: KoreaAmúgy rejtély, hogy miért nem, mert tudtommal ezek is a GOTY megjelenése előtt jöttek ki. Persze tévedhetek. Egyébként most készül az első kiegészítő a CIV5-höz, amiben már lesz vallás, meg kém is.
mod: igen, másfél hónappal a GOTY megjelenése előtt jöttek ki
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
HS 2142
üzenetére
Eredetileg azt akartam, hogy újrakezdem a japán pályát, mert én naívan azt hittem, hogy ha külön újra végigjátszom azt, akkor a végén, egyből betölti a következőt. Erre a kocsog visszadobott a menübe. Szal a kampány valamiért használhatatlan lett. Most letöröltem, szerintem holnap újrarakom, de gyanús, hogy a mentésemmel van valami, és akkor se lesz jó.
-
Nordic
Közösségépítő
Valaki aki játszott már a Tomb Raider Legend-el az belefutott már olyan hibába, hogy a japán utáni pályát nem volt hajlandó betölteni? Nekem állandóan kilép a win-be, kiírja, hogy valami gebasz volt és ennyi. Semmi érdemleges infó. Ellenőriztettem már a játék fájljait, de semmi. Volt újraindítás(mind rendszert, mind a steamklienst), de továbbra se hajlandó továbbengedni. Ötlet?
-
Agyzuzo
addikt
Jaja, azt csináltam, Add all DLC to cart és remove-olgattam amire kiírta hogy már megvan, így 2 DLC maradt...
Rájöttem azért nem látom a DLC-ket, mert mikor rányomok a Properties-re a DLC fül nem fért már rá az előugró ablakra valami miatt, de ha külön a view downloadable content-re nyomok akkor előhozza.

-
Agyzuzo
addikt
Lehet láma kérdés, de megvettem a Civ5 GOTY-t és a Steam-ben semmi nem utal arra, hogy ez a GOTY... Properties-nél egy fia DLC-t nem látok... Most akkor mi van? Mert megvenném a hiányzó DLC-ket is hozzá, de így kicsit gyanús a dolog... Pedig tuti GOTY-t vettem, a számla meg is jött róla.

-
viktor82
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
1órával ezelőtt még működött
-
Kareszovics
addikt
Nektek PayPal műxik vásárláskor?
-
Crytek
nagyúr
Nos a 4-es Bioshock 2 pakra összjött a 4 ember!
bmatty,lordjancso,tuser + én!LOL ezt benéztem! Azt hittem ez is 7.ig megy. Most akartam megvenni.Mindegy akkor majd legközelebbi akcióban

-
BandiHUN
veterán
válasz
salieven
üzenetére
A Gotham City-nek 4 magos proci alatt neki se állj,tetű konzolport,elég szép,de olyan gépigénye van a vacak kódolás miatt,hogy hihetetlen.Tipikus játék,megintcsak a Rage-hez hasonlóan,ami a konzolok másfajta memóriaelérésének áldozatául esik,mert nem csináltak PC verziót,még az én processzorom SEM,ami BF3 alatt ad 50-60fps-t,nem képes ezt a konzolszökevényt 20fps-nél többel kiszolgálni mozgás közben.
Ha ezen túlvagy és van géped,amin megy,tetszeni fog,vicces is,stb...
Nem tudom,demó van-e belőle,ha van,próbáld ki,egyébként könnyen kopp lehet a vége. -
Crytek
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ahány dollár annyi pont.
-
salieven
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
szerintem ártól függnek ... lehet nem is te szabod ki a pontot hanem ár alapján a steamgifts adja neki ... pl a dota2 meg skyrim meg ilyen játékok .... 50p .... a cs:s, l4d2 azok 20 ... portal és társai 10 a humble packok 6 .... szóval nem tudom pontosan hogy hogyan mennek a pontok a játékokra de szerintem ár alapján

-
salieven
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
creaálsz 1 hirdetést ... pontot írsz hogy mennyiért adnád ... és szavaznak rá a megadott pontért ... teszem én fel 10 (a saját pontjaimból vonja le) és a steamgifts sorsolja ki a nyertest akinek utalnod kell a játékot valamilyen úton módon (trade vagy mail)
úgy tudom ennyi lenne csak 
-
Mr.Csizmás
titán
steamgiftről valaki plz felhomályosítana? van pár cuccom talonban.
-
BandiHUN
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Multira megnéztem,hát összviszz 4-5 ember kolbászolt összevissza,de mivel 6 ember alatt el se indul...privát lobbyt csináltam,úgy megy egyedül is,de nevetséges,egyszerű,mint a faék,úgy megy az ember,mint valami nyugdíjas,futás NINCS,se gránát,semmi,se felvehető fegyver,ilyenek,pár automata ágyút meg lehet hekkelni,de ennyi.Marad a szingli,nem most vettem,szerintem még ennyiért se,szóval elfér.
Gotham City Impostors és a Payday The Heist multija viszont elég jó,a Gotham legalább hangulatos és sokan is vannaki,a Payday meg elég jól visszaadja egy rablás,stb.hangulatát,ez utóbbi ugye eddig ahogy néztem,csak koop rablás,üldözés a gépi ellenfelek ellen.Remélem lesz valami mod vagy update,mekkora ötlet lenne bankot rabolni emberi ellenfelekkel
Mindenesetre megérte az árát mindkettő.A Gotham meg alapból jó,csak ne lenne nyavajás konzolport,eszi a procit irreálisan.
Portal2 valahogy nem vonz...főleg ilyen ügyességi játéknál nagyon hasonló partner kell,mert az se jó,ha bénázik a másik,vagy pont hogy már ismeri az egészet,és lelövi a "poénokat" -
SenorGrande
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A kettőhöz vannak dlc-k, GFWL-ben, van ingyenes és fizetős is. Kb. egy éve próbáltam a multit, nem játszották túl sokan, most nem tudom mi lehet a helyzet. Én igazából semmivel sem multizom, ezért nem is erőltettem. Bár a Portal 2 coopra egyszer rápróbálok, csak ugye az idő. . .
Szerk: Inkább off-ba teszem. . .
-
BandiHUN
veterán
Én meg már megvettem rég,és most jöttem rá

Szóval install...
Egyébként fura,hogy ezekhez nem adtak ki dlc-ket...valaki próbálta már a 2-t multiban? -
AxBattler
félisten
Én nem sz@roztam, behúztam mindkét Bioshock-ot. Tíz ojró-ért bőven megéri...

-
polonic
félisten
-
Crytek
nagyúr
Bioshock 2 4-es pakkra még kéne 1 ember!
Akik eddig vannak bmatty,lordjancso,én!
-
DeFranco
nagyúr
-
BioNiCMaN
addikt
Nekem meg 12-én a névnapom (meg is lepem magam egy G110-zel).

-
danih
veterán
-
viktor82
őstag
És mért rubel-ben van megjelenitve!

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Most már 18.00-kor vált a Steam?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami